20
avagy: how to? :)
-
Shadow_THH #20 ja ilyen az upc topikban is van sok, hogy ha leszedek egy programot ami letörli a system32 mappát akkor gyorsabb lesz a netem és nincs limitálás 15 gigára -
#19 esku, hogy kerestem, de nem tobott ki semmi a kereso :@
na, akkor topic off!
thx aki hozzaszolt
-
#18 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979988019 -
#17 igaz, de ezt probalnam elkerulni... igzabol csak az upload sebessegemet akarom gyorsitani, mert az a csapnivalo... a download speed nem zavar annyira -
#16 én hekkelem az arányomat, soha nem töltök vissza semmit -
Impi #15 #9 - #10 A sebességem csak vicc volt :)
1024K/128K-m van és eddig sem az 1024-el volt gondom, hanem a 128-al.
Ha lehúzok 4,5GB-t 1,5 nap alatt, míg visszatöltöm az meg 8 nap :(
Ez a gond! -
#14 Neki:
" © Ronny ma 16:58 | Privát | Galéria | Válasz | #2
szia!
sehogy!
Üdv" -
Programvadász #13 Ezt kinek szántad? -
#12 #2
realizálj már egy kicsit az eszeddel -
Programvadász #11 De minek akarnád felhúzni a 3M-es netet amikor az nagyon is szuper meg úgyse tudod jobban felhúzni!Meg amik vannak ilyen netgyorsítő programo(cFosSpeed ...)meghasonlók nagyon semmit nem használ max1-2k/s-ot növel rajta ne várj ezektől a programoktól 10-20k/s-omos meghasonló gyorsulást!Némelyik inkább belasítja,szerintem tök fölfösleges ilyen hüjeségekkel foglalkoznod!Úgyse fog sikerülni hogy gyorsabb legyen!Ha nagyobb netet akarsz akkor fizess többet ne ilyen hüjeséggel killódjál.(bocsi ha nem tetszik a hozzászólásom ez az én véleményem.) -
#10 én fél nap, győztem=) -
#9 Jaj, de tudlak sajnálni
Én 4óra alatt hutok le egyet... -
Impi #8 Igen erre én is kíváncsi vagyok!
Itt sz@rakodom ezzel a 10M/10M-es sávszéllel. Van mikor 8 percet is kell várnom, míg lejön egy DVD :(
-
#7 olvastam rola -
#6 Ha nem ismered, akkor honnan tudod hogy vannak?! -
#5 lehetseges dolog :)
tudom, hulyen hangzik, de a kozponti szerver nem pontosan azt a sebesseget kuldi, amit te fizetsz, hanem egy picivel tobbet...
vannak programok is, ami segit ebben, de nem ismerem oket...
-
#4 mégis, hogy sikerült ezt kitalálnod, hogy ha te megpiszkálod a modemed akkor majd a központi szerveren kiosztott sávszéledet feljebb emelheted?
megtudhatnánk, hogy mi az a fontos dolog amihez hipergyors net kell? -
#3 :D -
Ronny #2 szia!
sehogy!
Üdv -
#1 hello!
kerestem,nem talaltam,de ha van ehhez hasonlo tema, akkor majd bezaratom :)
szal: tudom hogy elvileg lehetseges a dolog, de nem ismerem a modjat, illetve, hogy milyen programok kellenenek ehhez...
ha tudnatok segiteni, az jo lenne, mert nagyon lassu nekem ez 3M/256K :(
elore is thx :)