Együttműködésre köteleznék a német internetszolgáltatókat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, elég lenne az összes kormányfõvel egy "röpdolgozatot" iratni, aminek csupán két kérdése lenne.

1. Definiálja a "terrorizmus" kifejezést.

2. Írjon legalább 30 mondatban az Ön által vezetett országban felmerülõ, fenti definíciónak megfelelõ veszélyekrõl.

Szerintem mindegyik "megbukna".

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Ez az egesz terrorizmus elleni harc frankon kezd olyan lenni mint az inkvizicio volt.

El kene inditani a "terrorimus elleni harc" elleni harcot 😊
Bocs PGP 😊
Könyörgöm, egy GPG-vel titkosított levelet mire visszafejtik (ha egyáltalán tudják) már rég megtörtént a cselekmény....
Sanyix
Hát nem is a németek, hanem az amcsik miatt van. Vagyis gondolom az õ kezük van a dologban.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ez nem ide akart jonni, mod, pls delete.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

a weboldalon levo animacio szerint csak valahol 6-800 nal nyitna. Zzert egy ilyen zuhanas utan legalabb 1200-1500 on. Kicsit lenyugodni a fejjel elore utan, es elvezni egy kicsit a csendet.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Hm, nem csodálkoznék, ha egy következõ lépésben a letöltõk is terroristának lennének nyilvánítva, és kormány-szinten lennének üldözve... Így már nem kell hozzá sok.

1984
Csak 100 évet tévedett a szerzõ, és techniki szintet hibázta el...

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Nem azert de evente hany terrorista cselekmeny tornetnik nemetorszagaban? En regen hallotam ilyenrol..

"német kormány végérvényesen átlépte az alkotmányos határokat"

Hát a saját bnõm nem vizsgálja azt, hogy mit nézek meg az interneten, se a levelezésem, stbstb mert tiszteletben tartja a privát szférám.. ezekmeg...

Napersze nem kötelezõ internetezni, fõleg otthonról.