Szabad másolást követel egy német egyesület
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan !!!!!!!! aki meg anyagi haszonszerzés miatt csinál másolatott azt meg a legszigorubb büntetést neki.Min vagyon lefoglalás!
hmm, ez túl szép lenne ahhoz h igaz legyen (attól félek nem is lesz igaz)
Nekem nem kell az engedéjük. <#banplz>#banplz> Persze ha haszonszerzésre használják a megszertzett tartalmat, az szerintem is jogtalan, de saját szorakoztató célra!? Ezek még a szarból is pénzt csinálnának!!!<#action>#action>
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
és ha nemárulom el, hogy mennyi gépem van? Szopkodj*k ki a fa**t. Megfizettetem én velük...majd a vécé díjat is. Kis retkek azt se tudják mi az a net, mi meg tudjuk, nehogymár a kis...irányítsa a helyzetet.
(O_o)
nem csak akarnak😛
Hiszen még a német rádió díjat is meg akarják fizettetni minden egyes PC tulajdonossal.. van aki akár 3-4 gép után is fizethetne 3-4 * ~5eFT-ot... HAVONTA!
Magyarországon is valami extra szerzõi jogdíjat akarnak tenni azokra az eszközökre, amivel tv mûsort lehet rögzíteni, kiírni discre..
Magyarországon is valami extra szerzõi jogdíjat akarnak tenni azokra az eszközökre, amivel tv mûsort lehet rögzíteni, kiírni discre..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Egy fecske nem csinál tavaszt Németországban sem.
Fõleg, hogy az amerikai befolyás Németországban is elég erõs ahhoz, hogy ne történjen semmilyen pozitív változás ezen a téren.
Fõleg, hogy az amerikai befolyás Németországban is elég erõs ahhoz, hogy ne történjen semmilyen pozitív változás ezen a téren.
Egyre inkább pénzszerzésre használják a netet (is). Csak egy új , még kiaknázatlan piac. Jobb nem lesz a helyzet, csakis rosszab...
R Ö R G E
Végre egy jó hír.