4307
  • autoszimulator
    má végig is toltad? :O
  • uHs Gerzson

Vélemény: Cmr1 után nem igazán voltam elszállva a többi résztől, de ez a mostani rész valamit vissz adott. Irányítása csak azután volt normális miután beállítottam. Az autók irányítása néhány helyen kíván némi módosítást pláne a kézifék használatakor. Grafikailag normális volt, de ez a megvilágított földút el van túllózva és a HDR effektet sem lenne rossz valamiképp kikapcsolni. Az meg szerintem vicc hogy bárhogy állítom a grafikát nem igazán lehet gyorsaságot nyerni és ez elégé élményromboló pláne amikor a gép ellen kell 1 pályán versenyezni 15-18 fps-el. A mesterséges intelligencia nagyon megtetszet hogy még a gép is hibázik (elfékezés, balesetek). Nagyon azt érzem a játékon hogy egy konzol áríratott kaptunk és ezért ilyen nagy a gépigény amit nem optimalizáltak.

Gerzson.hun
  • Eagle16
    Még nem.
  • csoola
    sőt ez talán hjasznál már 4.0-át is az uj karikkal, vagy még nem?
  • wander01
    ha valakinek sikerült normálisan beállitani kormányra a cuccot, mesélje már el hogy vannak a beállitások pls... akármit csinálok annyira szar az irányitás hogy ihaj, bill-el jobb vagyok.
  • Desert
    jah próbálkozni lehet de játszani már jobban
  • HunnernesKonge
    med-high amit vinni fog 60fps környékén
    Persze high-ultra is lehet az olyan 25-30 fps lenne

(fps értékek minimumként értendők)
  • V43 1105
    Szerintetek ezen a configon: AMD Athlona A64 5600+,4GB Ram, Leadtek 8800Gts 320mb érdemes próbálkozni? :S
  • Djemba
    aha
  • stoner27
    hadjad,kár vele foglalkozni is:D
  • Desert
    mint ahogy már többször írtam sajnos a mai játékok már csak a csili vili grafot használják a játék élmény meg sok esetben háttérbe szorul :(
  • Desert
    Lesz Crack napok kérdése :)
  • buldozer99
    Hajrá!!! lehet kezdeni... egy pontos címet adjak djemba néni???
  • Scapolite
    Nem csak te.Sokan mások is felejthetik.Mondjuk mi a csudáért kellett 1 Rallye-s játékot teletömni fullos ShaderModell efektekkel??Hihetetlen,+munka azt lehetett volna másra fordítani és kompatibilissá tenni SM2-es vga-kal is hiszen sok ember használ még ilyen kártyákat sőt még árulják is nem is kevés pénzért sajnos.
  • totyak
    Mindegy, azért még várok egy cracket, hátha úgy elindul, bár esély nemsok van rá.
  • Djemba
    IGEN
  • hawkie22
    Elegem van ezekből a szar shader 3.0-ás játékokból. Akinek már nem is olyan kártyája van, azt le se szarják.
  • hawkie22
    Skacok, ez is shader 3.0-t használ?

Ha igen, akkor maradok a WoW-nál. :) Ezért nem veszek új kártyát.
  • totyak
    Akkor én asszem buktam is. igazából tudtam hogy szarul fog menni, de azért kíváncsi lettem volna rá, hogy milyen.
  • Scapolite
    Akinek nem indul és nem ír ki semmit checking után annak nem SM3-as vga kártyája van!!!
  • totyak
    Amúgy néha végigfut a lemezellenőrzés,de utána sem indul el. Aztán megnézem a futó folyamatok között, ott meg írja hogy fut, de persze nem fut, szóval nemtom mivan. Nekem még szarforcos játékot nem sikerült elindítanom bakker.
  • Scapolite
    Jah,azt tudod ugye,hogy csak shader m.3-as kártyákkal indul?
  • Djemba
    hól van na
    értelmes hozzászólás: EZ A LEGJOBB COLIN RÉSZ SZERINTEM
  • Desert
    TE egy értelemes hozzászólást nem tudnál írni?
  • HunnernesKonge
    Privi ment :)
  • Scapolite
    Ugyanilyen jellegü problémám volt nekem is.Nem tudtam megoldani:)
  • uHs Gerzson
    Van hogy 1-2 percig nem csinál semmit várj egy kicsit.
  • stoner27
    azt tesz be háttérnak amit akar,és nem te mondod meg neki,amúgy meg nekem egy összetört ferrari van betéve,lehet összetörni akkor engem is,na ennyit rólad:/
  • Djemba
    vagány a háttered!!!
    majd én is összetöröm a fejed és kiteszem háttérnek
  • stoner27
    nekem A64 2800 van,1,5 GIGA RAM-mal,és 7600GT,és 800x600-ba simán fut mediumon,de ha sok autó van a pályán(rallycross) akkor játszhatatlan:'(
  • totyak
    Üdv! Valaki elmondaná hogy kell elindítani, mert nekemnem sikerül. Daemon 4.09-be mountolom, feltelepül, aztán mikor indítanám kiírja, hogy checking disc, de nem történik semmi. ott leáll az egész mindenség. Aki elindította már az segítsen, vagy valaki illetékes dobjon össze egy FAQ-ot.
  • magus
    A64 3000+, 2g ram @ 400MHZ, gef 7600GT

ezen hogy futna? a demo nem ment vmi fényesen
  • JAG1
    Codemasteres szerver kívül máshol tudtok patch-et? Melóban le van tiltva az FTP...

[google nem lel]
  • Evogordon
    Nekem is integrált van.
  • uHs Gerzson
    Hát nekem integrált van és nincs gondom vele.
  • Evogordon
    Nekem még mindig elmegy a hang :S
  • uHs Gerzson
    1.1 patch: szebb lett némileg a hang, és a játék is 2-5fps gyorsabb lett
  • Evogordon
    Egyébként remélem a pecs nem frissíti a starforce-ot valami erősebre
  • Evogordon
    Ezz azz :D

* Fixed a bug where entering the options menu inside the game with no active sound card present would cause the game to crash.
  • Evogordon
    Remélem ez javítja a hang hibákat mert nekem elmegy a hang játékközban.