11
  • bermuda3
    a legjobb az volt amikor a gta első részét akarták kiadni de mindenféle pert indítottak meg bántani akarták szegény fejlesztőket satöbbi. jó nagy botrány lett. mindenki erről beszélt. nem is kellett a játéknak reklám :D jóhogy mindenki megvette amint elmentek a felhők és kiadták
  • irkab1rka
    1, "Több mint egy éve foglalkoztatta a világ közvéleményét " eben a több mint egy év nem túlzás a világ közvéleményét az meg túlzás de nagyon. Ki nem szarta a le 2 nappal a hir után? Inkább azt ird meg, hogy a repülőtéri küldetést hogy lehet átcsitelni :) akkor felrakom újra

2, a cenzúra máködik. ez van.

3, benne volt, letiltották, a 'közvélemény' miatt lett belőle bármi is. A kiadó megtette amit kellett.

4, Morden igazad van, de maradjunk annyiban, hogy a fiad/lányod 14 évesen még nem fog embert ölni (99.9%) és nem fog dugni (87%). Na ez a nem mindegy. És szerintem nem szeretnéd, ha a 17 éves lányod terhes lenne valami kis senkitől.. ugye?
  • Peti0011
    akkor ne jacanak vele a sok paraszt ha utána beperelik egy rablo jatek miröl szoljon mint a bünözés meg iylenek ami éerdelki is az embereket
  • TothLaci
    Alapból benne van, csak sokat kell foglalkozni a csajjal.
    Amúgy meg tisztára hülyeség, hogy Mature jelölés ellenére beperelték a RockStar Games-t. Ráadásul csak az animáció, meg néhány hangeffekt került bele, modell/textúra nem...
  • Morden23
    Na ja, na ja.

Amúgy a válasz az benne van a cikkben.
    Miért gondolják az emberek, hogy ölni, belezni, kifacsarni a vért valakiből nem para, de a dugásra stoptáblát kell tenni.

Tök egyszerű a válasz. A felvilágosodatlan szülő ostoba gondolkodásmódja, miszerint a kölyköm embert ölni nem fog ("az én kicsi fiam?"), de dugni annál inkább. Tehát próbáljuk már megmenteni a dugástól a gyerekünket, hiszen az emberölés nem olyan probléma, amitől a lányom terhesen jön haza, vagy a fiam kért tőlem pár 10ezret abortuszra, mert felcsinált valami félrészeg szukát valamelyik gagyi disco-ban.

Na ja, na ja. Ebben talán van is igazság. A gyerekemet én is jobban félteném a szexualitás kockázatától, ha még tudatlan, mint egy újszülött.

ELLENBEN a 10 éves gyerekemnek nem azért nem adnék GTA-t a kezébe, mert megtudja, hogy hogyan kell dugni, hanem azért, mert ne azzal töltse a délutánját, hogy egy tömeggyilkos gengsztert alakít, aki halomra öli a zsarukat.

A 17 éves gyerekemnek meg már nyugodtan a kezébe adnám. Ha nem tudja még, hogy mi az a szex, akkor már úgyis mindegy szegénynek.
  • psishock
    http://index.hu/velemeny/jegyzet/olgt050725/
    kb egy éves írás, de érdekes.
  • Morden23
    Sosem értettem valamit... semmi probléma azzal, hogy a gyerekem egy olyan játékkal játszik, amiben egy niga maffiózót alakít, kocsikat lop, embereket öl, esetleg gázol el, megy gyúrni a konditerembe, hogy még vadbarmabb módon nézzen ki, 500 kilós fukszot akaszt a nyakába.

DE PROBLÉMÁZNAK AZON, hogy említett niga meghúzza az éppen felszedett csaját. Ezt a baromságot. Tehát az emberölés az nem gáz, mert mindenhol azt látjuk, de ha egy feka bandafőnök doggy-styleban tolja a nőjét, akkor az már übertér. Nem pont fordítva kéne lennie a sztorinak?
  • Indigo
    Itt is azzal a puskával lőttek, amelyik visszafelé sül el...
  • Visor
    Jah!
    A Hot Cofee MOD-al be lehetett nézni hogy hogy csinálják! Érdekes hogy XBOX -ra és PS2 -re Hot Cofee -s változatot is csináltak.
  • ScarY MAN
    Mert elrejtettek:D
    Arra volt az a patch :)
  • gyuri12
    én nem is vettem észre a szexjelenetekt...