Kmixer.sys probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
ha megoldottam leírom ide hogyan, hátha vkinél elõjön ez a probléma még
War. War never changes.
eccerû, fullon, veddki a hangkártyát, töröj minden ami a hnagkártához kacsolatos vele, a registert is...., és ugy probáld!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
War. War never changes.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
igy csak megkeresi a problémákat és kész
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
azerror doctor és a TuneUp Utility 2006
amiota használom ritka a kék halál
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
War. War never changes.
Ezenkívûl ma 2-3 órát töltöttem külföldi oldalak olvasgatásával, de nem lettem sokkal okosabb. És ez nem tegnap jött elõ, hanem egy éve, és a külföldi fórumokból ítélve jópárszor elõforduló hiba.
Ezért reméltem hogy talán itt valaki, aki ért a gépekhez tud segíteni. Ha a jövõben vkinek ugyanez a baja, már legalább lesz hova fordulnia. Nem?
Persze ha nem értetek egyet akkor miattam zárhatjátok... mondjuk ezt is meggondoltam 3X hogy nyissak-e ezétr új topicot és úgy gondoltam megéri.
War. War never changes.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy ha jól értelmeztem, akkor a hangkártyával van kapcsolatban.
Kmixer=Kernel Audio Mixing System
War. War never changes.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A lényeg az az, hogy a számítógép ha hangkártyát vagy videókártyát használ kékhalálozik véletlen idõközönként, ált. különbözõ kódokat kiírva, de a kmixer.sys mindig ott figyel.
A korábbi windowsokhoz volt patch? xp_hez sajna nem készült még
találkozott vki hasonló problémával? talált rá megoldást?
War. War never changes.