12
  • deadeb
    A másik nagy hibája az volt, hogy az akció jelentek teljesen élvezhetetlenek voltak, a rossz koreográfia miatt (sötétben, rángatozó kamere stb.)
  • Farseer
    Ha Tom Cruise bén brátnőjét nem tolják be filmre, kkor biztos jó lesz. (Christian Bale-lel természetesen) szvsz. a Batman begins-nek is csk annyi hibájy volt, h azt a tehetségtelen csajt beválogatták|betolták.. bocsi attól, akinek tetszett.. szvsz..
  • blakshep
    robin williams jó lett volna, csak mondjuk a 20 évvel ezelőtti testében....már jack nicholson is jóval idősebb volt a szerepre igazából..
    viszont ezen a képen a gyerek télleg pont úgy néz ki, mint a képregényes joker
  • virs lee
    Robin Williams lehet hogy nem a legnagyobb akcióhős, viszont nagyon jól játssza a szerepeit, amit rábíznak az olyan is lesz amilyennek kell, szal jó választás eltt volna. Nem mondom hogy ez a buzicowboy szarabb, mert nem láttam azt a filmet se, de hogy RW ideális lett volna, az tuti.
  • stepboy
    Nekem a rajzfilmes Joker is tetszett - ha azt visszaadja vki, nekem már az is jó:)
  • stepboy
    vagyis kettő:)
  • Morden23
    Te, fehér sminkkel és kicsit hosszabb orral én is úgy néznék ki (szigorúan a poén kedvéért).

Amúgy igazad van, azaz csak lenne, ha lett volna annyi Joker, mint amennyi James Bond. Így "mindenki Jokere" Jack Nicholson. Tehát jack Nicholson Joker-alakítását kell visszadni. Tehát Jack Nicholson alakítását. Tehát Jack Nicholson-t :D

• stepboy
    egy t lemaradt
    sorry
  • stepboy
    Sztem Joker kell visszadni; nem Jack Nicholson.
    És ez a srác fehér sminkkel és egy picit hosszabb orral már úgy is nézne ki (szigorúan a kép alapján).
  • Morden23
    Nem vennék rá mérget, hogy Ledger jobb választás, mint Williams. Más kérdés, hogy ő már nem éppen mai gyerek, de akkor is. Körül kéne nézni kicsit celebrity-ország üveghegyein túl is, mert én egyetlen jelenkori színészt nem ismerek, aki képes lenne visszaadni Jack Nicholson-t. Ha komikus utánzatát akarnák előadni, még az is szar lenne.
  • hzsolt
    Hála Istennek, hogy nem az a kretén lesz Joker!
  • Mentoloshurkaka
    YEAH a buzicowboy visszatér