15
-
#15 Nah a KRZR-nek K1 lesz a neve ezt a gyengébb képeségüek is kitudják mondani... a RIZR-nek meg Z3 lesz nah ez se olyan nehéz... -
#14 mindenki hugodtam hugodjun meg nem ez lesz a neve... Pl. a V3-nak is black RAZR a becsületes neve mégis a V3-at használjuk... Ugyhogy nemkéne hülyeségeket mondani... -
Alec #13 ilyen idióta neveket.. mi van ha megkérdezik milyen telóm van? mehetek utánna a szájsebészetre -
Neerpelt #12 Motorola? Olyan "g.naj" a szoftvere, hogy azt elmondani nem lehet! -
ace02 #11 "...a Razr Maxx megnövelt memóriával és a szokásos 2 megapixeles kamerával..."
jah tényleg tök szokásos.. évek óta minden motoban 2 megapixeles kamera van.. -
#10 ilyen sem kéne. Maradok a SonyEricsson-nál és a P910i-nél. :) -
#9 Elég jó neve van mindkettőnek... ^^ -
HyperNurbs #8 Birom az ilyen cikkeket. Az egész arról szól, hogy kinaiaknak meg nöknek szánják. -
nedudu #7 Még ilyen fantázia neveket... -
moha #6 3 napig a Razr is simán bírja, nem tudom pontosan meddig még nem "mértem", de viszonylag ritkán kell töltenem, nem két naponta. -
Lipi1980 #5 A Motorola Razr-nál merült fel bennem a kérdés, hogy ha egy telefon ilyen vékony, akkor meddig bírja az akkumulátor?
Nekem egy V547-esem van, ami egy picit dundibb, mint a Razr, és az sem bírja 3 napnál tovább...
Amúgy brutális jól néznek ki! -
Su0my #4 az igazság az, hog ynekem két éve van motorolám és ezek a készülékek is nagyon szépek, szívesen megvenném őket-csak nekem nagyon nem jött be a motorola, megyek vissza nokiázni :S -
gyuri12 #3 de csak az elsőt venném meg(az ezüst színű) a másikat nem komálom -
gyuri12 #2 szép! majd ha lesz pénzem lehet veszek -
#1 húúú szép! Krzr
nekem motoroloa v3 silverem van mióta itthon lehet kapni, imádom ezt a készüléket!
kisebbek ezek?
hát akkor jó kicsik lehetnek, az előd is elég vékony kicsi!