Lord of the Rings Online - hatalmas az érdeklődés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
na jelentkeztem a tesztre, remélem bekerülök😉

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hunty
Én egy IV. kerületi soproni Hunty vagyok.

Háát.. ha a nevem nem ugrik be neked akkor nem ^^ Ismerek egy Hunty-t a XIII-ból, aki soproni.

Hunty
De igen, ismerjük egymást? 😊

NEOreg3
tényleg Codemasters😮

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hunty te nem soproni vagy véletlenül? 😊

Akkor is érdekes ez az 50. évforduló, mert ha jól tudom 1954-ben jelent meg az elsõ könyv, és '55 végén az utolsó. Szép kerek szám az az 50, csak épp 2006-ban nemigen van a LOTR-hoz kapcsolódó ilyen évforduló... Bár lehet hogy csak én nem tudok valamirõl.
Bár én nem rajongok az MMO-kért, de ha ez jól sikerül, akkor ez lesz életem elsõ MMO-ja amit kipróbálok.

Matyóhímzés
Igen, akkor írta, de nem akkor jelent meg. 😊

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Egen, a "megyek, ütök, kincs" típusúakból már 12 egy tucat. 😞
Hunty
"A jelentkezõk a történet 50. évfordulójára egy úgynevezett Limited Editiont kapnak..."
Melyik 50. évfordulón?! Amennyire én tudom, a trilógiát Tolkien a II. világháború alatt írta...

NEOreg3
Codemasters helyett nem Electronic Arts?<#whatever>

Hát erre én is nagyon kiváncsi leszek. Remélem, lesz tört szerver 😊
Matyóhímzés
Erre kiváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belõle. A minimum ugye eleve az lenne, hogy egész középfölde bejárható lesz, legalábbis akkor, ha a WoW nyomába szeretnének érni. Csak nehogy valami arcade-os, hentelõs dolgot kapjunk. 😞

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Engem erõsen az Eq2-re emlékeztet a grafikája fõleg az elsõ két kép