Open Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Na az aaa,de igazából kettõnk közül csak õ a mókus... én,én egy nagy rozsomák vagyok.Roppant rémísztõ... Grrrrrrr<#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azért bízok benne, hogy ez jó lesz!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
ugye hogy lehet tanulságos egy mese? °-°
korbáccsal kellene ösztönözni az alkotókat,(talán túl sok állatkás filmet csináltak az utóbbi idõkben?<#idiota>#idiota>) pedig még szinte most jött divatba a CGI (madagaszkár még elment, de a túl a sövényen, hát az nagyon szánalmas egy "film")
ha az ilyen meséké a jövõ akkor , akkor... úúú fasza figurák vannak a mekdonelcben! lépek is...
Kíváncsi vagyok erre, bár még a túl a sövényent se láttam, np 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy kis izelítõ... hogy legyen miért várni a szeptembert...