Derrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Meghalt Brinkmann professzor
A medve nem játék.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Malacka és a tahó: Derrick
Stefan Derrick vagyok,
Ballonkabátban élek,
Ma már csak halni jár
Sajnos belém a lélek.
De mégis sztár vagyok,
Mindenhol ott a képem,
Ó drága, édes Malacka
Köszönöm neked szépen!
A sorozatgyilkos
Csak úgy kerül elõ,
Ha keresi Derrick
Fõfelügyelõ.
A gyilkos rohan,
de várja Derrick,
Ha megint elalszik:
Szájba verik.
Derrick a minta, Derrick az etalon,
Derrick a fõnök, Derrick a hatalom,
Mindent csak õ tud, mindenrõl õ dönt,
Szemei alatt utazóbõrönd.
Haverja Harry -
Okos és sármos,
Magyar hangja:
Gálvölgyi János
Derrick és Harry -
Csodás páros,
Rajong értük
Dunaújváros!
Derrick a minta..
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Na mindegy, a Derrick a lényeg 😊
Akkor is megy?
Amugy sztem az egyik legkiemelkedõbb bünügyi sorozat.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
azt hittem ezek ismétlések
pár hónapja egy olyan részt láttam amit már jól ismertem
Ja és le is rajzoltam a figurákat:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amúgy pár éve készítettek egy egész estés rajzfilmet is (torrenten elérhetõ magyar felirattal), amolyan önparódia stílusban: Derrick - Der Film

A most futó részek a 90-es évek elején készültek.
És még egy, mikor még fiatalok voltak... 😊

Will Danin a színész, de a mai részben Lohstot játszotta. Sajnos képet nem találok róla sehol 😞(, pedig minden harmadik Derrickben szinte szerepel.
Persze Derrick és Harry néven, mert azért róla se feletkezzünk meg<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>:
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://thenamelessphoto.com/

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
http://thenamelessphoto.com/