Hard Truck: Apokalipszis: Rise of Clans
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abba tud valaki segíteni, hogy LAN-ba miért csinálja azt, hogy aki csatlakozott és meglát/meglõ azt kivágja a szerverrõl?
valaki megtudná mondani hogy hogyan kell megnyitni a chet ablakot a játékba
Sziasztok, abban kénék segítséget, hogy a kombájnos fõt, hogy lehet legyõzni? :S
Helloztok ! nem tudjátok hogy ha fel vettem embereket és vettem nekik traktort akkor olvastam hogy nekem kell valami elsõ fuvrt elvégeznem vibátlanul és ök is kapnak valami engedélyt. ezt igy van?
Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
Nálam a K-lite kodek pack leszedése megoldotta a problémát.
Hali!
Nekem eddig nem írt hibát, de 2 percenként olyat akad, hogy az valami hihetetlen. Egy kissé bugosra sikeredett.
Ha valaki tud valamilyen megoldást az ne fogja vissza magát😊
Nekem eddig nem írt hibát, de 2 percenként olyat akad, hogy az valami hihetetlen. Egy kissé bugosra sikeredett.
Ha valaki tud valamilyen megoldást az ne fogja vissza magát😊
Sziasztok!
Van egy kis gondom. 😊
Game felrak, indít, és a menü töltésénél (90-95% környékén) elszáll a következõ hibával:
Assertion failed at .\Objects\Vehicle.cpp:605
expression m_wheelSuspensionRange > 0.0f
Valami ötlet? (Reinstall nem segített.)
Van egy kis gondom. 😊
Game felrak, indít, és a menü töltésénél (90-95% környékén) elszáll a következõ hibával:
Assertion failed at .\Objects\Vehicle.cpp:605
expression m_wheelSuspensionRange > 0.0f
Valami ötlet? (Reinstall nem segített.)
sitemaster próbáld meg a www.pcdome.hu-n
http://independence.fake.hu/
ehhh
Sziasztok!
Ha valaki tudja hol lehet beszerezni az alapjátékot kérem írjon ide a fórumon vagy küldjön egy emilt. Néztem 576-ban, cd galaxison és nem találtam sehol. Köszönöm a segítségateket.
Ha valaki tudja hol lehet beszerezni az alapjátékot kérem írjon ide a fórumon vagy küldjön egy emilt. Néztem 576-ban, cd galaxison és nem találtam sehol. Köszönöm a segítségateket.
jo
aszittem elsõre ez is az a kamionos (aminek az uccsó részei tök egyformák) de látom ez vmi jobb
Én csak ajánlani tudom ezt a játékot (alapjáték), bár vannak benne bugok, mégis azt kell, hogy mondjam a kalandos vérû játékosokat iszonyúan le tudja kötni. Garantált több óra játékidõ, bár a feladatok, nagyon együgyûek tudnak lenni, és el tudja venni az egyszerû ember kedvét az, hogy némely feladatért vissza kell mászni a kezdõ térképre, és onnan vissza a feladat kiindulási helyére...Fegyverekbõl iszonyat sok van, és azokból a kütyükbõl amikkel a szekerünket jobbá/gyorsabbá stb..tehetjük...rengetek mellékküldetés van amik néha elég sok pénzt hoznak a konyhára...
Aki szereti az ilyen szállítmányozós, üzletelõs játékokat, és szeret azért lövöldözni is, az bátran próbálja ki, nem fog benne csalódni még a hibái ellenére sem...
Aki szereti az ilyen szállítmányozós, üzletelõs játékokat, és szeret azért lövöldözni is, az bátran próbálja ki, nem fog benne csalódni még a hibái ellenére sem...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"