22
-
blackgamer #22 Nézzen szét a térben! cikk az origon -
#21 A REALVIZ Stitcher mivel tud többet, mint az Autopano Pro? Mert jóval többet foglal, és én eddig csak annyit vettem észre, - a kisebb plusszok kivételével - hogy exportnál egyből levet quicktime vr-be exportálni. Arra lennék kíváncsi, hogy van e valami óriási különbség, amiért érdemesebb a Stitchert használni. -
G_ArchAngel #20 360°-os panoráma = körpanoráma (legalábbis vidéken...) -
#19 A kérdésedben már ott a válasz:
azt a panorámát 360 fokos panorámaképnek nevezzük, nem gömbpanorámának. -
Cat 02 #18 váá most jöttem pont vossza és sikerült csinálnom pár xar panorámát :D
de gömbpanormát úgy is lehet hogy felül meg alzul nincs semmi és 360 fokbna körbe lehetr menni . vagyn em ? :D -
#17 nagoyn jó cikk holnpa hasznás is fogom lehet venni!:) -
Roli #16 megnézem, nagyon szépen köszönöm!! -
nimfas #15 Autopano Pro 1.2.1. -
kovpisti #14 REALVIZ - Stitcher
Nekem sikerült vele készíteni gömbpanorámát, de a quicktime konvertálásnál volt gondom mert nem vásároltam meg, csak crackeltem. -
Roli #13 Valaki tudja annak a proginak a nevét, ami gömbpanorámát készít? -
#12 mostanság kezdtem el ismerkedni ezzel szal pont jókor jött ez a cikk :3 -
#11 ááá nálam a kézből kivitelezhetetlen lenne egyszerűen annyira remeg a kezem... az átlagosnál kb kétszer jobban de viszont fele annyira mint egy Parkinson-kórosnak!
-
silentb #10 Nekem is ilyen ppici állványom van de nem nagyon használtam még ilyenre inkább kézből próbálkozok. -
#9 Mondjuk ezekhez a képekhez nélkülözhetetlen egy jó álvány. Sajnos nekem csak egy kis 15cm-es van de nagyon megtetszett a dolog és lehet beinvesztálok egy nagyba is. -
#8 Ez karaj kép! ;)
Ja, és a szerzőnek, jó téma, jó írás! -
silentb #7 Majd el felejtettem a gép OLYMPUS C-740 UZ a program a Panorama Maker 4.0 és 8 képből áll. -
#6 A Panorama Factory-t meg a PTGuit nagyon tudom ajánlani, döbbenetes, miket lehet velük kihozni még a kézből kapkodva csinált, automatamódban felejtve készült képekből is! Az első 1-2 panorámát végig kell szenvedni, amíg megtanulod, hogy hogy is megy ez az egész, de utána remek szórakozás. Magas épületeket is tök jól le lehet fényképezni 2-3 fogásból anélkül hogy pl ki kéne állnod az úttestre, de pl ingatlanhirdetésen is nagyot tud dobni már egy 2-3 képből összerakott panoráma is a semmitmondó normál képekkel szemben.
Hajrá!
Esztergomi panoráma
-
silentb #5 Én is próbálkoztam már panorámafotó készítésével a makró mellett nekem így sikerűlt egy horgászat alkalmával: HORGÁSZPANORÁMA -
#4 Tök király lett! megcsináltam életem első panoráma képét igaz csak itt benn a szobába 3 képből de akkoris A canon progiját használom a PhotoStitch-et nagyon könnyű a kezelése! -
#3 Jó kis cikk, csak annyit tudtam hogy van a gépemen (Canon A610) panoráma funkció de nem tudtam mi a lényege most biztos kipróbálom, már csak egy jó kis progi kell hozzá :) -
nimfas #2 Autopano Pro 1.2.1. én ezt találtam használhatónak, bár a többit nem próbáltam, okosság van a neten hozzá. Én egy Balcsis panorámát csináltam... 21 kép egymás mellett :-D -
Roli #1 Nekem már egyre jobban sikerülnek a panorámák, a Photoshop szépn illeszt, tudom ajánlani. Photo Merge néven van benne CS és CS2-ben legalábbis. Bár néha elég durván elrontom a képeket. A gép panorámájával csinálom a nyersanyagot. A Canon-os PhotoSticher is elmegy. Valóban szépek a panoráma képek!
Gömbpanorámához ki tud mondani egy progit? Ilyet is szeretnék kipróbálni!! :DD