Zune néven jön a Microsoft zenelejátszója

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zune? Ezt komolyan gondolják?

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

"SÕt még szoftverekben is alakít jókat. Pl a programozós cuccai igen jók. Csak a nagyátlagnak készült cuccokkal van baj, mert azt is túl jóra akarják."

Akkor kérlek magyarázd meg nekem, hogy hogy lehet az, hogy az Apple iTunes sokkal tisztább hangminõségben játsza le a különbözõ formátumú/helyrõl letöltött zeneszámokat?
Szerintem a Microsoftnál a design részleg jobban mûködik, mint a programozási<#hehe><#beka3><#bee1><#ravasz1><#idiota>
Vagy a szokásos marketing gépezet...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!

kiváncsi vagyok rá.majd ár/minöség fogja eldönteni:)

asysoft
Számomra a T|E is nagy volt, fõleg akkor éreztem, mikor ültem, feszült a zseb (pedig elég nagy volt az akkori nadrágomé, discman is belefért:D)... Bár kisebbnek éreztem, mint az iPaq 1940-t most. Mindkettõ zajos volt, utóbbi tán torz is, bár ez mintha javult volna (vagy csak hozzászoktam?:)).
Lényeg, hogy a szememben a PDA-k mp3 lejátszása olyan, mint a mobilban a kamera: (általában) nem túl jó minõségû, de néha jól jöhet:)

/*WTF?!*/

Embere válogatja :)
A hangminõségrõl egy érdekes sztori:
Jelenleg a Palm eszközeire folyamatban vannak linux portok(www.hackndev.com).
A T|X-nél már van hang, leszeded az alsa-utils-t hozzá, és az alsamixerrel tudod állítgatni.
PalmOS-ben 1 azaz 1 db hangerõszabályzó van.
De a Wolfson chip sokkal többet is tud! És ezek az alsamixerben mind szépen mennek.
Külön lehet állítani a külsõ hangszóró hangerejét, külön a fejhallgatóét, és olyan tök jó kombinációkat is lehet használni, mint headphone+külsõ hangszóró együtt.
PalmOS-ben ritka gagyi a fülhallgató kimenet. Zajos. Akkor is, ha nulla a hangerõ, mert gondolom a headphone hangereje jól fel van csavarva maxra.
Itt viszont simán lejjebb vettem a headphone hangerejét, és láss csodát, megszûnt a sistergés, és nagyon szépen szólt, sokkal szebben mint elõtte.
Szóval lehet nem is a hardver szar rajtuk, hanem a szoftver :)
És azért olyan nagy helyet nem foglal el. Ez a T|X különösen nem. Nem sokkal nagyobb egy iPod-nál. Csak az hosszúkás, ez meg nem annyira, és egy nem is olyan túl nagy zsebben is simán elfér.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

asysoft
De azoknak nem túl jó a hangminõsége, illetve nagyok:)

/*WTF?!*/

Én spec egy PDA-ra szavazok.
Én spec. a Palm T|X-re. :)

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Lenny
Minden MS fikkantó bekphassa' ! (A win nekem sem s szívem csücske , jobb lenne ez mac, de ez van...) Nekem a design is bejön. Az iPod-ot meg utálom, már csak azért is mert mindenki azt futtatja. Buta egy szerkezet az... És még drága is..

R Ö R G E

Látszik, h a magyar világhatalom, mivel a lejátszó nevét is a magyar zene szóból torzították :) :) :) :)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

aka
Kékhalál is lesz majd rajta? <#circling>

\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.

Sztem még ennyi gomb sem kéne rá. Legyen egy darab érintõképernyõ és kész.

Gracie Barra

SÕt még szoftverekben is alakít jókat. Pl a programozós cuccai igen jók. Csak a nagyátlagnak készült cuccokkal van baj, mert azt is túl jóra akarják.

Gracie Barra

craesh
az ITT látható kép róla elég nomád külsöt látszat magáról,... hát nem tom felveszi e a versenyt egyelöre az IPOD-dal de ha sokáig pénzelik valszeg kapunk egy kézi MS media playert.

Sanyix
Na várjuk dzson hozzászólását :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bld
akkor beszéljetek ha mrá láttatok vmit, mellesleg az Ms a szoftvereken kívül elég jó cuccokat csinál ha értenél is hozzá....(1.,2. post..) na mindegy

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

hát, ennyit rólad...
mikloss
Jólbeszélsz!<#wink><#crazya>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

LOOOL :D:D:D
Várj, kiterjesztem: fúj ms, fúúj apple, éljen a dinamó, meg a noname kazettás walkman! :D
mikloss
enyém az 1. hozzászólás :)... MS fúúúúj!

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.