Augusztus, a magyar mozik megváltója?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, csak összeszedjük itt a filmeket, lehet hogy télleg ,,megváltás"? 😄😄...én a magam részérõl amit várok az a Prince of Persia lesz, de az még nagyon messze..😄
attól még erõsen bé. és ettõl még lehet jó😊
a click közel sem bé, hanem a-film, és a jelzõ nem minõséget jelent.
a sentinel pedig mind minõségileg, mind egyebileg valóban bé.
(mondjuk eleve hülyeség, hiszen moziba alig kerül igazi béfilm. majd a snakes on a plane c. móka)
a sentinel pedig mind minõségileg, mind egyebileg valóban bé.
(mondjuk eleve hülyeség, hiszen moziba alig kerül igazi béfilm. majd a snakes on a plane c. móka)
Valahol vicces, hogy B filmek tömkelegét "minõség" szóval jellemezzük 😊
Garield 2, Lúzer SC, Las Banditas, Távkapcs.
Nemazért, de ez a mélypont.
Miami Vice - Michael Mann, persze meg sincs említve, többek közt.
Jah és Secret Service és nem CIA. Csak a pontosság kedvért 😊
Garield 2, Lúzer SC, Las Banditas, Távkapcs.
Nemazért, de ez a mélypont.
Miami Vice - Michael Mann, persze meg sincs említve, többek közt.
Jah és Secret Service és nem CIA. Csak a pontosság kedvért 😊
Így van, igaz, hogy csak 24-én mutatják be a Miami Vice-ot, de attól még talán meg lehetett volna itt említeni...
tessék megnézni a teasert, meg a trailert is!
tessék megnézni a teasert, meg a trailert is!
1edül a távkapcs amit megnézek, Hasselhoffot nem hagynám ki semmi pénzért <#vigyor5>#vigyor5>
Augusztus hónapban számomra 2 film kap megkülönböztetõ figyelmet, amik közül egyik sincs itt felsorolva. Az elsõ a "Thank You for Smoking", míg a másik az itt felsoroltak közül méltán hiányolt Miami Vice!!
Az itt felsoroltak közöl a Monster House, és a Távkapcs ami egy kicsit vonz. A Garfield 2re , a Lúzer SCre, és a Bandidasra még tüzes piszkavassal se tudnának bekergetni a moziba <#levele>#levele>.
Az itt felsoroltak közöl a Monster House, és a Távkapcs ami egy kicsit vonz. A Garfield 2re , a Lúzer SCre, és a Bandidasra még tüzes piszkavassal se tudnának bekergetni a moziba <#levele>#levele>.
távkapcs aranyosra sikeredett, és már eleve Kate Beckinsale miatt is megnéztem 8)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Megnéztem a The Sentinel magyar elõzetesét.. Olyan fura Sutherland hangja 😉 az angolhoz vagyok szokva, sztm ezt sem magyarul fogom megnézni he-he
MY BIATCH!
Szívembõl beszélsz. Engem is ez a kettõ érdekel. 😄
Uh 😄 Ez nem csak hogy nem megvaltas, hanem egy baromi nagy uborkaszezon limonade filmekkel. Tisztelet a kivetelnek, mar ha van koztuk olyan..
Kb. a Ház a tónál és a Las Banditas érdekel ebbõl. Adam Sandler-filmet meg akkor sem nézek, ha pisztollyal akarnak kényszeríteni.
Na mindegy, a 'megváltás' valóban elég silány, hovatovább ide nem illõ kifejezés volt.
Na mindegy, a 'megváltás' valóban elég silány, hovatovább ide nem illõ kifejezés volt.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
én a testõrre és a távkapcsra kiváncsi vagyok - elõbbi jack bauer, illetve a szereposztás miatt nem lehet rossz, utóbbinak pedig marhajó a sztorija 😊
nekem 3, de tényleg fura, hogy a filmek többségét szidják és mégis megváltásról beszélnek:S
bár ha azt nézem, hogy máskor egy filmes kritikán belül szidnak is dicsérnek egyszerre akkor nincs is igazán jogom meglepõdni
bár ha azt nézem, hogy máskor egy filmes kritikán belül szidnak is dicsérnek egyszerre akkor nincs is igazán jogom meglepõdni
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
de, nagyon, ezek közül, talán 2 amit ESEZLEG megnézek... :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A karib tenger kalózai télleg jó....hmm..,,magyar mozik megváltása"..nem erõs ez egy kicsit...?