52
Újra a Duna tévén
-
#52 Tappert múltja miatt nem vetítik a Derricket -
Hajnalcat #51 Elhunyt Derrick felügyelő
R.I.P. :(((
-
#50 Mivel nincs Klinika topic, de Klausjürgen Wussow játszott a Derrickben, így ide (is) vágó szomorú hír:
Meghalt Brinkmann professzor -
#49 Mi újság Stefan és Harry háza táján? -
Hajnalcat #48 Találtam egy magyar zeneszámot a Derrick sorozatról. A zenéje se semmi, sajnos azt nem tudom felrakni, csak a dal szövegét.
Malacka és a tahó: Derrick
Stefan Derrick vagyok,
Ballonkabátban élek,
Ma már csak halni jár
Sajnos belém a lélek.
De mégis sztár vagyok,
Mindenhol ott a képem,
Ó drága, édes Malacka
Köszönöm neked szépen!
A sorozatgyilkos
Csak úgy kerül elő,
Ha keresi Derrick
Főfelügyelő.
A gyilkos rohan,
de várja Derrick,
Ha megint elalszik:
Szájba verik.
Derrick a minta, Derrick az etalon,
Derrick a főnök, Derrick a hatalom,
Mindent csak ő tud, mindenről ő dönt,
Szemei alatt utazóbőrönd.
Haverja Harry -
Okos és sármos,
Magyar hangja:
Gálvölgyi János
Derrick és Harry -
Csodás páros,
Rajong értük
Dunaújváros!
Derrick a minta..
-
#47 Katasztrófális az új szinkron ... :( -
Hajnalcat #46 Szerinted egy Derrick rajzfilm mit parodizálna? A bájvatcsot, vagy a nájgt rájdert? -
#45 Ehh...na de kérlek, hát az az ember például honnan a csudából tudná, aki nem látta? :O -
Hajnalcat #44 Igen -
#43 Akkor ha jól értem, hétfőn és kedd délelőtt egy másik évadból mennek filmek. -
Hajnalcat #42 Valószínű, hogy nem, ha csütörtökönként nem szoktad nézni. -
#41 Az nincsen nekem sajnos :(
Na mindegy, a Derrick a lényeg :) -
#40 igen a ccol-on hétköznap -
#39 Lehet, hogy akkor én még nem is hallottam Harry új hangját, mert nem tunt fel, hogy megváltozott volna. A kedd délelőtti részt láttam utoljára. -
#38 9-kor??
Akkor is megy? -
Hajnalcat #37 Tudom, ezt nem kell leírnod. És szerintem mindenki tudja... -
#36 Elsősorban inkább magát a Derrick sorozatot parodizálja a rajzfilm. -
Hajnalcat #35 Nem Harryét megváltoztatták sajnos, bár nem értem, hogy miért. :S De hasonlít a régihez egy picit, az ő új hangjával semmi bajom, de Stephannak jobbat is választhattak volna. -
Hajnalcat #34 Azt is szoktam régebben nézni... -
mstummer #33 Harry magyarhangja ugye maradt a Gálvölgyi? Sztem nagyon illett hozzá. Néha már vártam hogy azt mondja: Stephan! Gyúrjunk vazze? :D
Amugy sztem az egyik legkiemelkedőbb bünügyi sorozat. -
#32 Hu akkor jobban figyelek.
Utánna meg jöhet 9-kor a Cobra11
-
Hajnalcat #31 Ezek az új részek csak néhány hete vannak csütörtökönként. -
#30 arról lemaradtam
azt hittem ezek ismétlések
pár hónapja egy olyan részt láttam amit már jól ismertem -
Hajnalcat #29 Eltaláltad, de ezt be is mondta anno a műsorvezető. -
#28 Akkor ezek még nem mentek szerinted a magyar tv-ben? -
Hajnalcat #27 Igen, meg is van az a rajzfilm természetesen és csak mindenkinek ajánlani tudom, mert hatalmas! A mai tipikus pop slágerlistásokat parodizálják ki benne.
Ja és le is rajzoltam a figurákat:
-
Hajnalcat #26 Gondolom, azért, mert ezek új részek. Legalábbis azt mondták rá. Magyarul akkor vette meg a Duna TV őket, mikor már Stephan szinkronja meghalt. -
#25 De miért kellett új szinkron?
Ezek régi részek egyszer már leszinkronizálták elvileg. -
#24 odabasz az öreg -
#23 1974-1994
Amúgy pár éve készítettek egy egész estés rajzfilmet is (torrenten elérhető magyar felirattal), amolyan önparódia stílusban: Derrick - Der Film
-
#22 Arra vonatkozóan nincs információtok, hogy mikor kezdődött a sorozat? Gondolom jó régen, mert vannak nagyon fiatalos képek a Stephanról és Harryról.
A most futó részek a 90-es évek elején készültek. -
Hajnalcat #21 Hatalmas ez a kép!
És még egy, mikor még fiatalok voltak... :)
-
Hajnalcat #20 Amúgy a Derrick mai részénél először arra a fickóra gyanakodtam én is, amelyiket megugatott a kutya, de aztán kiderült, hogy rossz nyomon járok, mint ahogy Stephan is.
-
Hajnalcat #19 Ne már? Vannak olyan részei is a Poirotnak? Huh, meg kell szereznem őket. Viszont tényleg kár, hogy a többiek nincsenek benne, pedig Zsákk felügyelő az egyik nagy kedvencem. Annyira birom, mikor hamarabb megoldja az ügyet Poirot, mint Zsákk és akkor olyan vicces fejeket tud vágni. :D -
Hajnalcat #18 Igen, abban. -
#17 Én őt csak abban a részben láttam, amikor fotósként helyszínt keresett. Ugye abban voltak a pénzhamisítók a pincében? -
#16 Én a Poirot, az eredetinél 15 évvel későbbi részeit láttam, és ott David Suchet megmaradt, csak Philip Jackson, Hugh Fraser és Pauline Moran nem köszönt vissza sajnos. -
#15 szpesöl efektekkel :D -
Hajnalcat #14 A mai részben amúgy ismét egy régi ismerőst fedezhettünk fel, aki szinte mindig gyilkost alakított eddig, kívéve azt a rész, mikor egy fotósként helyszínt keresett egy film forgatásához, és akkor megölték.
Will Danin a színész, de a mai részben Lohstot játszotta. Sajnos képet nem találok róla sehol :((, pedig minden harmadik Derrickben szinte szerepel. -
Hajnalcat #13 Amúgy egyik kedvenc sorozatom, és ha már nyithatnék topikot, akkor már rég megnyitottam volna.
Persze Derrick és Harry néven, mert azért róla se feletkezzünk meg: