15
  • redbull0304
    Nah a KRZR-nek K1 lesz a neve ezt a gyengébb képeségüek is kitudják mondani... a RIZR-nek meg Z3 lesz nah ez se olyan nehéz...
  • redbull0304
    mindenki hugodtam hugodjun meg nem ez lesz a neve... Pl. a V3-nak is black RAZR a becsületes neve mégis a V3-at használjuk... Ugyhogy nemkéne hülyeségeket mondani...
  • Alec
    ilyen idióta neveket.. mi van ha megkérdezik milyen telóm van? mehetek utánna a szájsebészetre
  • Neerpelt
    Motorola? Olyan "g.naj" a szoftvere, hogy azt elmondani nem lehet!
  • ace02
    "...a Razr Maxx megnövelt memóriával és a szokásos 2 megapixeles kamerával..."
    jah tényleg tök szokásos.. évek óta minden motoban 2 megapixeles kamera van..
  • Darth Sith
    ilyen sem kéne. Maradok a SonyEricsson-nál és a P910i-nél. :)
  • gameplusz
    Elég jó neve van mindkettőnek... ^^
  • HyperNurbs
    Birom az ilyen cikkeket. Az egész arról szól, hogy kinaiaknak meg nöknek szánják.
  • nedudu
    Még ilyen fantázia neveket...
  • moha
    3 napig a Razr is simán bírja, nem tudom pontosan meddig még nem "mértem", de viszonylag ritkán kell töltenem, nem két naponta.
  • Lipi1980
    A Motorola Razr-nál merült fel bennem a kérdés, hogy ha egy telefon ilyen vékony, akkor meddig bírja az akkumulátor?
    Nekem egy V547-esem van, ami egy picit dundibb, mint a Razr, és az sem bírja 3 napnál tovább...
    Amúgy brutális jól néznek ki!
  • Su0my
    az igazság az, hog ynekem két éve van motorolám és ezek a készülékek is nagyon szépek, szívesen megvenném őket-csak nekem nagyon nem jött be a motorola, megyek vissza nokiázni :S
  • gyuri12
    de csak az elsőt venném meg(az ezüst színű) a másikat nem komálom
  • gyuri12
    szép! majd ha lesz pénzem lehet veszek
  • Doomista
    húúú szép! Krzr
    nekem motoroloa v3 silverem van mióta itthon lehet kapni, imádom ezt a készüléket!
    kisebbek ezek?
    hát akkor jó kicsik lehetnek, az előd is elég vékony kicsi!