10
-
junior117 #10 Pontosan !!!!!!!! aki meg anyagi haszonszerzés miatt csinál másolatott azt meg a legszigorubb büntetést neki.Min vagyon lefoglalás! -
Hegyikecske #9 hmm, ez túl szép lenne ahhoz h igaz legyen (attól félek nem is lesz igaz) -
#8 Nekem nem kell az engedéjük. Persze ha haszonszerzésre használják a megszertzett tartalmat, az szerintem is jogtalan, de saját szorakoztató célra!? Ezek még a szarból is pénzt csinálnának!!! -
#7 -
#6 és ha nemárulom el, hogy mennyi gépem van? Szopkodj*k ki a fa**t. Megfizettetem én velük...majd a vécé díjat is. Kis retkek azt se tudják mi az a net, mi meg tudjuk, nehogymár a kis...irányítsa a helyzetet. -
ZoliJ #5 nem csak akarnak:P -
HUmanEmber41st #4 Hiszen még a német rádió díjat is meg akarják fizettetni minden egyes PC tulajdonossal.. van aki akár 3-4 gép után is fizethetne 3-4 * ~5eFT-ot... HAVONTA!
Magyarországon is valami extra szerzői jogdíjat akarnak tenni azokra az eszközökre, amivel tv műsort lehet rögzíteni, kiírni discre.. -
Praetor #3 Egy fecske nem csinál tavaszt Németországban sem.
Főleg, hogy az amerikai befolyás Németországban is elég erős ahhoz, hogy ne történjen semmilyen pozitív változás ezen a téren. -
#2 Egyre inkább pénzszerzésre használják a netet (is). Csak egy új , még kiaknázatlan piac. Jobb nem lesz a helyzet, csakis rosszab... -
RoliSoft #1 Végre egy jó hír.