Derrick

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
a.carkey
Mivel nincs Klinika topic, de Klausjürgen Wussow játszott a Derrickben, így ide (is) vágó szomorú hír:
Meghalt Brinkmann professzor

A medve nem játék.

Taranov
Mi újság Stefan és Harry háza táján?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Találtam egy magyar zeneszámot a Derrick sorozatról.<#vigyor2> A zenéje se semmi, sajnos azt nem tudom felrakni, csak a dal szövegét.

Malacka és a tahó: Derrick

Stefan Derrick vagyok,
Ballonkabátban élek,
Ma már csak halni jár
Sajnos belém a lélek.
De mégis sztár vagyok,
Mindenhol ott a képem,
Ó drága, édes Malacka
Köszönöm neked szépen!

A sorozatgyilkos
Csak úgy kerül elõ,
Ha keresi Derrick
Fõfelügyelõ.

A gyilkos rohan,
de várja Derrick,
Ha megint elalszik:
Szájba verik.

Derrick a minta, Derrick az etalon,
Derrick a fõnök, Derrick a hatalom,
Mindent csak õ tud, mindenrõl õ dönt,
Szemei alatt utazóbõrönd.

Haverja Harry -
Okos és sármos,
Magyar hangja:
Gálvölgyi János

Derrick és Harry -
Csodás páros,
Rajong értük
Dunaújváros!

Derrick a minta..

a.carkey
Katasztrófális az új szinkron ... 😞

A medve nem játék.

Szerinted egy Derrick rajzfilm mit parodizálna? A bájvatcsot, vagy a nájgt rájdert?<#idiota>

hykao
Ehh...na de kérlek, hát az az ember például honnan a csudából tudná, aki nem látta? 😮
Igen

Taranov
Akkor ha jól értem, hétfõn és kedd délelõtt egy másik évadból mennek filmek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Valószínû, hogy nem, ha csütörtökönként nem szoktad nézni.

Taranov
Az nincsen nekem sajnos 😞
Na mindegy, a Derrick a lényeg 😊

Breki33
igen a ccol-on hétköznap
Taranov
Lehet, hogy akkor én még nem is hallottam Harry új hangját, mert nem tunt fel, hogy megváltozott volna. A kedd délelõtti részt láttam utoljára.

Taranov
9-kor??
Akkor is megy?

Tudom, ezt nem kell leírnod. És szerintem mindenki tudja...

hykao
Elsõsorban inkább magát a Derrick sorozatot parodizálja a rajzfilm.
Nem Harryét megváltoztatták sajnos, bár nem értem, hogy miért. :S De hasonlít a régihez egy picit, az õ új hangjával semmi bajom, de Stephannak jobbat is választhattak volna.

Azt is szoktam régebben nézni...

Harry magyarhangja ugye maradt a Gálvölgyi? Sztem nagyon illett hozzá. Néha már vártam hogy azt mondja: Stephan! Gyúrjunk vazze? 😄
Amugy sztem az egyik legkiemelkedõbb bünügyi sorozat.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Breki33
Hu akkor jobban figyelek.

Utánna meg jöhet 9-kor a Cobra11
Ezek az új részek csak néhány hete vannak csütörtökönként.

Breki33
arról lemaradtam

azt hittem ezek ismétlések

pár hónapja egy olyan részt láttam amit már jól ismertem
Eltaláltad, de ezt be is mondta anno a mûsorvezetõ.

Breki33
Akkor ezek még nem mentek szerinted a magyar tv-ben?
Igen, meg is van az a rajzfilm természetesen és csak mindenkinek ajánlani tudom, mert hatalmas! A mai tipikus pop slágerlistásokat parodizálják ki benne.<#vigyor>
Ja és le is rajzoltam a figurákat:

Gondolom, azért, mert ezek új részek. Legalábbis azt mondták rá. Magyarul akkor vette meg a Duna TV õket, mikor már Stephan szinkronja meghalt.

Breki33
De miért kellett új szinkron?

Ezek régi részek egyszer már leszinkronizálták elvileg.
OrioN the S
odabasz az öreg

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hykao
1974-1994

Amúgy pár éve készítettek egy egész estés rajzfilmet is (torrenten elérhetõ magyar felirattal), amolyan önparódia stílusban: Derrick - Der Film
Taranov
Arra vonatkozóan nincs információtok, hogy mikor kezdõdött a sorozat? Gondolom jó régen, mert vannak nagyon fiatalos képek a Stephanról és Harryról.
A most futó részek a 90-es évek elején készültek.

Hatalmas ez a kép!<#vigyor>

És még egy, mikor még fiatalok voltak... 😊

Amúgy a Derrick mai részénél elõször arra a fickóra gyanakodtam én is, amelyiket megugatott a kutya, de aztán kiderült, hogy rossz nyomon járok, mint ahogy Stephan is.

Ne már? Vannak olyan részei is a Poirotnak?<#wow1> Huh, meg kell szereznem õket. Viszont tényleg kár, hogy a többiek nincsenek benne, pedig Zsákk felügyelõ az egyik nagy kedvencem. Annyira birom, mikor hamarabb megoldja az ügyet Poirot, mint Zsákk és akkor olyan vicces fejeket tud vágni. 😄

Igen, abban.

Taranov
Én õt csak abban a részben láttam, amikor fotósként helyszínt keresett. Ugye abban voltak a pénzhamisítók a pincében?

Taranov
Én a Poirot, az eredetinél 15 évvel késõbbi részeit láttam, és ott David Suchet megmaradt, csak Philip Jackson, Hugh Fraser és Pauline Moran nem köszönt vissza sajnos.

CattiBrie
szpesöl efektekkel 😄

[/spam]&#8482;

A mai részben amúgy ismét egy régi ismerõst fedezhettünk fel, aki szinte mindig gyilkost alakított eddig, kívéve azt a rész, mikor egy fotósként helyszínt keresett egy film forgatásához, és akkor megölték.
Will Danin a színész, de a mai részben Lohstot játszotta. Sajnos képet nem találok róla sehol 😞(, pedig minden harmadik Derrickben szinte szerepel.

Amúgy egyik kedvenc sorozatom, és ha már nyithatnék topikot, akkor már rég megnyitottam volna.
Persze Derrick és Harry néven, mert azért róla se feletkezzünk meg<#eljen><#hawaii>:

Egyetértek! De sajnos már meghalt az, aki régen szinkronizálta Stephan hangját. Ezért új szinkron kellett.

Remakekben szinte soha nem ugyanaz a színész játszik, mint az eredeti filmben.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Breki33
szerintem nagyon hozzátartozott az eredeti szinkronhang
Taranov
Sajnos nem valószínu, hogy lesz remake, mert Horts Tappert állítólag nincs jól. 😞

Taranov
Szerintem nem annyira vészes, számomra nem sokat von le a film érdemeibõl és az általa nyújtott élménybõl.

Sephi
Kicsit nezni kene a tapik cimet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

és hol?<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

Breki33
most megy
schrank
ugye nem azt akarjátok mondani hogy ebbõl is remake lett <#miaz><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

valami infó vagy valamit.

http://thenamelessphoto.com/

Oldal 1 / 2Következő →