5
-
Marlosh #5 Bar Jack Nicholson remek Joker volt,azert lassuk be-az alakja es a kinezete kozeleben sem jart a kepregenybeli Jokernek:)
Az uj ficko meg ha mosolyog, akkor smink nelkul is ugy nez ki......remelem legalabb fele olyan jo szinesz mint J.N.,akkor nem lesz problema! -
#4 aki többet foglalkozika képregényekkel, vagy csak a Star Wars-al például annak már nem új ez a rendezvény. Idén is vártam. Történt rengeteg új bejelentés és a LucasFilm stábja is kint volt, és tartottak érdekes előadásokat.
Amúgy kiváncsi vagyok az új Pókemberre. Tud valaki valamit a filmről? és hogy mér van új rucija? Azon viszont kiakadtam hogy ez a Heath Ledger fogja játszani Jokert. Batman szerepét nagyon jól alakították a Beginsben, de Jack Nicholson-t nehéz lesz überelni. Kiváncsi vagyok rá. Tud valaki valami konkrétabbat erről vagy az új szuperman filmről?
Amúgy meg Sin City powa. :) -
winnie #3 a fesztivál mindenről szólt, még tévésorozatokról is, de nem hiszem,hogy az sg-n van képregény rovat. -
#2 Nem azért, de ha már Comic-Con, akkor talán a képregényekről kellett volna írni, nem a gagyi moziadaptációkról. Ami lehet hogy nagy népszerűégnek örvendett, de az egész fesztivál elsősorban nem erről szólt... -
#1 WOW,jó kis cikk,mármint az infó-áradat miatt
Viszont van amiket nem értek:miért kell Statham-nek szarabbnál szarabb filmekben szerepelnie(szállító2,dungeon siege,és most ez),miért jó az hogy minél undorítóbb egy film,hacsak nem azért hogy a készítők elmondhassák magukról hogy ők aztán milyen valósan mutatták be a csonkításokat és így próbáljanak becsalogatni a mozikba egy-két vérpistikét akik aztán elmondhassák magukról hogy amitől másnak felfordult a gyomra nekik meg se kottyan.Keresztet vethetünk a Saw franchise-ra is,gagyi vérbentocsogós lesz a 3 úgy néz ki.
Meg azt sem értem hogy hogyan lesz Heath Ledgerből Joker??
Aminek örülök az a Sin City 2 forgatókönyv befejezése és az hogy Dwight lesz a középpontban,már csak azért is mert Clive Owen talán a legjobban eltalált színész Rourke után a SC-ben,bár ez szerintem egyike kevés filmeknek amiben tökéletesen eltaláták a castingot,mindenkinek brutál jól áll a szerepe szvsz