Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legfontosabb? kipróbáltam hogy néz ki a játék ultra grafikán, mindent tökig feltettem, és a legnagyobb felbontást 1440xnemtommi volt, hozott 5 fpst. levettem 1280x960-ra, az én monitorom felbontására, és ugyanannyi, 5fps volt.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
nekem 7900 am van 4200+-os procival, és minden minimum beállítással is alacsony az fps szám...
][ ВАЗ ][
esélytelen, hogy gef 6600-al tudj játszani ezzel a gémmel!!
ha még sikerülne is valahogy driverrel elindítani, még a legmnimálisabb beállításon is játszhatatlan lenne!!
ha még sikerülne is valahogy driverrel elindítani, még a legmnimálisabb beállításon is játszhatatlan lenne!!
Lenne egy kérdésem.
Leszedtem a progit, feltelepítem, minden okés.
De az intró után egyszer csak befagy a képernyõ, nem lesz kép, a hang szaggat, meghal az egész.
Vistám van, Gef6600-ossal, a videókártya driver-ét frissítettem.
Ha ez a befagyás történik, még ki tudok lépni vistába, és ott kiirja, hogy "display driver stopped responding ..."
Van valami tippetek mi lehet a gond?
Köszi:
CS
Leszedtem a progit, feltelepítem, minden okés.
De az intró után egyszer csak befagy a képernyõ, nem lesz kép, a hang szaggat, meghal az egész.
Vistám van, Gef6600-ossal, a videókártya driver-ét frissítettem.
Ha ez a befagyás történik, még ki tudok lépni vistába, és ott kiirja, hogy "display driver stopped responding ..."
Van valami tippetek mi lehet a gond?
Köszi:
CS
valami optimalizálós patch van már hozzá?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
a nevén kivül ez mitõl colin? jahogy van benne néhány rally pálya ... sztem az a játék alap, ami az adott mûfajban kiemelkedõ. namost a colin2 óta a cmasters ilyet az autos müfajban nem alkotott ...
(NFS más kérdés, ott van rész, aminek nincs a müfajban konkurrenciája, ugy könnyû 😉 )
(NFS más kérdés, ott van rész, aminek nincs a müfajban konkurrenciája, ugy könnyû 😉 )
Forza.
Hello
segitség kéne.
meg crackeltem a játékot és most a mentéseket létre lehet hozni de betölteni nem.
Ezt mivel tudom javitani. help pliz.
segitség kéne.
meg crackeltem a játékot és most a mentéseket létre lehet hozni de betölteni nem.
Ezt mivel tudom javitani. help pliz.
mennyire hasonlit ez a game szimualcioban a RBR-ra ?
szepek a kepek de inkabb arcade vagy inkabb sim?
szepek a kepek de inkabb arcade vagy inkabb sim?
nyomtam kicsit a full-t,beülök,nyomom neki, szép a táj,tetszik a vízes pálya shadere😊,izgalmasak a pályák,jó kis fún az egész,félórára jó a gõzt kiengedni.
Magyar szinkronban eddig én csak a Rally Trophyval játszottam, de nem tetszett annyira. Remélem a DIRT jobb lesz!<#vigyor5>#vigyor5>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
jó neki... a gépem pöpec!
de a fizika nem az igazi.
nem tudom, de csinálhatnának egy RBR DIRT keverék rally gammát...
na az, az összes autós gammának odaverne!
de a fizika nem az igazi.
nem tudom, de csinálhatnának egy RBR DIRT keverék rally gammát...
na az, az összes autós gammának odaverne!
Nagyon magabiztosnak tünsz hogy felkerül a magyar verzió a netre!
Van jópár ellenpélda rá hogy nemkerül fel!
Csak emlitésnek pár db: (Anno 1701,Paraworld,Port Royale 2) hirtelen ezek urottak be de tuti van még nagyon sok!
Van jópár ellenpélda rá hogy nemkerül fel!
Csak emlitésnek pár db: (Anno 1701,Paraworld,Port Royale 2) hirtelen ezek urottak be de tuti van még nagyon sok!
Next PC upgrade: 2022
Én már rég le is töröltem a Dirt-t.
Idén õsszel jön ki magyar szinkronnal, majd azt töltöm le, és azzal játszok.
Idén õsszel jön ki magyar szinkronnal, majd azt töltöm le, és azzal játszok.
Lehet a géped "tökéletes", de ennél a játéknál az mindegy, olyan ez, mint a csajok, vagy jo neki, vagy nem!😉
omg <#wow3>#wow3><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#lama>#lama>
Tanulj már meg viselkedni hülyegyerek. Mennyél akkor játszani vele, és ne irkálj ide hülyeségeket.
Itt nézz körül ha trainer kell.
vagyis az autók fizikája kicsit idétlen...
a gépem tökéletes!Core2Duo, 8800GTS, 2Gb800MHz, MOMO Racing...bár én RBR-hez viszonyítottam 😊, de már kezdem megszokni...
Köszi a segítséget! Még annyit, hogy van ebbõl valami SfClone verzió is.Arra, ha rátenném a 1.2-õt azzal mûködne, vagy az is ugyan ezt csinálná?
kroky3: Amit írtál azt megpróbálom! Thx.<#eljen>#eljen>
kroky3: Amit írtál azt megpróbálom! Thx.<#eljen>#eljen>
SAjnos nem. De ha megcsinálod amit már írtam(2685-89 hsz-ben)az mûködik.+néha csinálj egy mentést a save game-rõl.és azt ilyenkor be tudnád tenni. De haúgy csinálod ahogy már írtam nem romlik el!!!
Rátettem a 1.1-es cracket.Indul, csak vajon mûködike így az a tulajdonsága, hogy nem törlie a mentést?<#nemtudom>#nemtudom>
Wow, én kerestem már olyan trainert, amivel engedélyezni lehetne a pályákat, de nem találtam. Köszi, hogy belinkelted :-) (milyen jó, hogy még mindig nézem a topicot, holott már 3. corrupt savegame miatt már hanyagolni akartam aj átékot ^^)
Akkor valószinûleg nem eredeti. Akkor viszont vissza kell tenni a no dvd ...-et.(A régit 1.2-höz nincs.) És marad a másik megoldás amit már írtam.
Utánna néztem igen ennek! Feltettem a 1.2-es patchet, így meg már nem indul el a játék.<#nemtudom>#nemtudom> Pedig a legújabb DT 4.10 van fent. Van erre valami megoldás?<#rolleyes>#rolleyes>
hali! Ezzel kitudod 100%-ra nyomni a játékot + összes auto + pálya...
Vagy inkább játszd végig <#hehe>#hehe>
Vagy inkább játszd végig <#hehe>#hehe>
Sajnos ez jellemzõ hiba.Elvileg az 1.2 patch javítaná.De olvasd el a 2685,2689 hsz-em.Többeknél müködik. Sajnos a korruptnak titulált mentést már utána nem hajlandó betölteni.De utána nem rársz így.
Az mitõl van, hogy a Profil betöldõsénél, egyszerûen korruptnak észleli a mentéseimet? És ez nem csak most jön elõ, már máskor is elõjött ez a hiba.Már az Európai versenynél tartok, és most egyszerûen kezdhetem elõlrõl, mert nem tölti be.
Ezért nem jó béta drivert használni.Ki kell törölni a régi drivert teljesen.Van driver takarító progi. Keress a neten. Vagy manuálisan is lehet csak az egy kicsit idõ és munkaigényesebb.Utána feltenni a régit és jó lesz./szeretnek összekeveredni, ha több van fent.Jártam már úgy én is a kormánynál és meghülyült az egész/
Airborne:lehet állítani a játékban a kormányt, de nekem az eredeti beál. tökéletesen mûködik. Ha sz..nak tûnik a kormányzás az a gyenge gépteljesítmény miatt szokott lenni. Meg kell nézni belsõ nézetben, hogy a kormányoddal együtt fordul e az autó kormánya. Ha késik akkor gyenge a gép és azért nem jó. ha egyszerre akkor jó kell legyen az irányítása.
Airborne:lehet állítani a játékban a kormányt, de nekem az eredeti beál. tökéletesen mûködik. Ha sz..nak tûnik a kormányzás az a gyenge gépteljesítmény miatt szokott lenni. Meg kell nézni belsõ nézetben, hogy a kormányoddal együtt fordul e az autó kormánya. Ha késik akkor gyenge a gép és azért nem jó. ha egyszerre akkor jó kell legyen az irányítása.
nyomja valaki közületek kormánnyal?
hogyan kell beállítani, hogy használható legyen, mert billel nem az igazi...
hogyan kell beállítani, hogy használható legyen, mert billel nem az igazi...
hat ez aze nem teljasen igaz nekem kb 70 db warezelt ps2 es jatekom van xDDD
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
sziasztok! felraktam a gépemre a 163.44-es beta drivert a bioshock miatt. Amikor viszont átmentem a dirtbe, láttam, hogy a tükör átlátszó lett (hiába van a mirror bekapcsolva), meg szerintem sötétebb is lett a játék mint volt! mondom akkor ebbõl elég, visszarakom a whql drivert! visszatettem, de ez a probléma megmaradt 😞
mit tegyek??
mit tegyek??