2459
Portal
-
#57 Tetszik nagyon. Már látom hogy ez is egy megunhatatlan játék lesz sokáig. ÉS ha ezt még tudnánk ötvözni mundjuk a sima hl2-vel akkor odatenne mindennek. :D -
#56 nem rossz! :) -
FLeK0 #55 in-game jelenet, kamerás -
#54 se kép se hang?
Senkinek sincs valami eldugott alsoetyeki weblapról származó pletykája? -
FLeK0 #53 interjú -
#52 Dodo adnál egy msn-t? plspls -
#51 Igen volt a Prey topikban (én raktam fel) -
Gabe18 #50 Ez volt már? Prey Portal mod -
Dodo55 #49 Minimum 2005 Decemberi DX9.0c kell neki.
Asszem itt az Sg-n a letöltésekben fent a van a 2006 áprilisi, az jó lesz. -
#48 Kiirta a gém hogy direkt ix 9.0c-t telepíccsem fel!Pedig fenn van:D -
#47 Nem játszottam vele, de a videót megnéztem. Az alapján mondtam hogy aranyos kis játék. ha ezt a játékot megrtudnád írni HL2 motorra (és grafikára)annak sokan örülnének -
Dodo55 #46 Arra rájöttél, hogy a portalokat hogy kell rakosgatni?
Azért kérdezem, mert azt elfelejtettem leírni. -
#45 Te is add be a jelentkezési lapod a Valve-nek. talán még év végéig beszálhatsz a portal project-be, vagy esetleg a Portal 2-be ha lesz. Amúgy aranyos kis játék -
Dodo55 #44 Csinálgatok egy portalos játékot, még nincs kész, de itt a demoja: http://dodo55.uw.hu/portal.rar
Itt meg egy video: http://dodo55.uw.hu/portal.avi -
FLeK0 #43 meg rövid :( -
#42 A NArbacular drop Nagy gém csak az a baj hogy egy kicsit bugos és néha ujrakell indítani a pályát. -
#41 Fúúú ez nagy gém lessz!!! -
#40 ŐŐŐŐ a Garry's Mod hivatalos fórumából. de adom a linket.
Handheld Portal Device
Érdemes végigolvasni (angol tudással) a topikot mert a készítők még beleraktak később 1-2 újjítást. És azokkal lesz egyre jobb a portal dolog. Egész jó lett amúgy ahhoz képest hogy csak egy mod. (várjuk az original Portal játékot erőből hátha hamarabb jön) -
Dodo55 #39 Hol van ez a mod?
Azonnal kell! -
#38 A Narbacular Drop alapján nagyon jó lesz. Az a játék is félelmetes (és nem egyszerű) Kicsit másképpen kell gondolkodni. Itt már valóban 3 sőt 4 dimenzióban is.
Kicsit offolok: A HL2 Garry's Mod 9.0.4-hez létezik egy Portal nevű modifikáció. A megalkotóit a Portal videó ihlette. Aki szeretne modern grafikával portálosat játszani a jól megszokott HL2-ben akkor ez tökéletes (bár csak egy 2 nap alatt összedobott mod, de a portalokat te rakod oda ahova akarod és tök buli)
On:
Szóval reméljük ugyan úgy 5k-ért kapjuk a 3 játékot. TF2, HL2EP2, Portal. Engem ebből a portal izgat leginkább. -
#37 Baromi hangulatos és ötletes játéknak tűnik.Tök poén volt, ahogy az automata géppityu a végtelenített lyukon lőtte magát.Kíváncsi vagyok rá, bár remélem nem bonyolítják túl a pályákat, mert az engem egy idő után eléggé frusztrál:) -
#36 tuti lesz -
#35 :D -
Newfronter #34 Képzeld hogy multiban a haverodat belerakod egy végtelen portálba, szegény nem tud kijönni belőle :D -
FLeK0 #33 pályát akár most is csinálhatsz a source sdk-val, nem hiszem hogy sokat kell módosítani majd rajtuk hogy működjön ezzel. -
#32 remélem lesz pálya builder :D
Vagy multi portálnyitogatás :D -
#31 ez állat:) -
#30 de ezzel lehet trükközni.. alád egy Jyuk, fent oldalt egy lyJuk, és ahogy fentről esel gyorsan oda csinálsz egy lyukat ahová esni fogsz, és esés közben megint egyet oldalra, és így el lehet szórakozni, hogy mindig máshová esel :D -
#29 -
#28 huh bazzeg még az eleje is nehéz volt ahogy láttam....
még a vége :S
Brutális lesz...
De szerintem én azzal jáccani fogok...
alám egy lyuk, fölém egy lyuk és JeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEeeeeeeee!!!!!!!
XD -
Dodo55 #27 Megnéztem, a videot, és nagyon durva!
Állítólag a HL2EP2-höz adják majd. -
#26 ezt nevezem én játéknak -
#25 Ténleg van hasonlóság hiszen valszeg az a történet hogy elrabolnak és tesztelésre bezárnak valahova. -
FLeK0 #24 évvége vagy jövőre. -
#23 Mikor is jön? -
CUCLI #22 uhh nagyon várom már ezt gamet. eszméletlen jól eltalált a videó is -
#21 tiszta Kocka :D -
#20 Portal
Kiadó: Valve, Fejlesztő: Valve
Platform: PC, Típus: FPS
érdekes sok helyen fps-nek hívják..
de tudod mit? legyen igazad.. -
FLeK0 #19 elvileg az "environmental puzzle" kategóriába tartozik.
Egyébként a fejlesztőinek (nem a valve csinálja) volt már egy freeware logikai játéka, amiben ugyanezt a portálnyitogatós megoldást láthatjuk, persze picit csúnyább. Ez a prey előtt volt. A prey 99-es bemutatója meg az előtt. X játék teleportja meg az előtt. Nincs értelme ezen vitázni. A lényeg hogy végre egyre szabadabban ki lehet ezeket használni egyre több játékban.
letöltés: Narbacular Drop -
#18 Mellesleg szerintem a Prey ezzel a megoldással (te határozod meg a kezdő és végpontot) sokkal jobb és élvezetesebb lett volna. Gondoljatok bele, hogy meg lehetett volna szivatni az ellenfeleket, ha alálősz egy portált, a "kijáratot meg mondjuk egy szakadék,daráló stb fölé. Megnyitod a portált meg mondjuk az ellenfél háta mögé a kijáratot, mögé kerülsz,lehetne taktikázni (mondjuk ehhez kicsit fejlettebb ai is kellene ^^). Ehh de jó lenne