11
by Sony Pictures
-
#11 nekem megvan DVD-n
Nem elég h szélesvásznú, de még abból is fekete pár centi az aljá és a tetején:S -
Kanál #10 egesz jo kritikat kapott -
Kanál #9 click elott volt egy 10 perces promo a filmrol, hatoo a Talladega Nights kicsit jobban felkeltette az erdeklodesemet az biztos. kovetkezo hetekben ugyis "felnottebb" filmek jonnek ki sazl lehet jot tesz neki, garfield 2 ugyis vergyenge ^^ -
#8 yahoo-ról... pl...
aztán kikövetkeztetem hogy ez jó-e vagy nem? :D meg persze másoknak mi a véleménye... -
#7 aha. ilyen infokat honnan szedsz mellesleg? -
#6 nem volt túl erős hétvége, a karib tenger kalózai 2 így is tarolt 35 millával lett az első helyen, az közepes.
a 20 milla körüli kezdés teljes moziszámban általában gyenge ahogy eddig tapasztaltam... -
#5 És az gyenge? :) -
#4 EmThor moziguru.freeblog.hu oldaláról a bevételi elemzésből:
[i]"A Monster House lett a 2. (22 milla, gyenge!)..." -
#3 nekem elég az, hogy én várom, csak gondoltam dumáljunk róla, de hát nem...:)
nekem nagyon bejön ez a fajta "rajz". -
#2 Úgy látszik ezt nem várják annyira az emberek.
:) -
Emthor moziguru oldaláról:
"3 gyerkőc rájön, hogy a szomszéd ház valójában él, lélegzik és egy szörny! H0ly sh1t, most mi lesz, kérdezni az egyszeri mozinéző?! Aztán már nem ennyire "derűlátó", amikor meglátja a noname készítő gárdát meg, hogy egyedül a jófej Steve "A sziget, Con Air" Buscemi neve dereng ismerősen a stáblistából... Na jó jó, itt van még Jason Lee is a My Name is Earl mindenki által imádott főhőse, szóval +1 jó pont.
Nálunk Augusztus 17-től lesz a mozikban.
Hivatalos oldal
Trailer