248
-
#248 legszebb játékzene egyike
-
#247 -
#246 ezeket hallgatom most
-
#245 Aquaria soundtrack megvásárolható, akit érdekel
-
#244 Alexander Brandon zenéi - no comment -
#243 Nos a fent említett honlap már nem elérhető, így jelenleg ezt a honlapot tudom ajánlani. -
#242 ingyen elérhető a World of Goo soundtrackje
-
#241 hát ahogy látom ez full informatikai fórum.. sg-ben pont azt szeretem hogy minden témát körbe foglal. -
#240 Ha értelmes fórumot akarsz ott van pl. a HWSW fórumja, ott nincsen ilyen sok noobság, mint itt. -
#239 meguntam a sok noobot az sg-n, meg a sok fárasztó kommentet, de aztán rájöttem hogy más honlapot nem nagyon tudok látogatni XD nomeg van néhány topik ami azért érdekel.. szal im back -.- -
#238 Hát te meg hova mentél?Bár ha elmentél nem tudsz válasozlni. xD -
#237 Én is koszonom.
Asszem most letoltom.Ismeretlen játékoknak is szokott jó zenéje lenni. -
#236 köszönjük -
#235 Itt vannak linkekben jó játékzenék(saját gyűjteményből a jobbak)
1.rész
2.rész
3.rész
összesen 220 MB -
#234 http://music.ign.com/articles/796/796091p1.html ? -
#233 skate. teljes soundtracklistáját honnan szerezhetném meg? -
#232 gh.ffshrine.org nálam befuccsolt viszont gabber által ajánlott http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks tökéletesen műkszik, köszönet érte. -
#231 amúgy bővült a lista, a Way Of The Samurai-al -
#230 hát az érdekes zene, am. fogalamam sincs -
#229 Mármint ami a menübe van. -
#228 Aki nem ott lakik ahol én, azt nem érti ezt... Még Fido érti de más tényleg nem
Kane & Lynch főcímjének mi a címe? -
#227 jaja amikor egy célpont kinyírása után megszólal az a zene és közben körülvesznek minimum 30-an rögtön átadom magam annak a Mátrix 2-es Neo VS Smith feelingnek, és mehet az aprítás :D -
#226 pont most akartam én is mondani, hogy amikor üldöznek és menekülsz a zassassin's creedben az tök jó kis zene! :) -
#225 Stranglehold főcím zenéjét is eltalálták szerintem. Nomeg amik az Assassin's Creed alatt szólnak. -
ldavid #224 kinek a pap kinek a pap-LAN
nálam a Syberia sorozat, de inkább a 2 zenéje a best
persze Mr. Payne sincs nagyon lemaradva -
#223 Még hányfajta formája van ennek? xD
És persze igaz, kár erőltetni, alapból nem szeretem a GTA életérzést.Próbáltam, a Vice Cityvel is komolyabban játszani.De minél többet játszottam vele annál jobban untam és megutáltam.Azóta nagy ívből kerülöm inkább a sorozat minden tagját. -
#222 kinek a pap kinek a gyapjas -
#221 jogos, pláne hogy a harmadik részt ez se múlta fölül.. -
#220 Hát, ha nem bírja elviselni a GTA játékmenetét (bár fel nem foghatom, miért), akkor a IV sem jönne be neki... -
#219 jah tányleg -
#218 Nekem a Tropico, a Runaway, A Myst- és Settlers sorozat zenéi jöttek be nagyon! -
members #217 max payne-t kihagytátok!! -
#216 ajánlom hogy a IV-et próbáld ki. érdekes lenne ha attól is hányingered lenne. (sorry for the ismétlés) -
#215 Azt tudom, de alapból nincs...fizetni meg nem éri meg, úgyis csak pár perc szerkesztési idő van míg más fórumokon fél óra-egy óra 0 fillérért. :) -
#214 Van ha fizetsz a VIP tagságért. Baromság ugye? -
#213 jav.:egyszerűen
Hogy ezen a fórumon miért nincs még mindig legalább 2-3 perces hsz. szereksztési idő?! :/ -
#212 Egyszerűóen nem tetszik a játékmenete, se hangulata... -
#211 Értem.
De hogy lehet utálni a GTAt? :P
A játékzenék topjába feltétlen betenném még a Full Throttle, a Jade Empire, az Interstate 76, a Driver zenéjét.
A Silent Hill-eknek is elég jó soundtrackje van. -
#210 Nagyon vicces.Há-há-há.
És miért kérded?Azért hogy utálom a GTA-t az még nem azt jelenti, hogy dedós játékokat tolok, de ott alább írtam egy listát, talán olyasmikkel játszom. :) -
#209 Akkor mivel játszol? Tetrissel?