17
  • Morden23
    Ez tulajdonképpen ki a retket érdekel? Akinek van rá gépe, játssza csak. Egy játék nem attól szar, hogy nagy a gépigénye. Ellenben viszont attól sem szar, hogy éppen nem úgy néz ki, mint az aktuális szupersztár.
  • quack
    ja Crysis rulz egy kétmagos athlonnal 2gb rammal meg egy 7900gtx-el már akár 800*600 mediumon is fogod tudni 10 fps fölött zúzni (Y)
  • Morden23
    A vicces az, hogy ha a Crysis nem lenne (azaz még nincs is, de már a fél világnak feláll a képek miatt), akkor itt lenne nyálcsorgatás. Vagy valahol máshol. De hát ugye, kit érdekel, a Crysis kertjében zöldebb a fű ^^
  • Adam II
    Amióta a Crysis képei megjelentek azóta minden játékot lefikáznak grafikailag ami mostanában jelenik meg.
  • Derapo
    Engem az egész históriában a Resident 4 elhalasztása bánt a legjobban
  • Morden23
    Azért, mert nem úgy néz ki, mint a Crysis?
  • Broafka
    nem lesz pontos és nem lesz szép sem :-/
  • Morden23
    Mivel az egész játékkiadás biznisz, ezért még szép, hogy csak a pénz, pénz, pénz.
  • ati2002
    Csak az a baj, hogy most kizárólag anyagi érdekeltségből halaszt a UBI, hiszen nemrég hírbe adták, hogy mennyire szárnyal most a cég, ezért egy-két húzónevet elhúz(hat)nak évvégére, hogy akkor is legyen nagy név a piacon.
    Mellesleg megjegyzem, a SCDA eredetileg MÁR meg kellett volna, hogy jelenjen (idén tavasszal, amire el is készült a játék, de a konzol verzió miatt szeptemberre tolták -->addígra jobban beindul az X360 eladása...). Csak a pénz, a pénz, a pénz... :(
  • Indigo
    Ugyan, nincs mit :)
  • gyuri12
    oké nekem ennyi elég,megértettem és kössz:D
  • Indigo
    Ennek több oka is lehet, egyrészt megpróbálnak minél jobban időzíteni a kiadók arra az időpontra, amikor a legnagyobb kereslet lehet egy-egy játékra (pl karácsony környéke). A másik ok pedig hogy tényleg nem készül el időben a játék, vagy éppen kész van, csak nagyon bugos, amiket ki kell javítani, tesztelni, ez szintén időigényes.
  • gyuri12
    azt én is várom.és igazad is van...csak azt nem értem hogy minek kell minden játékot később piacra dobni?nyugottan magyarázzátok meg :-)
  • Indigo
    Inkább adjon ki bugokkal tele félkész játékokat? Ahogy gondolod... Én sem örülök hogy késik a Dark Messiah, de inkább várok, mintsem játszhatatlan legyen...
  • gyuri12
    szomorú...eddig a kedvenceim között volt az Ubi,de ez lerontotta
  • Indigo
    Ez nem játékbemutató cikk kisfiam, ez csak arról tájékoztat, hogy késik a játék...
  • Psyho06
    Ebből a cikkből most sokat megtudtunk az új SC-ről