LStext
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem két kérdésem lenne:
1. Hogyan lehet a film elején lévõ STAR WARS szöveget megcsinálni?
2. Hogyan lehet a megírt szöveget két vagy több részre bontani? Mert nekem az egész egybefüggõ szöveget alkot, és én úgy szeretném, hogy külön legyen.
A kérdésedre a választ pedig asszem tudom.A Dissolve-ot bekapcsolva lehet elhalványítást készíteni. A képen shift+bal és jobb kattintással megjelenik egy fehér és egy fekete pont a képen. Alulra a fehéret kell tenni, felülre a feketét. Az a szövegrész, ami a fehér alatt van, az változatlan marad. Ami a fehér és fekete között, azt a fehértõl a feketéig fokozatosan elsötétíti, ami a fekete felett, az már nem is látszik. Érdemes ezt a tartományt oda állítani, ahol már kezd elcsúnyulni a szöveg, olvashatatlanná válni.
Ezt írták a használati leírásba, de ki is próbáltam, nekem mûködött. Ha valamelyik kérdésemre tudod a választ, légysz mond meg.
ide el is küldheted akár: [email protected]
1. Hogyan lehet a film elején lévõ STAR WARS szöveget megcsinálni?
2. Hogyan lehet a megírt szöveget két vagy több részre bontani? Mert nekem az egész egybefüggõ szöveget alkot, és én úgy szeretném, hogy külön legyen.
A kérdésedre a választ pedig asszem tudom.A Dissolve-ot bekapcsolva lehet elhalványítást készíteni. A képen shift+bal és jobb kattintással megjelenik egy fehér és egy fekete pont a képen. Alulra a fehéret kell tenni, felülre a feketét. Az a szövegrész, ami a fehér alatt van, az változatlan marad. Ami a fehér és fekete között, azt a fehértõl a feketéig fokozatosan elsötétíti, ami a fekete felett, az már nem is látszik. Érdemes ezt a tartományt oda állítani, ahol már kezd elcsúnyulni a szöveg, olvashatatlanná válni.
Ezt írták a használati leírásba, de ki is próbáltam, nekem mûködött. Ha valamelyik kérdésemre tudod a választ, légysz mond meg.
ide el is küldheted akár: [email protected]
nem látszik semmi
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ezer másik programmal el lehet készíteni..
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Na valaki már ismeri és valaki nem.. aki ismeri azt megkérném hogy segítsen abban, hogy hogy kell elsötétíteni a szöveget, ha már elérte a megfelelõ távolságot. Aki meg nem ismeri az innen letöltheti:
LStext letöltés
LStext letöltés
De k*rvajó géped van istenem....