Fuel of War - várjuk, várjuk!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber a hun
,s ugytom a desert combat volt készitõi is részt veszneka fejlesztésben...<#nezze>
ezé má megéri kiprobálni

gabber a hun
ezzyóó lesz

NEOreg3
akkor hogy felnõttként is kezeljenek nem kéne ilyen bunkó és hülye stílusban írogatnod mindenhol^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

schrank
legyen annyi elég nekem már akkor meg volt az érettségim amikor te még alsótagozatban a büfé elõtt álltál sorban az iskolatejért <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

NEOreg3
hány éves vagy kisfiú?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

schrank
én se kérdeztem minek neked 6600GT a ratyi RPG szarjaidhoz B+ F...szom <#ravasz1>

Második képen valahogy kicsi a tank. Vagy legalábbis ez sportverzió, mert jól le van ültetve. Felette meg repül egy Comanche, amihez hozzádobtak egy spoilert a seggére.
Amúgy szép-szép, de valahogy nem jön át a feeling. Na majd egyszer...

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Ez csak egy BF2 klón sztem. De ha elõbb a 2142 után jön ki akkor hamar feledésbe merül.
NEOreg3
van neked oylan kommented amiben a B és az F betû nem szerepel egymás mellett?😄

schrank
engem nem érdekel a grafika de ezt a képi teljesítményt már egy éve tudja a BF2 ráadásul mire ez kijön addigra kijön idén õsszel a BF2142 ami a képek alapján kb. full ugyan az és ki tudja hogy még jövõre milyen BF jön ki úgy hogy ez nagy bukta lesz <#hehe>

szerintem jol nez ki mind1ik
IMYke2.0.0.0
Nem nagy szám az 1. sor 1. képe. <#ejnye1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.