Modem hacking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja ilyen az upc topikban is van sok, hogy ha leszedek egy programot ami letörli a system32 mappát akkor gyorsabb lesz a netem és nincs limitálás 15 gigára

http://www.lohere.net - a MagyarChan

dogfish
esku, hogy kerestem, de nem tobott ki semmi a kereso :@
na, akkor topic off!

thx aki hozzaszolt
dogfish
igaz, de ezt probalnam elkerulni... igzabol csak az upload sebessegemet akarom gyorsitani, mert az a csapnivalo... a download speed nem zavar annyira
NEOreg3
én hekkelem az arányomat, soha nem töltök vissza semmit<#gonosz1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

#9 - #10 A sebességem csak vicc volt 😊

1024K/128K-m van és eddig sem az 1024-el volt gondom, hanem a 128-al.
Ha lehúzok 4,5GB-t 1,5 nap alatt, míg visszatöltöm az meg 8 nap 😞
Ez a gond!

Dj Faustus
Neki:
" © Ronny ma 16:58 | Privát | Galéria | Válasz | #2
szia!

sehogy!

Üdv"

Ezt kinek szántad?

bertino

realizálj már egy kicsit az eszeddel

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

De minek akarnád felhúzni a 3M-es netet amikor az nagyon is szuper meg úgyse tudod jobban felhúzni!<#buck>Meg amik vannak ilyen netgyorsítõ programo(cFosSpeed ...)meghasonlók nagyon semmit nem használ max1-2k/s-ot növel rajta ne várj ezektõl a programoktól 10-20k/s-omos meghasonló gyorsulást!Némelyik inkább belasítja,szerintem tök fölfösleges ilyen hüjeségekkel foglalkoznod!Úgyse fog sikerülni hogy gyorsabb legyen<#crazya>!Ha nagyobb netet akarsz akkor fizess többet ne ilyen hüjeséggel killódjál.(bocsi ha nem tetszik a hozzászólásom ez az én véleményem.)

NEOreg3
én fél nap, gyõztem=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

alph4
Jaj, de tudlak sajnálni <#mf2>
Én 4óra alatt hutok le egyet...<#csodalk>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Igen erre én is kíváncsi vagyok!
Itt sz@rakodom ezzel a 10M/10M-es sávszéllel. Van mikor 8 percet is kell várnom, míg lejön egy DVD 😞

dogfish
olvastam rola
alph4
Ha nem ismered, akkor honnan tudod hogy vannak?! <#idiota><#lama>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

dogfish
lehetseges dolog 😊
tudom, hulyen hangzik, de a kozponti szerver nem pontosan azt a sebesseget kuldi, amit te fizetsz, hanem egy picivel tobbet...
vannak programok is, ami segit ebben, de nem ismerem oket...
Met
mégis, hogy sikerült ezt kitalálnod, hogy ha te megpiszkálod a modemed akkor majd a központi szerveren kiosztott sávszéledet feljebb emelheted?<#fejvakaras><#wilting>

megtudhatnánk, hogy mi az a fontos dolog amihez hipergyors net kell?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

szia!

sehogy!

Üdv

dogfish
hello!
kerestem,nem talaltam,de ha van ehhez hasonlo tema, akkor majd bezaratom 😊
szal: tudom hogy elvileg lehetseges a dolog, de nem ismerem a modjat, illetve, hogy milyen programok kellenenek ehhez...
ha tudnatok segiteni, az jo lenne, mert nagyon lassu nekem ez 3M/256K 😞

elore is thx 😊