Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
800x600

és úgy 30-40fps

][ ВАЗ ][

Prince of Máté
Procilimted van, ennyi.

legfontosabb? kipróbáltam hogy néz ki a játék ultra grafikán, mindent tökig feltettem, és a legnagyobb felbontást 1440xnemtommi volt, hozott 5 fpst. levettem 1280x960-ra, az én monitorom felbontására, és ugyanannyi, 5fps volt.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Prince of Máté
milyen felbontáson van?
Ez az egyik legfontosabb.

Hassan B
nekem 7900 am van 4200+-os procival, és minden minimum beállítással is alacsony az fps szám...

][ ВАЗ ][

w77d
esélytelen, hogy gef 6600-al tudj játszani ezzel a gémmel!!
ha még sikerülne is valahogy driverrel elindítani, még a legmnimálisabb beállításon is játszhatatlan lenne!!

Lenne egy kérdésem.
Leszedtem a progit, feltelepítem, minden okés.
De az intró után egyszer csak befagy a képernyõ, nem lesz kép, a hang szaggat, meghal az egész.
Vistám van, Gef6600-ossal, a videókártya driver-ét frissítettem.
Ha ez a befagyás történik, még ki tudok lépni vistába, és ott kiirja, hogy "display driver stopped responding ..."
Van valami tippetek mi lehet a gond?

Köszi:
CS
w77d
igen, az 1.1-es patch

valami optimalizálós patch van már hozzá?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

arty
a nevén kivül ez mitõl colin? jahogy van benne néhány rally pálya ... sztem az a játék alap, ami az adott mûfajban kiemelkedõ. namost a colin2 óta a cmasters ilyet az autos müfajban nem alkotott ...

(NFS más kérdés, ott van rész, aminek nincs a müfajban konkurrenciája, ugy könnyû 😉 )

Forza.

Hello

segitség kéne.
meg crackeltem a játékot és most a mentéseket létre lehet hozni de betölteni nem.
Ezt mivel tudom javitani. help pliz.
Prince of Máté
teljesen Arcade

hiba
mennyire hasonlit ez a game szimualcioban a RBR-ra ?
szepek a kepek de inkabb arcade vagy inkabb sim?

Prince of Máté
Sztem a colin sorozat van annyira alap, mint az NFS

copass
nyomtam kicsit a full-t,beülök,nyomom neki, szép a táj,tetszik a vízes pálya shadere😊,izgalmasak a pályák,jó kis fún az egész,félórára jó a gõzt kiengedni.

arty
csunyán messze van ez az alapjátéktol ...

Forza.

Prince of Máté
Még jó, hogy magabiztos vagyok, mikor a Dirt egy alapjáték, még jó h felkerül 😊

Magyar szinkronban eddig én csak a Rally Trophyval játszottam, de nem tetszett annyira. Remélem a DIRT jobb lesz!<#vigyor5>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

jó neki... a gépem pöpec!
de a fizika nem az igazi.

nem tudom, de csinálhatnának egy RBR DIRT keverék rally gammát...
na az, az összes autós gammának odaverne!

grebber
Nagyon magabiztosnak tünsz hogy felkerül a magyar verzió a netre!
Van jópár ellenpélda rá hogy nemkerül fel!

Csak emlitésnek pár db: (Anno 1701,Paraworld,Port Royale 2) hirtelen ezek urottak be de tuti van még nagyon sok!

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
Én már rég le is töröltem a Dirt-t.
Idén õsszel jön ki magyar szinkronnal, majd azt töltöm le, és azzal játszok.

ajem kisa
Lehet a géped "tökéletes", de ennél a játéknál az mindegy, olyan ez, mint a csajok, vagy jo neki, vagy nem!😉

omg <#wow3><#wilting><#bdead><#lama>

Balumann
Tanulj már meg viselkedni hülyegyerek. Mennyél akkor játszani vele, és ne irkálj ide hülyeségeket.

Balumann
néztem már, nincs olyan trainer amivel unlockolni lehet az autókat meg pályákat 😞

Itt nézz körül ha trainer kell.

vagyis az autók fizikája kicsit idétlen...

a gépem tökéletes!Core2Duo, 8800GTS, 2Gb800MHz, MOMO Racing...bár én RBR-hez viszonyítottam 😊, de már kezdem megszokni...

arty
én azzal a trainerrel vigyáznék 😄DD

Forza.

kryst
Köszi a segítséget! Még annyit, hogy van ebbõl valami SfClone verzió is.Arra, ha rátenném a 1.2-õt azzal mûködne, vagy az is ugyan ezt csinálná?
kroky3: Amit írtál azt megpróbálom! Thx.<#eljen>

SAjnos nem. De ha megcsinálod amit már írtam(2685-89 hsz-ben)az mûködik.+néha csinálj egy mentést a save game-rõl.és azt ilyenkor be tudnád tenni. De haúgy csinálod ahogy már írtam nem romlik el!!!
Balumann
nem sajna. Ha visszacrackeled 1.1-el, akkor 1.2 patch javításai eltûnnek.

kryst
Rátettem a 1.1-es cracket.Indul, csak vajon mûködike így az a tulajdonsága, hogy nem törlie a mentést?<#nemtudom>

Balumann
Wow, én kerestem már olyan trainert, amivel engedélyezni lehetne a pályákat, de nem találtam. Köszi, hogy belinkelted :-) (milyen jó, hogy még mindig nézem a topicot, holott már 3. corrupt savegame miatt már hanyagolni akartam aj átékot ^^)

Akkor valószinûleg nem eredeti. Akkor viszont vissza kell tenni a no dvd ...-et.(A régit 1.2-höz nincs.) És marad a másik megoldás amit már írtam.
kryst
Utánna néztem igen ennek! Feltettem a 1.2-es patchet, így meg már nem indul el a játék.<#nemtudom> Pedig a legújabb DT 4.10 van fent. Van erre valami megoldás?<#rolleyes>

Sajnos ez jellemzõ hiba.Elvileg az 1.2 patch javítaná.De olvasd el a 2685,2689 hsz-em.Többeknél müködik. Sajnos a korruptnak titulált mentést már utána nem hajlandó betölteni.De utána nem rársz így.
kryst
Az mitõl van, hogy a Profil betöldõsénél, egyszerûen korruptnak észleli a mentéseimet? És ez nem csak most jön elõ, már máskor is elõjött ez a hiba.Már az Európai versenynél tartok, és most egyszerûen kezdhetem elõlrõl, mert nem tölti be.

Ezért nem jó béta drivert használni.Ki kell törölni a régi drivert teljesen.Van driver takarító progi. Keress a neten. Vagy manuálisan is lehet csak az egy kicsit idõ és munkaigényesebb.Utána feltenni a régit és jó lesz./szeretnek összekeveredni, ha több van fent.Jártam már úgy én is a kormánynál és meghülyült az egész/

Airborne:lehet állítani a játékban a kormányt, de nekem az eredeti beál. tökéletesen mûködik. Ha sz..nak tûnik a kormányzás az a gyenge gépteljesítmény miatt szokott lenni. Meg kell nézni belsõ nézetben, hogy a kormányoddal együtt fordul e az autó kormánya. Ha késik akkor gyenge a gép és azért nem jó. ha egyszerre akkor jó kell legyen az irányítása.
arty
nem te vagy a mérvado ... 😊

Forza.

nyomja valaki közületek kormánnyal?
hogyan kell beállítani, hogy használható legyen, mert billel nem az igazi...

Ombika
1.2 crack nelkul nemigen!

erieskrisz
hat ez aze nem teljasen igaz nekem kb 70 db warezelt ps2 es jatekom van xDDD

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

berczely
Nem nagyon...

w77d
már senki sem játszik ezzel a nyomorult játékkal??

w77d
csináltam egy rendszervisszaállítást, de az sem segített

w77d
tényleg senki sem tud erre semmit??

w77d
sziasztok! felraktam a gépemre a 163.44-es beta drivert a bioshock miatt. Amikor viszont átmentem a dirtbe, láttam, hogy a tükör átlátszó lett (hiába van a mirror bekapcsolva), meg szerintem sötétebb is lett a játék mint volt! mondom akkor ebbõl elég, visszarakom a whql drivert! visszatettem, de ez a probléma megmaradt 😞
mit tegyek??

Gabesz amd64
vidd végig<#idiota>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate