40
Az egyetlen tudományos műsor, amit Nostradamus megjósolt
-
gabeszg #40 Malene Espensen ha erre gondolsz youtube -
#39 istenem de hülye fasz vagy ez kurvára nem amerikai hanem angol és amerika és anglia között azért enyhén van különbség -
skribblez9 #38 Hali!Nemtudjátok h a brainiac-be az orvosos csajokat hogy hivják?:)
Köszike! -
#37 minden nap láttom mostanában ezt a sorozatot :D, nekem az tetszik amiben bemutatják mit nem bir megcsinálni a szereplö a testével valamit :D -
#36 itt -
#35 Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a zenéjét?? -
Bradyx #34 Az alkálifémes rész a legjobb! -
blinty #33 hali! valaki nem tudja h. honnan lehet letölteni (jó sok) brainiac videót?..mgyarul! -
idegesitő24 #32 Heló én is Brainiac rajongó vok nem élnék nélküle valaki tudna mondani egy oldalt ahonnét le lehet szedni csak a zenéjét nem felvételről, és rengeteg kép is kéne nekem egy olyan oldal elöre is köszi:D:D -
#31 mit szóltok a Brainiac eszement történelemhez? -
#30 Ma halálra röhögtem magam a villanypásztoros kísérleten, sok hülye állat. -
#29 Egy jó kis best of brainiac a youtube-on: klikk -
ipacs #28 csak annyit mondok hogy ennek a műyornak köze sincs az USA-hoz -
ipacs #27 Én is nézem az eszement tudományt!
és rajongok érte! -
juventusos #26 jajajaj
-
#25 Nem egészen újreg ;)
Egyébként a röhej az, hogy keresővel tényleg megvan a másik totyik XD -
Csabi127 #24 Közel sem amerikai -
#23 Nekem is az egyik kedvenc műsorom! Mikróknál melyik szólt a legjobban? Már annyira nem melékszem rá... A babkonzerv az megmaradt! :D -
ez a ház kecsón van szval nem ke messze mennem ha itt a házad :D -
#21 XD -
Vegas #20 használd a keresőt ujreg :DDD -
#19 Oh remek, brainiac topic! Nagy rajongója vagyok a műsornak:D -
#18 az is jó volt, mikor kipróbálták, h az adásban levő mobil berobbantja-e a benzingőzt. szétlocsoltak egy lepukkant lakókocsiban benyát meg hagytak benn néhány kannával a biztonság kedvéért, aztán beraktak vagy 5 mobilt, amiket elkezdtek csörgetni, dehát az istennek nemrobbant :)
nosza húztak egy derótot a lakókocsi meg az egyik muksó között, kocsiban szikraköz, drót másik végénél meg a faszi műszálas ruhában táncolt egyet aztán ujjával közelített a dróthoz, az szép centis ívet húzott, a lakókocsi meg kipukkadt de rendesen :) -
#17 ya,ez az Itt egy csak önöknek-ben volt :D -
#16 "Az jó hogy a teflon boritásű sütőhöz nem tapad semmi, de akkor az hogy tapadt hozzá a sütőhöz?" :D -
#15 vmi rémlik -
CUCLI #14 bejövős műsör. azt látta valaki mikor fürdőkádakat robbantottak fel? -
#13 Egyre megy szvsz -
Vlala #12 Mikrót minden részben robbantanak, pl. a karácsonyfaizzós és az aerosolos látványos volt.
Ez inkább a tudományos műsorok paródiája.
A kedvencem a villanypásztoros kísérlet. -
#11 hát ez nem talált :P angol műsor :P -
#10 van már brainiac topik...nagyon bírom a műsort amúgy. -
#9 De :S zárható... -
#8 nekem bejön ez a műsor, azt bírtam a legjobban amikor tehenekkel hallgattattak rockot, népzenét, klasszikust meg még más stílusokat, hogy kiderítsék hogy melyik stílus hallgatása után tejelnek jobban -
#7 Brainiac nagyi Looooooooooooool -
#6 ez itt nem ugyanaz? én egy ideig néztem 2 részt aztán nem érdekelt többet -.- -
#5 Elég erőltetett... -
#4 Ez elég béna. Tényleg csak paródiának mondható. Baromságokat állítanak, baromságokat próbálnak ki és idiótaság az egész. Néha már szánalmasan egyértelmű dolgokon filóznak. Tipikus amerikai... Nem véletlenül írják ott rá a mikróra hogy macskát ne száríts benne.. Akkor már inkább Mythbusters. -
#3 Discovery Channel
A fenébe! A végéről lemaradt, hogy (TV)
Most volt olyan teszt is, hogy mitől fognak nagyobbat böfögni XD -
#2 Hehe, lolla.
Ez melyik adón megy? -
#1 Ez egy "tudományos" műsor ... bár inkább idióták gyülekezete szórakozott :)
Gyakorlatilag a Mythbusters paródiájának is tekinthető
Msot pl benyomtak egy mikróba egy pezsgősüveget... még a mikrót is szétvitte a robbanás :)