Program lementése memóriából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
ijen, hogy futó progi mentés, szerintme nincs(vagyis én nem hallottam róla), de ha
játékot akarsz izélni, próbáld meg az Alcohol 120%-ot😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
windows alatt szerintem reménytelen, szanaszét hajigált komponensek miatt
Mi az a windows?
Esetleg próbát tehetsz a ProcDump nevû okossággal, de az eredmény több, mint kétséges.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De sok másra is nagyon jól jönne ez a lementés, pl internetböngészõt lementeni, vagy olyan játékot, amiben nincs mentés, stb...
Régen játszottam valami emulátoros Sonic játékkal, abban az emuban volt ilyen lementés, és azt használtam mentésnek 😊
Megvárnám míg végigmegy az ellenõrzés, utána meg lementeném.
Igaz azt hallottam, hogy ilyen lementések és piszkálásoik ellen is véd, de a TrackMania-n és a Tm Sunrise-on 3.3 és 3.4 van, azok remélem még nem védenek ez ellen.
És még sok másra is jó lenne, szóval nem csak ezért.
de jobb ha körülírod a problémát
sok dolog van, amihez jól jönne.
úgy lenne jó, hogy amit lementek, annak késõbb tudnám folytatni a futását.
nem tudom konkrétan mire gondolsz
amúgy láttam a portalos progidat a jatekfejlesztes.hu-n esetleg ahhoz kell?
Kerestem googleben mindenfélére(process saving, process saver, memory saver, memory saving, stb) de nem igazán találtam semmit.