35
Kihasználhatóak-e a tizenéves lányok?!
-
#35 Kereső! -
#34 tudtommal magyarországon 12 év a "beleegyezés kora" .. -
#33 nem láttám még érett nőt -.- élőbe -
#32 bakker nem 20 évesen szexelj elsőre nem azt irtam.
kezd amikor jolesik :)
hanem arra gondoltam hogy pl beiszik,megreszelik,aztán után jut eszébe hogy éleeht nem is ezt akarta -
#31 nemcsak hogy parasztság, de pl. amerikában az alkoholt felvették több államban a date-rape drugs (randi-megerőszakolás drogok .. lol) listájára. más kérdés, hogy elég hülyén implementálták a dolgot.
velem is volt már, hogy barátosnék kicsit felöntöttek a garatra, aztán jajj a hajam, jajj a fejem :)) -
#30 12 évesen azért még büntetik!! ez olyan 14+ -os dolog! -
#29 És ha a kislány 12évesnek hazudja magát pedig csak nyolc?
Amúgy meg komolyra fordítva egyetértek shadow-val.... -
#28 pfff nyazsgem! :P -
Shadow_THH #27 ja aszittem 15 +1-2 év vagy sry :D -
#26 én 22 vagyok
jééé az tényleg majdnem annyi!!! nem baj! :D -
#25 nem kidőlt, magánkivüli, magáról nemtudó lányról van szó... :D -
Shadow_THH #24 akkor nem mindegy neked ha kb annyi idős vagy mint a csaj akkor az miért lenne kihasználás -
#23 (igen erről van szó)
csak vannak akik moráisan közelitik meg ezt a dolgot... :S -
#22 jó, hát aki 20 évesen ennyire BU-TA .. az tényleg megérdelmi (jobb lenne sterilizálni :|) -
Shadow_THH #21 szerintem kidőlt embert kihasználni nagy parasztság
sokszor ápoltam már blackoutos lányt és azokhoz soha egy ujjal hozzá nem értem, főleg azért mert tudom milyen érzés kiütve lenni és együtérzek :D szóval olyat aki a padlón van inkább ápolni tessék, jót tesz a karmátoknak -
#20 mint a vicc az oviban, tudod: olyan a teste mint egy 8 évesnek :P -
#19 na azért az a 20 egy kicsit sok nem?? én relativ korán 14 éves voltam amikor először szexeltem... az korán volt de azért 20 évesen szerintem ILLIK tudni hogy mi a helyzet! -
#18 a válasz a kérdésedre: persze, hisz azé' vannak, nem? :]
másrészt mi számít neked kihasználásnak?
pl. péntek, buli .. 3 vodka a csajba aztán irány a wc/lakás/kocsi/etc.. másnap a nevére se emlékszel.. ez sima ügy, aki 3 vodkától kidől , az megérdemli -
#17 -
#16 jaja ha valaki van olyan hogy azt hiszi neki ez kell akkor hát csinálja.
de amugy lehet hogy a csajok korábban érnek mint a fiuk,de sztem még 20 évesen sincs mindenki tisztában azzal amit tesz. -
Shadow_THH #15 van már tokio hotel topik! -
#14 igen erről beszélek! -
Cat #13 egyszer tul kell esni rajta, szerintem annyira mind1 hogy 16 évesen dugják meg egy hangfal mögött, vagy 17 évesen egy kanapén. -
#12 és ha ő akarja?? -
Cat #11 no meg az is nagyon hozzátartozik a dologhoz, hogy a mai tizenéves kislányok ISZONYATOSAN jól fejlettek testileg, nemtudom hogy ez a táplálkozás, vagy más miatt van, de félelmetes. Régen nem így volt, de ma már olyan teste van egy 14 évesnek is, hogy ihaj. -
Takezó #10 nem tudhatod, hoy milyen hatással lesz ez a jövőjére nézve -.- -
#9 jójó csak későn vettem észre hogy igy nem igazán érthető mindenkinek... :S -
Cat #8 elolvastam.
Véleményem: simán. A mai lányok olyan buták, hogy rájuk fér a dolog, másrészt erre vágynak, ettől lesznek nagylányok. Ha akarják, hát miért ne - még senki nem halt bele. Több száz éven át már 14 évesen megházasodtak a gazdagabb lányok, nem lett belőle semmi baja az emberiségnek. -
Shadow_THH #7 ? -
#6 ja ok először az előzményt kellett volna beirni -
#5 olvasdd el az előzményt szerintem, de kb ilyesmi! :) -
#4 hát most mire gondolsz arra hogy beszokatják őket a plázákba meg mekikbe meg ilyenek vagy arra hogy érzelmileg?
amugy a válasz mindekettőre az hogy nem.-részemről-
persze mindig vannak szar emberek akik direkt ilyen lányokat keresnek h kihasználják őket -
#3 egy kis előzmény! -
#2 -
#1 tehát szerintetek kihasználhatóak a tizenéves lányok? igazából bármilyen tekintetben?!
Figyelmbe lehet venni a családi körülményeket, az elamerikanizálódást stb...