4307
  • daneszbaby
    Én már kb 80%-nál járok.
  • [HUN]FaTaL
    nem, de csak a c4 kupáig vittem el
  • daf xf
    Srácok ti találkoztatok már olyan pályával ahol esik a hó?:D
    MMert én még nem.
  • totya4
    Szóval távolság méterben, majd a kanyar nehézsége, thx :)
  • xcore
    Dirt -höz a magyar felirat + szinkron fájlok szedhetők a http://letolt.xcore.hu -ról.
  • ajem kisa
    A 80 az nem a sebesség, hanem a távolság méterben!
    Azaz pl. 80 egyenes a 4 az pedig a kanyar erösség, 1es a hajtü, a 4est akár padlonis viheted, csak az ived jo legyen!:P
  • Extraneous
    Srácok, nem tudná valaki egy biztos helyre feltenni még egyszer a magyar felirat fájl-ait? Visszaolvastam, de ami volt, azt már nem lehet szedni. nagyon megköszönném!
  • Veno
    Én még csak most tudtam beszerezni a gamét, de sajna nem akar elindulni: xinput1_3.dll fájl nem található. Az 1.1.0.1-es patch van fenn. Tudna valaki segíteni mi lehet a gond?
  • w77d
    az a kanyar sebessége és nehézsége!
    miért lett volna nehéz megoldani az izgatott felvételt? mennek pár kört egy rally verdával és minden kanyartípust és nehézséget fölvesznek!!
  • totya4
    Kicsit nehéz lett volna megoldani, mert furcsa lett volna hallani hogy mindig pont ugyanolyan igatottsággal löki a szöveget :)
    Nekem inkább az a gondom hogy nem tudom miről beszél, 80 4 jobbra...mi a fasz ez :)
  • w77d
    hát jó szar lett ez a magyar szinkron! ezek nem hallottak még navigátort verseny közben?? egy kicsit több adrenalin kellett volna, meg egy kicsit meg kellett volna játszani, hogy túl akarja kiabálni a motor hangját! így olyan minth mesélne a navigátor :(
  • daf xf
    Ok megbeszéltük!
    Holtudom átvenni a nyereményem?:D
  • [HUN]FaTaL
    Nem. Én a teljes magyar játékot raktam fel az angol helyére és működik a mentés.
  • w77d
    ha fölrakom ezt a magyar hangot, ugye nem kell előlről kezdenem a karriert?
  • HoReSz1975
    Ezért megkapod a nővéremet

• daf xf
    Amúgy ezt a gammát hogy lehet lanon játszani?
    Mert hajanlba próbáltuk haverrral és vmiért nemtláttuk 1mást.
    Hamachin akartuk volna tolni.
  • gplay
    Nálam csak akkor volt hajlandó a kormányt használni, ha beállítás után kiválasztottam a costum beállításokat. Vagyis mikor beállítod az irányítást a costum feliratra menj fel és enter. Inen nem az alapértelmezettet fogja használni. Nálam így ment.
  • daf xf
    Pontosan nemtom h. kiaz de az eurosporton szokta közvetíteni a motorversenyt.
  • berczely
    Ki a navigátor hangja?Júj leszedem én is máár kíváncsi vagyok
  • grayfox
    Sziasztok!
    Akit érdekel egye eredeti papírtokos _bontatlan_ dirt, írjon:
    venomkukacindexponthu
  • daf xf
    itt a magyar szinkron 1 giga
  • HoReSz1975
    ezer thanx, a link hol van ahonnan leszedted a szinkront

a felirat nekem is magvan

szinkron linket

akkor én is millió thanx -et mondok
  • daf xf
    És nagyon thx az uppot!!!
  • daf xf
    Huh leszedtem ezt a magyar szinkront hát nagyon adja.
    Sokkal bátrabban is megyek így.:D
    Amikor mondja h. alagutban belül maradj abbol bal4 abbol jobb4 áhh isten!!:D:D
  • macisajt22
    Nekem mellesleg pont ilyen Logitech Formula Force GP kormánnyal megy a DiRT...nem variáltam rajta semmit...
  • macisajt22
    Hello!

1000 köszi a Kedves Feltöltőnek a magyar szinkronért és a feliratokért!

1 kérdés: nem lehet valahogy a kockázott hosszú ő és ű betűket előcsalni, vagy legalább átírni rövidre (azok megjelennek, ahogy elnézem, még az í is).

Köszi!

MS
  • w77d
    automatikusan azt állítja be ha érzékeli
  • mt91
    Nem eredeti de eredeti relase tehát eredetiről van áthúzva...
    Mert amúgy mit kell megnyomni,h átváltson kormányra vagy automatikusan kéne beállítania azt?
  • w77d
    el nem bírom képzelni mi lehet a baj!
    esetleg elképzelhető hogy nem eredeti a játékod?
  • mt91
    Pls segítsetek már vagy ha nem tudtok akkor ezt mondjátok de így olyan rossz,h nem tudom,h tudtok segíteni vagy csak nem írjátok le,h nem tudtok...
    A gondom még mindig ugyan az a kormányt nem tudom beállítani a dirtben,h azzal tudjak menni a versenyek alatt a karrierben.
    A beállításoknál be tudom állítani az egyes funkciókat,m pl,h balra csavar=balra fordul de a verseny módban nem működik...
    Már felraktam minden drivert meg mindent ami csak lehetséges ilyen hiba forrás lehetett de még mindig nem jó már próbáltam újra telepíteni is de azzal sem lett jó.
    A kormányom pedig Logitech formula force Gp.
  • daf xf
    ok thx
  • [HUN]FaTaL
    ott a link a #3378-ban töltsd le másold a dirt mappájába indítsd el és állítsd None-ra ezután nem lesz HDR
  • daf xf
    [email protected]
  • totya4
    #3378-ban mintha adtam volna linket a hdr tweak progira :)
  • [HUN]FaTaL
    kell egy HDR tweak nevű progi hozzá, adj msn-t és 5 perc múlva átküldöm
  • daf xf
    Hollehet azt kikapcsolni?
    Mert engem kifejezetten idegesít h. megyek a murvás pályán és vakít a napfény ahogy visszatürköződik az útrol.
  • [HUN]FaTaL
    Vedd le a HDR-t, nem értem minek játszik mindenki HDR-rel szerintem tök undorító és van hozzá tweak progi ami kikapcsolja. inkább AA mint HDR sztem.
  • Prince of Máté
    Igen csak mikor élsimítás nélkül megy 30fps-sel és élsimítással 20-al akkor azért megfontolja az ember!
  • [HUN]FaTaL
    www.fraps.com
  • pip000
    Hogy tudom megnézni hány fps-el megy nálam a játék?Olyan progit szeretnék ami ki is irja nekem játék közben.És természetesen a képet is szeretném elmenteni.(ezt sem tudom hogy kell)Nagyon kiváncsi vagyok nálam mennyi lehet,mert még egyszer sem érzékeltem hogy megakadt volna a játék,pedig 100%-ra játszottam a cariert.Tudtok segiteni?