Augusztus, a magyar mozik megváltója?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, csak összeszedjük itt a filmeket, lehet hogy télleg ,,megváltás"? 😄😄...én a magam részérõl amit várok az a Prince of Persia lesz, de az még nagyon messze..😄
attól még erõsen bé. és ettõl még lehet jó😊
Frankie
Szerintem pont a Sentinel az egyetlen ami még elviselhetõ ezek közt ;-)

a click közel sem bé, hanem a-film, és a jelzõ nem minõséget jelent.

a sentinel pedig mind minõségileg, mind egyebileg valóban bé.

(mondjuk eleve hülyeség, hiszen moziba alig kerül igazi béfilm. majd a snakes on a plane c. móka)
Frankie
Valahol vicces, hogy B filmek tömkelegét "minõség" szóval jellemezzük 😊
Garield 2, Lúzer SC, Las Banditas, Távkapcs.

Nemazért, de ez a mélypont.

Miami Vice - Michael Mann, persze meg sincs említve, többek közt.

Jah és Secret Service és nem CIA. Csak a pontosság kedvért 😊

csuhi
Így van, igaz, hogy csak 24-én mutatják be a Miami Vice-ot, de attól még talán meg lehetett volna itt említeni...

tessék megnézni a teasert, meg a trailert is!

1edül a távkapcs amit megnézek, Hasselhoffot nem hagynám ki semmi pénzért <#vigyor5>
mellon
Augusztus hónapban számomra 2 film kap megkülönböztetõ figyelmet, amik közül egyik sincs itt felsorolva. Az elsõ a "Thank You for Smoking", míg a másik az itt felsoroltak közül méltán hiányolt Miami Vice!!
Az itt felsoroltak közöl a Monster House, és a Távkapcs ami egy kicsit vonz. A Garfield 2re , a Lúzer SCre, és a Bandidasra még tüzes piszkavassal se tudnának bekergetni a moziba <#levele>.

Nethyrrea
távkapcs aranyosra sikeredett, és már eleve Kate Beckinsale miatt is megnéztem 8)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

saco
Megnéztem a The Sentinel magyar elõzetesét.. Olyan fura Sutherland hangja 😉 az angolhoz vagyok szokva, sztm ezt sem magyarul fogom megnézni he-he

MY BIATCH!

Szívembõl beszélsz. Engem is ez a kettõ érdekel. 😄
Uh 😄 Ez nem csak hogy nem megvaltas, hanem egy baromi nagy uborkaszezon limonade filmekkel. Tisztelet a kivetelnek, mar ha van koztuk olyan..
Kb. a Ház a tónál és a Las Banditas érdekel ebbõl. Adam Sandler-filmet meg akkor sem nézek, ha pisztollyal akarnak kényszeríteni.

Na mindegy, a 'megváltás' valóban elég silány, hovatovább ide nem illõ kifejezés volt.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

én a testõrre és a távkapcsra kiváncsi vagyok - elõbbi jack bauer, illetve a szereposztás miatt nem lehet rossz, utóbbinak pedig marhajó a sztorija 😊

nekem 3, de tényleg fura, hogy a filmek többségét szidják és mégis megváltásról beszélnek:S

bár ha azt nézem, hogy máskor egy filmes kritikán belül szidnak is dicsérnek egyszerre akkor nincs is igazán jogom meglepõdni

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Broafka
de, nagyon, ezek közül, talán 2 amit ESEZLEG megnézek... :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

A karib tenger kalózai télleg jó....hmm..,,magyar mozik megváltása"..nem erõs ez egy kicsit...?