Videó capture in-game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Nem feltétlenül, a felvételkor nagyobb mértékû szaggatás tapasztalható, mint ami a valós felvett anyagban lesz.
Na persze nem 30-40Fps-es különbségekre kell gondolni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bertino
omfg, ha akadósan vesz fel, akkor akadósan is játsza le...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Slayerboy
tam

Voltam zárás előtt. _______________

Hiánypótló topik, de tényleg.

De különösen ezen topik mellett, mely így indul:

Olyan gondom lenne, hogy akarmalyik progit is probaltam ki nem akart osszejonni, hogy filmet rogzitsek a jatekbol. A GameCam eleve el sem indul, felinstallalom, de utana be is hallt, a hypercam es a fraps is elindult, tudtam is felvenni filmet, de szaggatva, akarhogy probaltam kinfigolni, mindig szaggatott a jatek felvetel kozben.
Van ezeknél valami spec beallitas, vagy miért nem megy nalam normalisan?
Esetleg van mas progi ami jo erre?

Keresõ csodákra képes...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

játékot kiküldöd videókártya tvout-on, másik gépen pedig tvtuneren bejön a jel és rögzíted
kényelmes, gyors, lehet a minõsége kicsit romlik de nem vészes

alert
Persze hogy akadozik visszajátszásnál is ha nem elég erõs a géped. De fraps a legjobb, a többi mégjobban akadozna.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

DJ Skyline
fraps,aztán ha nem akarod túlefektezni,akkor elég a Windows Movie Maker is tömörítésre!

Saddalim
uff néktek

fraps-> VDUB/NanDUB (tömörítés xvidbe) vagy
fraps-> Sony Vegas (én ezt használom a videóimhoz)/ Ulead Movi Factory 4

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

fraps
akadósan veszi fel , de nem úgy jácca le

sziasztok!
szeretném kérni a tanácsotokat, hogy Fraps, HyperCam vagy GameCam jobb e arra hogy játékokból videót vegyek fel? Fraps-sal annyi gondom van hogy elég akadósan veszi fel a videókat.
Vélemények?