4307
-
#65 így nagyon gagyi a minősége:/ -
Szabi1991 #64 Colin McRae: DIRT - Trailer -
#63 hát bíztam benne hogy legalább valami ingame vidijó lesz:/ -
#62 Trailer (62MB) A milyenségét nemtudom mert wp-ről szinte nekem mindig izomlassan jön minden máshol meg nemtaláltam :( -
#61 nah mind1 :D -
#60 óó nem sikerült beilleszteni...nah mind1...megpróbálom a kedvenc képemet beilleszteni(sorry ha nem sikerül):
-
-
#58 Van még pár újj kép a gamestaron :)
Elég jónak ígérkezik a játék :) -
#57 he-he ez jó :D :D :D :D -
#56 gratuluálunk! Ön megnyerte az sg.hu 2007. évi legnagyobb noobja címet
Nyereményét átveheti az alábbi oldalon:
ITT! -
#55 nem lessz ez annyira rossz...csak jelenjen már meg -
#54 Info+képek -
Bacsa Szabolcs #53 -
#52 Te vagy az év faszlámája! -
Bacsa Szabolcs #51 nem is lehet inen letölteni a játékot mert ijen oldal nem is létezi:( -
#50 :D és látod hogy mégis... -
#49 Haggyad ezt direkt csinálja mert ennyire retardált ember nemlétezhet! -
#48 INNEN teljesen ingyen letöltheted ! -
Bacsa Szabolcs #47 de tényleg mondjátok meg -
Bacsa Szabolcs #46 de nincs kiirva seholsem mondjátok már el hogy hollehet letölteni a játékot??? -
#45 talán ha olvasnál újságot.......vagy vissza olvasnál akkor többet tudnál meg -
#44 Pff összesen van 43 hozzászolás de ezt sem vagy képes elolvasni.
-
Bacsa Szabolcs #43 sziasztok! lenne egy kérdésem hol lehetne letölteni a játékot???
ja és köszike -
Rolesz #42 Ez igaz viszont akkor a profi photoshopos emberkék mellé kéne pár premier pro-st is megfizetni. -
#41 hát igazán prezentálhatnák már valami vidijó formájában is -
#40 DIRT: Colin McRae Off-Road Gets New Physics/Damage Engine -
#39 igen 2007 őszén fog megérkezni.Vagy nyáron.A Codemasters dolgozik rajta keményen.GS-szerint Márciusban jönnek a videók és újjabb képek,és mégtöbb infó.Én már várom ;) -
#38 Grafba lehet :D -
#37 Én megelégednék GTR2 fizikával, kinézettel ... -
#36 "A Colin McRae Dirt az új grafikus motornak hála elképesztően jól néz ki és a fejlesztők megesküsznek arra, hogy ez lesz minden idők legjobb rally programja."
hmmm.... -
#35 az irányítás szar az RBR-ben? LoL az RBR-t nem irányítani kell hanem vezetni-.- mivel is kéne játszani egy autós játékot ha nem kormánnyal? próbáltad már a colint kormánnyal? nagyon gáz:/ pedig vannak arcade autókák amik qurva jók kormánnyal is az oké hogy ez egy arcade rally nade azért LoL 0 fizika-.- jönnek a nextgen cumok csilli villi graffal... az helyett hogy a next-gen szót nem az agyon tupírozott grafra használnák hanem inkább az élethűség kialakítására a minél tökéletesebb fizika lemásolására najó legyen jó a graf is...
"RBR-t sokan felrakták és törölték le"---> ez igaz, a vérpistikék letörőlték mert nem tudtak játszani vele viszont sokan rakták fel és a mai napig is fent van a gépükön, és a rallys játékok etalonjának minősítik mint én is, az eladási statisztikák pedig lótúró,
hogy mi kell egy next-gen rallyhoz szép graf tökéletes fizika és egy menü az optionsban hogy én kormánnyal akarok-e játszani vagy billel esetleg joy-al vagyis a szimulácio skálázhatósága
-
#34 Nem tom mér kell fikázni a Colint.
Lehet az RBR-be élethűbb az autó fizikája, de az irányítás eszméletlen sz*r lett (szinte csak kormánnyal jáccható)
A grafikát meg meg lehet nézni. Én felnyomtam mindent maxra mind2 játéknál és a Colin5 grafikája eszméletlen szépre sikerült szerintem jóval veri az RBR-ét. Szerintem nem csak én vagyok ezzel így jóval sikeresebb volt ez a játék, az RBR-t sokan felrakták és törölték le... Eladási statisztikákat is lehet nézni jóval több kelt el Colinból.. -
Szabi1991 #33 -
Szabi1991 #32 lehet tudni valamit a megjelenésről ? -
#31 ez mind szép bár ezt mintha hallottam volna már az elöző részek-nél is nah mindegy a gfx tuti ütős lesz én viszont normális fizikát egy RBR szintüvel beérem és normális belső nézetet akarok látni a játékban!!!! remélem nem erőltetik az arcade rallyt vagy ha igen akkor tegyenek bele valami állíthatóságot sim és arcade között. bár kétlem, hogy ilyen lesz benne:( nah és csak reménykedem hogy a CMR újra nagy név lehet a rallys játékok között:) mert eza név elveszett valahol a CMR3 megjelenése óta:/ -
tzsoltika #30 Én úgy tudom, hogy 2007 őszén fog megjelenni, úgyhogy ha igazam van, akkor arra még csaknem egy évet kell várni, ami elég sok idő -
#29 A Codemasters a teljesen új Neon 3D enginet használja a Colin McRae: DIRT rally játékának prezentálására. A PC, PS3 és Xbox360 platformokon jövőre debütáló játék 3D motorján 40 szakember dolgozott és semmit sem vettek át a korábbi kódból. Légmozgások élethűen viselkednek, érintik a kipufogó gázokat, fákat, lombozatot, útmenti zászlókat, esőcseppeket és az autók mozgását. A száguldó járgányok légörvényeket keltenek, ami mindenre hat a környezetükben.
Ütközések során a fémrészek deformálódnak, betörnek az üvegek, és bármivel ütközünk, az élethűen "megsemmisül". Kisebb fák derékba hajlanak és eltörnek, lelapul a fű, a faanyagok pedig szálkás darabokra robbannak és kődarabok morzsolódnak szét. Elég nagy erejű ütközés során járgányunk teljesen egy fa köré csavarodhat.
Forrás: Hardwired -
#28 Sióziasztok.Megjelenése 2007.Negyedév??Nem?Vagy rosszul tudom? -
#27 új képek -
#26 Tudom, de találtam a képeket és gondoltam be linkelem.