The Fountain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A könyv, melyet felesége azért írt, hogy el tudja Tommy fogadni a halálát...és késõbb a sajátját, mert igen a jelen az, amit csak egy pillanatra látunk, mikor Tommy a halálos ágyán fekszik öregemberként. Õ haldoklik ebben a filmben és emlékszik vissza feleségére, könyvére, a buborék pedig azt szimbolizálja, ahogy haldokolva hallucinál és még mindig nem tudván elfogadni a halált, a fából eszik. De mikor elérnek a csillagködhöz, akkor megvilágosodik halála pillanatában és elfogadja, hogy a halál nem a vég, hanem valami újnak a kezdete, valaminek együtt újra a feleségével.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
bár a színészekrõl elhinném hogy szerelmesek, sõt a képek is jók
erö
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
10/10
dixitque deus fiat lux
(ne érts félre, nem hittérítõ vagyok, nem kell hogy mindenkinek tetszen)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(Akkor miért is nyitottam meg a topikot? Mert akkor még nem tudtam, hogy milyen FOS)
<#smile>#smile>
"hát bocs gyerekek, de nem igazán látom az összefüggéseket, unalmas, nem nekem való a film, nem értem a történetét" helyet szimplán ezt irják le: "FOS"
Ez a jelzés csak téged minõsít.. e remekmûvet semmiképpen sem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
1. A képi világa elképesztõ
2. A zene szintén(kellemes)
Már ezek miatt érdemes megnézni.
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Ennyire pocsék filmet nem mostanában láttam, nem akarok senkit sem megbántani, de elég gáz ez a film.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Brutális látványvilág, fantasztikus zene, nagyon jó film,nálam eddig 2007 második legjobb filmje ...
legmegindítóbb, legszívfájdítóbb, legromantikusabb film EVER!! barátnõvelnézõs! gyönyörû, csodálatos...
10/10 <#eljen>#eljen> aki teheti nézze meg!
Ezt vajon be fogják mutatni a köcsögök???
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Hivatalos honlap
Imdb
Elõzetesek