40
Sg: Szabadka Connection
-
kalmarattila #40 Zentán 2 hét múlva tartjuk az idei LanParty-t!
Minden játékost és érdeklődőt szerettel várunk!
Minden információt megtaláltok a weboldalon:
http://lanparty2008.blogspot.com
Bárki jöhet akit érdekelnek a számítógépes játékok vagy a konzolok. Lehetőség lesz kipróbálni az újgenerációs Nintendo Wii és XBOX360 konzolokat, gitározni a Guitar Hero játékban, táncolni a DDR játékban a táncszőnyegen és fitten tartani magunkat a WiiFit-el!
A rendezvény INGYENES, belépő NINCS! Viszont ha bárki támogatni szeretné a rendezvényt nem utasítjuk vissza! ;)
Regisztráljátok magatokat az oldalon és szóljatok az ismerősöknek/haveroknak!
http://lanparty2008.blogspot.com -
terrorwap #39 ez egy rajzom a sok kozul:
Kép alapján is rajzolok portrét, ha édekel írj : )
tovabbi elerhetosegeim:
email: [email protected]
honlap: http://terror.try.hu
msn: [email protected]
#38 annyi sajnos nincs -
#37 -
#36 Te tényleg bezdáni vagy, ismerlek én ??? -
#35 Különben én is számítógép elektrotechnikusnak vagyok.A zombori tehnikai iskolába járok most indulok másodikba!! -
#34 Szevasztok én is vajdasági vagyok(bezdáni) sztem szabadkán azért a boltokban többnyire tudnak szerbül és magyarul is, sőt rengeteg magyar van sztem a lakosság 85%-a!!!!! -
#33 2.nak én a szabadkai iskolát írtam... -
Desolator #32 Kössz.A 87 sem rossz!
Kár,hogy nem laksz közelebb!:) -
Desolator #31 Kössz.A 87 sem rossz!
Kár,hogy nem laksz közelebb!:) -
#30 számítógép elektrotechnikusnak én is csak Zomborba, Látom 96 pontod van, szép!Nekem csak 87. -
Desolator #29 A MESC-be,számítógép elektrotechnikusnak.Te? -
#28 Én is.Most felvételiztél, melyik suliba mész ? -
Desolator #27 15.Te? -
#26 Hány éves vagy ? -
#25 Az ország barmelyik területén elfogadják az eurót is, na meg bármelyik pénzváltóban a forintot is beváltják. -
Garfield #24 Őőőő, és ez miért nem volt jó? -
#23 szija Szabadka -
Desolator #22 Eőtte kell váltani:)
A piacra mentetek?Az jó hely!
-
#21 ez bennt történt a városban , Szabadkán , akit ismerek és volt ott azt mind megmeszelték! -
Desolator #20 Pech...,de csak a határ közelében csinálják.
EGyébként Szegeden is van ilyen -
#19 és ha meglát egy rendőr egy magyar rendszámú autót , egyből megállítja , elkéri az útleveled , addig kutat amíg meg nem tud büntetni (pl. nincs nálad fekete zsák) , de csak dínárban fizethetsz , ha nincs akkor az örsön vissza veheted az útleveled ha sikerül pénzt váltanod....pech ha már beesteledett.... -
Desolator #18 Az önkormányzat magyar,de azért 150000 emberböl 100000 biztos élnek!
A boltokban általában szerbül beszélnek.Meg az utca nagy részén is -
#17 jaja már régóta átjöttünk, még amikor volt ez a milosevicses botrány -
#16 sok szerb él Szabadkán? kik vannak többen? ők vagy a magyarok? kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet az, hogy két ország népe együtt él egy településen (a lakóparkban viszont, ahol én lakom, nagyon sok görög ember él, aki ide betelepült, szal szerintem semmi különös, ha megszokja az ember)
Szabadka mekkora?
bocs h ilyen tudatlan vagyok ;) -
#15 Budapest tényleg szép denagyon sok helyen romokban áll a város... a legtöbb hely gyönyörű!!! (főleg éjszaka) budapesti vagyok..
sajna nem jártam Szabadkán, de ha tehetem, egyszer benézek ;) -
Desolator #14 Most magyaroknál laksz?
NEm mindenhonnan, vannak nagyon jó fejek is!:) -
#13 hali én volt Temerini lakos vagyok :]
igaz hogy a szerbek kiszorítják a magyarokat mindenhonnan? rég nem voltam már arrafelé csak híreket hallani :( -
Desolator #12 Irjatok már ide is! -
#11 1et értek, na jó azért Szabadkán nem csak magyarok laknak, de azért sokan vannak. -
#10 Bezdán, Zombor mellett... -
Desolator #9 Budapesten ugyan olyan magyarok élnek csak Magyar állampolgársággal!
Egyébként Budapest nagyon szép város..voltam ott egy párszor -
Desolator #7 Igen is,hogy itt él a magyarság!!! -
Desolator #5 He-he!Engem is Norbinak hívnak.Hova valósi vagy? -
#4 -
#3 Szia, én nem szabadkai vagyok,csak vajdasági , de nagyon szeretem ezt a várost, itt még él a magyarság. -
Desolator #2 Boccs!Irjatok=irjon -
Desolator #1 Sziasztok! Irjatok bárki aki szereti ezt a várost!