Zune néven jön a Microsoft zenelejátszója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Akkor kérlek magyarázd meg nekem, hogy hogy lehet az, hogy az Apple iTunes sokkal tisztább hangminõségben játsza le a különbözõ formátumú/helyrõl letöltött zeneszámokat?
Szerintem a Microsoftnál a design részleg jobban mûködik, mint a programozási<#hehe>#hehe><#beka3>#beka3><#bee1>#bee1><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Lényeg, hogy a szememben a PDA-k mp3 lejátszása olyan, mint a mobilban a kamera: (általában) nem túl jó minõségû, de néha jól jöhet:)
/*WTF?!*/
A hangminõségrõl egy érdekes sztori:
Jelenleg a Palm eszközeire folyamatban vannak linux portok(www.hackndev.com).
A T|X-nél már van hang, leszeded az alsa-utils-t hozzá, és az alsamixerrel tudod állítgatni.
PalmOS-ben 1 azaz 1 db hangerõszabályzó van.
De a Wolfson chip sokkal többet is tud! És ezek az alsamixerben mind szépen mennek.
Külön lehet állítani a külsõ hangszóró hangerejét, külön a fejhallgatóét, és olyan tök jó kombinációkat is lehet használni, mint headphone+külsõ hangszóró együtt.
PalmOS-ben ritka gagyi a fülhallgató kimenet. Zajos. Akkor is, ha nulla a hangerõ, mert gondolom a headphone hangereje jól fel van csavarva maxra.
Itt viszont simán lejjebb vettem a headphone hangerejét, és láss csodát, megszûnt a sistergés, és nagyon szépen szólt, sokkal szebben mint elõtte.
Szóval lehet nem is a hardver szar rajtuk, hanem a szoftver :)
És azért olyan nagy helyet nem foglal el. Ez a T|X különösen nem. Nem sokkal nagyobb egy iPod-nál. Csak az hosszúkás, ez meg nem annyira, és egy nem is olyan túl nagy zsebben is simán elfér.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Én spec. a Palm T|X-re. :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
R Ö R G E
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.
Gracie Barra
Gracie Barra
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Várj, kiterjesztem: fúj ms, fúúj apple, éljen a dinamó, meg a noname kazettás walkman! :D
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.