TIF fájlok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Nekemse fagyott még 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

gameplusz
Telepítés elõtt rákérdez, hogy menni chache-t adj neki... talán ha adsz neki nem adja meg magát.. <#wink>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

0Fritz0
Pedig nekem nem is... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gimp jó és ingyenes csak gyakorta fagy le
(mielött jöttök, hogy fúú nemis miket mondasz már nem is értesz hozzá : de, és nekem sokszor lefagyott)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Köszi!! már jönnek! Nagyon rendes vagy,
most megpróbálom telepíteni és munkára fogni.
Mégegyszer köszi. további jó netezést! Babecz
Dj Faustus
A Windowsos GIMP-et innen tudod letölteni. Hogy mûködjön, a GTK Runtime Environment-tet le kell tölteni hozzá innen (ez utóbbit kell elõbb telepíteni).

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kösz! rájöttem!!! Ebbõl is látszik,hogy nem az én profilom a számtech,
csaka térképeimet szeretném kezelni.Bocsika de honnan tudnám le tölteni??

CheAteR88
ottvan hogy "GIMP"

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

O.K.,hogy egyszerû,de mégis mivel???
gameplusz
Gimp, én is ezzel szórakozok most, egész egyszerû 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hali mindenkinek!!!
Szeretném ha segítenének a nagy szoftver guruk!
Tif kiterjesztésû scannelt térképeim vannak,amiben karba szeretném tartani a változásokat.Vonalakat apró méretszámokat,kör illatve egyébb grafikai alakokat
szeretnék felvinni,letakarítani.Valami gyors egyszerû progira lenne szükségem.
A photosop,cad,nem jó mert merev,és tul bonyolult.Aki tud kérem segítsen!!
Köszi:Babecz