7
-
#7 "Pontosabban az a Harvey Dent tűnik majd fel a Batman: Kezdődik folytatásában, akiből egy szerencsétlen baleset miatt a könyörtelen Kétarc lesz. Dent egyébként a szuperhős barátja, ám a harmadik részben - a baleset után - már halálos ellenségek lesznek."
Ezt a nekezdést érti valaki? Milyen harmadik részről van itt szó? Most vagy a 2 részben lesz belőle kétarc, és akkor nem értem a 3. részre utaló sort, vagy a 3. részben, de akkor meg most nem lesz még kétarc! -
Lordboxi #6 Nekem vitte a pálmát a kezdődik, de csak azért mert én imádtam a képregényt, és ez végre hozta az elvárt hangulatot, legalábbis rézemről. De ha a Tim burton filmeket nem batman-ek nevezem akkor tényleg a legjobb. -
Morden23 #5 Nyugodtan kimondhatod szerintem:)
A Batman első és második része után élményt maximum Uma Thurman segge, Carrey tényleg jópofa grimaszai és temrészetesen Tommy Lee Jones játéka okozhatott. Ócska volt mind, de nagyon is. A Swarzenegger-es végül vitte a pálmát, az már kegyelemdöfés volt.
Megjegyzem, szerintem a Batman Begins sem érte el a Tim Burton-filmeket, de ég és föld a többihez képest. -
Lordboxi #4 Nos azért nemott fojtatják mert az új csilivili batman filmeknek nem sok köze volt máraz eredeti filinghez. (ennél óvatosabban nem tudtam fogalmazni) -
DEx- #3 Hogy gondolod? Akkor valami újat kéne kitalálni... -
vg #2 Ember, te láttad a Batman Begins című filmet? -
#1 áhh, de miért kell újra balesetet szenvednie? miért nem ott folytatják ahol a Mindörökké Batman befejeződött?:(