4307
  • mila69en
    így nagyon gagyi a minősége:/
  • Szabi1991
    Colin McRae: DIRT - Trailer
  • mila69en
    hát bíztam benne hogy legalább valami ingame vidijó lesz:/
  • grebber
    Trailer (62MB) A milyenségét nemtudom mert wp-ről szinte nekem mindig izomlassan jön minden máshol meg nemtaláltam :(
  • Attila56
    nah mind1 :D
  • Attila56
    óó nem sikerült beilleszteni...nah mind1...megpróbálom a kedvenc képemet beilleszteni(sorry ha nem sikerül):
  • Attila56

• Attila56
    Van még pár újj kép a gamestaron :)
    Elég jónak ígérkezik a játék :)
  • Attila56
    he-he ez jó :D :D :D :D
  • [HUN]FaTaL
    gratuluálunk! Ön megnyerte az sg.hu 2007. évi legnagyobb noobja címet

Nyereményét átveheti az alábbi oldalon:

ITT!
  • Attila56
    nem lessz ez annyira rossz...csak jelenjen már meg
  • grebber
    Info+képek
  • Bacsa Szabolcs
  • Prince of Máté
    Te vagy az év faszlámája!
  • Bacsa Szabolcs
    nem is lehet inen letölteni a játékot mert ijen oldal nem is létezi:(
  • [HUN]FaTaL
    :D és látod hogy mégis...
  • grebber
    Haggyad ezt direkt csinálja mert ennyire retardált ember nemlétezhet!
  • [HUN]FaTaL
    INNEN teljesen ingyen letöltheted !
  • Bacsa Szabolcs
    de tényleg mondjátok meg
  • Bacsa Szabolcs
    de nincs kiirva seholsem mondjátok már el hogy hollehet letölteni a játékot???
  • Attila56
    talán ha olvasnál újságot.......vagy vissza olvasnál akkor többet tudnál meg
  • grebber
    Pff összesen van 43 hozzászolás de ezt sem vagy képes elolvasni.
  • Bacsa Szabolcs
    sziasztok! lenne egy kérdésem hol lehetne letölteni a játékot???
    ja és köszike
  • Rolesz
    Ez igaz viszont akkor a profi photoshopos emberkék mellé kéne pár premier pro-st is megfizetni.
  • mila69en
    hát igazán prezentálhatnák már valami vidijó formájában is
  • grebber
    DIRT: Colin McRae Off-Road Gets New Physics/Damage Engine
  • Attila56
    igen 2007 őszén fog megérkezni.Vagy nyáron.A Codemasters dolgozik rajta keményen.GS-szerint Márciusban jönnek a videók és újjabb képek,és mégtöbb infó.Én már várom ;)
  • grebber
    Grafba lehet :D
  • Lui76
    Én megelégednék GTR2 fizikával, kinézettel ...
  • z0ty4
    "A Colin McRae Dirt az új grafikus motornak hála elképesztően jól néz ki és a fejlesztők megesküsznek arra, hogy ez lesz minden idők legjobb rally programja."

hmmm....
  • mila69en
    az irányítás szar az RBR-ben? LoL az RBR-t nem irányítani kell hanem vezetni-.- mivel is kéne játszani egy autós játékot ha nem kormánnyal? próbáltad már a colint kormánnyal? nagyon gáz:/ pedig vannak arcade autókák amik qurva jók kormánnyal is az oké hogy ez egy arcade rally nade azért LoL 0 fizika-.- jönnek a nextgen cumok csilli villi graffal... az helyett hogy a next-gen szót nem az agyon tupírozott grafra használnák hanem inkább az élethűség kialakítására a minél tökéletesebb fizika lemásolására najó legyen jó a graf is...

"RBR-t sokan felrakták és törölték le"---> ez igaz, a vérpistikék letörőlték mert nem tudtak játszani vele viszont sokan rakták fel és a mai napig is fent van a gépükön, és a rallys játékok etalonjának minősítik mint én is, az eladási statisztikák pedig lótúró,

hogy mi kell egy next-gen rallyhoz szép graf tökéletes fizika és egy menü az optionsban hogy én kormánnyal akarok-e játszani vagy billel esetleg joy-al vagyis a szimulácio skálázhatósága
  • David8
    Nem tom mér kell fikázni a Colint.
    Lehet az RBR-be élethűbb az autó fizikája, de az irányítás eszméletlen sz*r lett (szinte csak kormánnyal jáccható)
    A grafikát meg meg lehet nézni. Én felnyomtam mindent maxra mind2 játéknál és a Colin5 grafikája eszméletlen szépre sikerült szerintem jóval veri az RBR-ét. Szerintem nem csak én vagyok ezzel így jóval sikeresebb volt ez a játék, az RBR-t sokan felrakták és törölték le... Eladási statisztikákat is lehet nézni jóval több kelt el Colinból..
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    lehet tudni valamit a megjelenésről ?
  • mila69en
    ez mind szép bár ezt mintha hallottam volna már az elöző részek-nél is nah mindegy a gfx tuti ütős lesz én viszont normális fizikát egy RBR szintüvel beérem és normális belső nézetet akarok látni a játékban!!!! remélem nem erőltetik az arcade rallyt vagy ha igen akkor tegyenek bele valami állíthatóságot sim és arcade között. bár kétlem, hogy ilyen lesz benne:( nah és csak reménykedem hogy a CMR újra nagy név lehet a rallys játékok között:) mert eza név elveszett valahol a CMR3 megjelenése óta:/
  • tzsoltika
    Én úgy tudom, hogy 2007 őszén fog megjelenni, úgyhogy ha igazam van, akkor arra még csaknem egy évet kell várni, ami elég sok idő
  • Eisenhower
    A Codemasters a teljesen új Neon 3D enginet használja a Colin McRae: DIRT rally játékának prezentálására. A PC, PS3 és Xbox360 platformokon jövőre debütáló játék 3D motorján 40 szakember dolgozott és semmit sem vettek át a korábbi kódból. Légmozgások élethűen viselkednek, érintik a kipufogó gázokat, fákat, lombozatot, útmenti zászlókat, esőcseppeket és az autók mozgását. A száguldó járgányok légörvényeket keltenek, ami mindenre hat a környezetükben.

Ütközések során a fémrészek deformálódnak, betörnek az üvegek, és bármivel ütközünk, az élethűen "megsemmisül". Kisebb fák derékba hajlanak és eltörnek, lelapul a fű, a faanyagok pedig szálkás darabokra robbannak és kődarabok morzsolódnak szét. Elég nagy erejű ütközés során járgányunk teljesen egy fa köré csavarodhat.

Forrás: Hardwired
  • Attila889
    Sióziasztok.Megjelenése 2007.Negyedév??Nem?Vagy rosszul tudom?
  • Eisenhower
    új képek
  • Raho
    Tudom, de találtam a képeket és gondoltam be linkelem.