11
  • janyikzs
    Erre persze lehet azt is mondani, hogy jobb ez így, hiszen sok ember örülhet, hogy neki sem kell atomerőműre beruházni, hogy elinduljon.

De hogy jót is mondjak, az irányíthatóság jól sikerült, de azért vagy éppen emiatt fél óra gyakorlás után a versenyen is sikerült nyernem. Tehát nem egy nehezen tanulható játék, de az arcade érzés erősen benne van. Próbáltam ff-es kormánnyal, váltóval, kézifékkel (ezt persze óvatosan), csak ajánlani tudom mindenkinek. Várom én is, talán, ha jó árban adják megveszem (gondolok itt minimum arra, hogy 10 ezer alá nyomják itthon).
  • janyikzs
    Nem rossz, de többre vágytam én is.

Nem gondoltam volna, hogy az anti-aliasing kivételével mindent fullra kapcsolva (ezt még nem próbáltam feljebb rakni, bár lehet hogy elboldogulna egy kisebb értékkel), egy 2400+ XP procin RADEON 9600XT kártyával tökéletesen fog futni. Bár egy kicsit féltem, hogy amikor eljutok a versenyig, és többen leszünk, akkor belassul ez a cuccom, de nem, azzal együtt is hibátlan volt.
    Persze nem feledkeztem meg a spéci beállításokról sem, amiket nem a video menüpontba lehet elérni. még figyelmeztet is a progi az utolsó két kapcsolónál, hogy ezeket csak új high tech-es, legalább 128 mb memóriával rendelkező karin kapcsoljam be.

Itt jön a csalódásom: Egy, még megjelenésre váró progi nem hittem volna, hogy egy legalább 2 éves hardveren maxon tud futni. Ám amikor megláttam a grafikát, főleg a pályára gondolok, akkor már láttam, hogy ehhez tényleg nem kell jobb cucc. Hogy is mondjam, eléggé szegényes a pálya kidolgozottsága, de hátha a többi pálya, vagy akár ez is a véglegesben jobb lesz.
  • quentit
    Gyenge, gyenge, nagyon gyenge. Jóval többet vártam tőle...
  • schrank
    PC-n autós játék
  • Mike65
    xbox-os forza motorsport, minden további nélkül felveheti vele a versenyt, de ez is nagyon jó lesz
  • AntiCamper
    Én most töltöm a játék és szerintem nagyíon jó lessz. ÉN spec. kormánnyal nyomok minden autos játékot. Valaki jáccot már a GTR 1-el?
  • jefferson83
    Ez így van,de csak akkor ha nem árkádon felnőtt nemzedékről beszélünk. Nem olyan játék, hogy leülök most látom először és kenterbe verek mindenkit.
  • bnfront
    Hogy jó játék-é????????????????????? A legjobb jelenleg nincs jobb szimulátor semmilyen platformra.
    A hangok tökéletesek, relatív alacsony gépigény és a szimuláció olyan mintha egy igazi 600 lovas járgányba ülnél. Jelenleg az egyetelen játék amiért pénzt adnék, sőt szerintem fogok is.
  • avcom
    nem siettétek el :-)
  • gyuri12
    ez egyébként jó játék? me én még nem játszottam vele,csak hallottam róla egy pár dologt...
  • djukel
    Elég ciki ezt ekkora fázis késéssel bejelenteni.