Fuel of War - várjuk, várjuk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,s ugytom a desert combat volt készitõi is részt veszneka fejlesztésben...<#nezze>#nezze>
ezé má megéri kiprobálni
ezé má megéri kiprobálni
akkor hogy felnõttként is kezeljenek nem kéne ilyen bunkó és hülye stílusban írogatnod mindenhol^^
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
legyen annyi elég nekem már akkor meg volt az érettségim amikor te még alsótagozatban a büfé elõtt álltál sorban az iskolatejért <#papakacsint>#papakacsint>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hány éves vagy kisfiú?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
én se kérdeztem minek neked 6600GT a ratyi RPG szarjaidhoz B+ F...szom <#ravasz1>#ravasz1>
Második képen valahogy kicsi a tank. Vagy legalábbis ez sportverzió, mert jól le van ültetve. Felette meg repül egy Comanche, amihez hozzádobtak egy spoilert a seggére.
Amúgy szép-szép, de valahogy nem jön át a feeling. Na majd egyszer...
Amúgy szép-szép, de valahogy nem jön át a feeling. Na majd egyszer...
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ez csak egy BF2 klón sztem. De ha elõbb a 2142 után jön ki akkor hamar feledésbe merül.
van neked oylan kommented amiben a B és az F betû nem szerepel egymás mellett?😄
engem nem érdekel a grafika de ezt a képi teljesítményt már egy éve tudja a BF2 ráadásul mire ez kijön addigra kijön idén õsszel a BF2142 ami a képek alapján kb. full ugyan az és ki tudja hogy még jövõre milyen BF jön ki úgy hogy ez nagy bukta lesz <#hehe>#hehe>
szerintem jol nez ki mind1ik