23
-
feketeribizli #23 Elképzelhető talán, hogy az ürben a meteorokban is van arany és ilyen baktériummal kibányászhatnák? -
#22 lol, ilyen barátnő kéne nekem is. :D:D:D -
dez #21 Most olvasom. Igen, ezért is használják kolloid formában. :) -
benczurzs #20 :DDDD lol aranytojó tyúk :DDDD -
Mice #19 ja:) kevered a gabonával és máris meglesz az aranytojó tyúk:P -
#18 vagy rászórjuk a széfre és szépen kiizzadja :D -
#17 Elrablunk néhány aranytömböt, eldaráljuk őket hogy a bizonyíték eltünjön, elássuk a kertben. Aztán néhány év múlva amikor elmúlt a veszély , adunk neki néhány bacit, az meg visszaalakítja :) -
#16 Ok, hogy itt elszórakoztok, de ez a baci nem a földből csinál aranyat, hanem ahol arany van vmilyen kibányászhatatlan formában, ott csinál belőle ilyen rögöket... -
Flashy #15 csodálom hogy nem lehet még neten rendelni ezeket. szétszórod őket a kertben, aztán jön föl az arany :) -
Su0my #14 és én is jól meg tunék belőle vacsorázni 1 párszor :O :)) -
metaljesus #13 vagy egy zálogházat ott a fővám tér környékén...
jó lenne azzal meggazdagodni hogy az állatkáid csak megvacsoráznak, és így két legyet ütsz egy csapásra :) -
Menhir #12 Ja, például Fort Noks-ot kirámolhatnák. -
Su0my #11 be kell őket idomítani menjenek el valahova, ahol kegyetlen sok az arany, szedjék össze azt coming home -
komonyi #10 szented ki lenne az aki odamegy egy bánya felé elkezd turkálni arany után amiket baktérium van?:D
inkább bányásszák az aranyat és gazdagok lesznek -
Kabuki #9 én már csak azt nem értem, hogy erre miért nem jöttek rá előbb... -
Epikurosz #8 Kedves dez!
Ha olvasod soraim, akkor erre figyelj oda:
"a más fajok számára mérgező oldott állapotú aranytól" -
rgerg #7 Szarból várat:-D -
Shadow_THH #6 :D lol -
TH448 #5 De, és az a neve, hogy piszok mázli. :D:D -
psydaze #4 olyan nincs ami piszokból ezüstöt csinál? -
Flashy #3 ja, szétszedi a nyakláncodat és ilyen ronda rögöket csinál belőle :D -
gyuri12 #2 okos kis állatka...és én is szeretnék egy ilyet(na jó nem eggyet:D)karácsonyra:D -
metaljesus #1 azt hiszem tudom már milyen háziállatot szeretnék karácsonyra