4307
  • gabi89
    Amúgy sokan lehúzták a játékot én beleszerettem a fura írányitás ellenére...Kamazal (asszem az) nagyon durva volt menni :D meg a magyar szinkron nagyon nagy hangulatot ad.
  • daf xf
    Énis kezdek ráérezni az irányításra fékkel meg csínyánkell meg elég hihetetlen féktávot lehet produkálni.:D
    Én meg azért tolom 1024*768 ba mert még crt monitorom van és szerintem nemis lesz lcd mert kell a lóvé a jogsira.
  • gabi89
    Hát hozzászokni hozzálehet de ha valaki oda megy melléd az tuti megmondja,hogy nem folyamatos.
    Amúgy azért az 1024x768 nem egy nagy felbontás olyan átlagos.Nálam a 8600GT OC (tehát gyárilag húzott majdnem GTS szintjére) evvel a karival egy Core2-vek meg 2gb rammal 1280x1024-ben 25fps-em van persze nem maxon hanem csak high-on meg néhány opció még normálra véve és elsímítás nélkül.
    A felbontást semmiképpen nem veszem lejebb 1280x1024-ről mert minden LCD-n az a natív felbontás a többin ronda és torzít ma raktam fel amúgy szóval még majd kisérletezek.
    Az írányitás nekem is fura na és persze arcade mert a fékezés durva pl kanyar előtt 130-ról pillanatok alatt megáll a kocsi :D még murván is.
    Én 10-15perc alatt megszoktam az írányitást érzékeny de már megszoktam és jól megy.
  • daf xf
    De mondom mindenkinek h. én án ígyjátszok és ennyi.Nemérzem hogy szaggatna.
    Nemszaretném ha ittis azmenne mint a Crysis topicban meg a TDU topicban mert az kicsit durva..
  • daf xf
    Na én ugyan ígyvagyok.
  • daf xf
    thx!
  • [HUN]FaTaL
    énse vagyok ember mert 15fps körül is simán eljátszok pl. tduban 15-20 fps-em van és teljesen jó, megszokja a szemem:) 12 fps alatt már nagyon zavar fölötte még elvagyok:)
  • daf xf
    1024*768 85 hz
  • gabi89
    Hát fura,hogy egy 8500GT 512mb-os karival ami hiába 512mega mert az nem számít csak angy felbontáson... meg mivel ddr2-es kari de a képek szerint megy 16-17fps-el ami úgy szaggatt ha te nem érzékeled és tényleg ennyi az FPS (Fraps nem hazúdik álltalában) akkor te nem vagy ember mert minden ember szeme 25fps és fölötte látja folyamatosnak a képet alatta látja,hogy nem folyamatos.
    Milyen felbontáson játszól amúgy?
  • xcore
    http://letolt.xcore.hu/ -ról lehet leszedni a Dirt.magyar.nyelvi.fajl mappában található. A játék menüje angol marad de magyar beszéd lesz benne .
  • grebber
    Ami szem szájnak ingere linkelheted!
  • xcore
    Megkérdezném hogy ha a Colin Dirt angol változatához tudod magyarítást a szinkronhoz akkor azt itt belinkelhetem ?
  • daf xf
    Ha viszont az élsiímtást ráadom akkor tényleg bekönnyezik a cucc.:D
  • daf xf
    Nekem az irányítással annyi bajom van hogy rohadt érzékeny a kormányzás.
  • w77d
    nem mondtam, hogy hazudsz :)
    csak meglepődtem ezen a dolgon
  • w77d
    én az élsimítást biztos nem áldoznám fel egy-két effektért, hihetetlenül "gagyin" néz így ki
  • daf xf
    Hát most akkor hidd azt hogy hazdudok.
    Engem nemérdekel különösebb.
  • w77d
    nem értem, nálam 28-30 fps-nél is előfordul, hogy késik az irányítás meg nem tűnik folyamatosnak a kép!
  • daf xf
    De nemérzem h. szagagtna semmi "kontroller lagg nincs a pro street-nél is ennyi fps-t ír de semmi akadást nemérzel..
  • daf xf

• grebber
    Frapsal csináld a képeket úgy hogy fps szám is látható legyen a képen!!
  • daf xf

• grebber
    Kivülről.De mondjuk a beállítás bármint lehet azt nemfogom látni a képen.
  • Paranoia
    1giga ram,3ghz proci
  • daf xf
    Hogykéred a képet???
    Belülröl kivülröl?
  • grebber
    Könyörgöm tegyél be képeket hogy megy neked highon meg ultra highon amikor egy 8600GT-vel is jobb procival mint a tied akad kb olyan 16 fps-t megy meg alatta.
    Nemtudom neked milyen szemed van ha azt folyamatosnak látod.
  • daf xf
    Vagy kevés neki a ramod vagy a procid.
  • daf xf
    SZerintem a játék veziójával lesz baj.:S
  • Paranoia
    Hi
    Feltettem a magyar dirtöt.
    Össze vissza swapolgat már a menü is:S
    Van amikor ugy megyeget 3-4másodpercig,aztán szaggatás tovább...
    vmi megoldás esetleg?vagy ennyire xar a gépem?
  • mt91
    Mikor bemegyek a beállítások/vezérlő beállításainál abba a részbe,ahol be lehet állítani,h melyik billyenytyűt kell megynyomni az egyes opciókhoz ott még jó a kormány de nem tudom,h hol kell beállítani,h a játékon belül is az használjam.
    PLS segítsetek...
  • mt91
    Logitech formula force gp
    rá van írva,h wingman és force feed back es.
    Nem kell megnyomni vmilyen gombot a menüben,h átváltson vagy ilyesmi mert az nfs ekben így kellet asszem...
  • daf xf
    a dirt high meg ultra highon megy no AA-val.Nekem ez vígan elég..
    Majd szeptember körül akarok venni egy gf 9800-at.
  • gabi89
    Elmegy bár AMD-t sose vennék főleg manapság nem mikor a Core2 (saját tapasztalat) nagyon jó :) de a VGA-ad miatt esélytelen,hogy a Dirt jobban menjen.
  • w77d
    milyen kormányod van?
  • mt91
    Sziasztok!
    Nem tudom,h másnál feljött e ez a hiba de nekem nem műkődik benne a kormány ha a beállításoknál nézem akkor akármit nyomok nem vált át kormányra a kontrols ez miért van?kéne új driver vagy mit tegyek fel?
  • daf xf
    ÚGynéz ki hogy a jövőhónapban procit cserélek AMD athlon 64 X2 5200+.
    Szerintetek jó lesz?
  • ajem kisa
    Akinek megvan magyarul a játék, és jo nete, nemtöltené fel valahova az audio fájlt egy tárhelyre?Tömöritve nemlenne csak 8-900mega...:P!
    Pliz...
  • w77d
    én egyszer már kiakasztottam a játékot, most nemrég kezdtem előlről!
    Kár hog nem lehet moddolni a játékot, elviselnék benne még pár verdát :)
  • HoReSz1975
    valaki megtudná adni a torrent linket a magyar CM Dirt -nek örülnék
  • daf xf
    Az szép nekemis kb 1 hét volt mire lejött:D
    De megérte mer naon brutalis gamma.
    Az irányítást megekell szokni de amúgy hibátlan!