85
Elveszett és megtalált régi kocsik
-
#45 50-es évekból való Bogár :(
-
#44 -
#43 -
#42 -
#41 -
#37 -
#36 -
#35 -
#34 -
#33 -
#32 -
#31 -
#30 Viszonylag sok bogarat szoktam énis látni, amik évek óta mozdulatlanul állnak egy ház udvarán, s láthatóan porfogónak vannak ott. Vannak akik nem akarnak megválni tőlük érthetetlen okból, de van aki igen. Ezért is érdeklődök, mert hátha valaki tud valahol egyet.... -
#29 Bogárra főleg :) A kora végülis mindegy........ -
#28 Most adtam el a haver Golf 1 TD-jét. 1983-as volt :) -
#27 Nekünk ilyenek vannaek, de használjuk mind:
Bogár, Golf1, T2
:) -
#26 Bogár, Golf1, T1? -
#25 milyen VW-re gondolsz meg milyen régire? -
#24 Esetleg ha valaki lát régi VW-t vagy mást valahol az út mellett vagy egy kertben rohadni, akkor az betehetné ide vagy küldhetne privátot, hogy hol található...Esetleg egy kép is jó lenne, de nem vagyok telhetetlen... :) -
#23 -
#22 és ilyen szép lehet... -
#21 Találtam egy ilyet használtautón:
Ford Taunus 1964 -
#20 82ben, de amúgy ja ;-) -
Vlala #19 Az Év Autója volt '81-ben. -
#18 Nekünk volt egy 28 éves Lada 2101, de sajnos már nem tudtuk fenntartani. -
#17 Nekem van egy 20 éves Renault 9-esem, ami szeptembertől feleslegessé válik. Akkor érkezik az új autóm. ;-) -
#16 Ezt én is ismerem. Ilyenekre gondoltam..... -
#15 90%-ban L&F Bogár, de akad néhány egyéb csemege is. -
#14 Sztem jó kezdeményezés ez a topik. -
#13 itt a szomszéd utcában a kertben áll egy 1000mb elhanyagolva + egy warszava -
#12 Valahogy így, igen :) -
Vlala #11 Szerintem az olyan régi gépcsodákról szól a topic, amelyek mondjuk 30 éves használat után tyúkólként végzik egy kertben, pedig egy restaurátornak vérzik érte a szíve... -
#10 Értem. Hát, te tudod... -
#9 Ha valaki nagyon elszánt és nagyon meg akarja szerezni, akkor meg lehet tudni, hogy kié. De itt olyan kocsikról is szó van, hogy valakinek a garázsában vagy kertjében lévő régi kocsiról is, amit simán meg lehet venni, mert lehet tudni, hogy kié...Én is láttam már pár ilyen, utcára kirakott kocsit, s kis kérdezősködés után megtudtam ,hogy kié....Az mindegy, hogy fizentek érte vagy sem. A lényeg, hogy meg lehet menteni, ha csak alkatrész gyanánt még akkor. Csak jobb lehet annál, hogy elrohadjanak.... -
#8 na ez jó topik, sok autó lesz megmentve, de nem sokért fizetnek!! :D -
#7 Te figyi! Egy elhagyott autót hogyan vesznek meg? Úgy értem, ki a fenéhez mennek oda, hogy megvegyék, ha csak ott hever az út mellett? -
Vlala #6 Nagyon szép gondolat! Régiu Skoda MB 1000-esről tudok is, majd "véletlenül" arra fogok járni. :) -
#5 Köszi! Különben külföldön is vannak ilyen oldalak, amik ezzel foglalkoznak, s így nagyon sok régi autó menthető meg.... -
#4 értem.:)
namajd ha mostantól látok akkor egyefene lefotózom és még fel is rakom ide :) -
#3 Ha közzé van téve róluk kép, s hogy hol találhatóak, talán van aki megveszi, felújítja, s így nem ott fogan elrohadni ahol éppen vannak, hanem "újjászülethetnek" :)