21
-
Indigo #21 Ignore oszt kész... A lényeg hogy következetes vagy... -
irkab1rka #20 Public fórumba minen paraszot beengednek. És most nem a jó (földműves) értelemben mondtam :)
Amúgy mit vársz egy frusztrált kiskamasztól?
Kidobták őket az indexről meg a prohw-ról, most itt eszi őket a rosseb :DDD
Ignore oszt kész. -
#19 Azért nem mindíg egymást, oltják van aki kötekszik, van aki nem, de ha belekötnek viszonozza, van aki nem is viszonozza. Na hát kötekedőkből van sok az tuti, de nem mind ilyen. -
Keldor #18 Szánalmas hogy mindig marják az emberek egymást itt az SG-n... még jó hogy a Prohardveren megmaradt a rend és mindenki normálisan beszél egymással! Az SG nem más mint egy általános magyar oldal általános magyar fórummal. -
#17 Thx! -
#16 Én is... -
Balázs 17 #15 kicsit sem vagy lammer..
namind1, az idei e3 egy überfos volt, konami alkot megint azt hello
krízis meg lehet hogy graf-ban odabaszós lesz, de ha nemlesz élvezhető sztori meg játékmenenet akkor ez sokat nemfog érni
szvsz -
#14 Nemmegy? Na nem baj, már bemutattad miért nem. Megértelek. -
Indigo #13 Nem tapostál, engem ugyan nem zavar ha beégeted magad... -
#12 Bocs ha ezáltal beletapostam a pici szívedbe. -
Indigo #11 Az látszik, mert elég szánalmasra sikeredett... -
#10 Frappánsan keveset. -
Indigo #9 Ez nagyon frappáns beszólás volt, sokat kellett agyalnod rajta? -
#8 Nics szűkségem rá ellenben veled. (Már ha van mivel.) -
#7 Gondolkozzál akkor ha nem tudod. -
#6 Mégis mi a francról szóljon? -
#5 meg kihagytátok a leglényegesebbet: sg.hu/forum.php!!!!! -
#4 Csak "tease"-eled magadat az ilyen partykon, semmi több. Ha majd kijön a játék, úgyis csak akkor fogod játszani (esetleg demó) de előbb nem, akkor meg minek utazzak annyit? Egyre sebesebbek a netek és egyre jobbak a hírforrások, ha valami lappang is a közeljövőben esetleg, úgy is megtudja az ember legalább fél évvel előtte, de vannak pletykák is és "unoffical" információk amikből már akár évekre is lehet előre tudni, hogy mi vár ránk. A videók, a képek (miegyéb mellett) meg tényleg ott vannak és csak lesni kell őket. -
neoG #3 minek elmenni egy olyan rendezvényre ahol olyan hírek/videók látnak napvilágot amik már jópár hete a neten keringenek...?csak azért,hogy néhány szerncsés ki is próbálhasson egy két játékot? -
Árnyvadász #2 Bevallom nagy hcgamer voltam, de az idei E3-at már csak fél szemmel figyeltem. A jövő évit meg "ki nem sz*rja le" hozzáállással veszem tudomásul. Pontosan azon okoknál fogva, amit alant lévő kollega is említett. -
#1 Mégis mit várnak? Arról szól az egész, hogy az új krájszisz hogy néz ki, meg a háel, meg az ut2232, meg kihasználják a seder 843.51-et. Így kit érdekel?