Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
http://www.youtube.com/v/b6Q_koTHB54&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

DFTBA &#3232;_&#3232;

DeerHunter01
megvan ezek közül minden és mégsem jó, azért köszi a választ.

\"Errõl van szó!\"

drogosgeci
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1740-IMNO-4856

DeerHunter01
Hello.
Inditásnál "Failed to create D3D device"t kapok.
végigolvastam 500 fórumot meg minden de egyikkel sem jutottam semmire.
elõször elindult csak átálitottam a felbontást és azóta rossz.
újratettem, legfrisebb driver/directx fent van, nem tudom mi lehet a baj.
valaki tudna segiteni ?

\"Errõl van szó!\"

ProGabe

ITT van egy kis infó. pár órája még több volt: co-op multi!!!

The game's two-player cooperative mode features its own entirely separate campaign with a unique story, test chambers, and two new player characters. This new mode forces players to reconsider everything they thought they knew about portals. Success will require them to not just act cooperatively, but to think cooperatively.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TSL16b
Köszi! Nem is tudtam, hogy már itt tart a tudomány Portal 2 ügyben. <#vigyor3>

Kicsikiraly
ctrl+c,ctrl+v?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
tf2 topikba leirtam ott olvasd el, sry lusta vagyok ujra leirni ide :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
nem tom

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TSL16b
És mik ezek az aláhúzott betûk a hírben?

Narxis

Kicsikiraly
ugyanezt csinálom énis :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Narxis
Updates to Portal have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted.

Portal

* Added valuable asset retrieval

Bexter
Nah hétvégi játékom ezek szerint megvan :D

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Zomil
Ujabb update, akinek megvan az uj achievement, az kap egy kicsit kibövitett endinget :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
akkor neked sztem nem töltötte le a frissitést, mert nekem most az összes rádio pirosan világit alapbol és olyan helyre kell vinni ahol már nagyon zug és egyszercsak átvált zöldre

én most vittem végig ujra és meglett az achievement :P

elölrõl kezdtem, viszem is a rádiót, de nemvált át más színûre

Zomil
hát figy, amikor elölröl kezded a játékot a szobában lennie kell ugye a rádionak. azt olvastam, h mikor átmész vele a portálon pirosra vált a gomb és mikor rámész a piros gombra zöld lesz és lejátsza a hangot. én még sajnos nem probáltam ki, de ezt olvastom mindenhol

Nem. Eredeti van meg. Azért nemértem. De warezzal télleg érdekes lenne :)

Zomil
ugye nem warez verzioval probálkozol? :)

Nekem nem vált át zöldre, elindulok akkor még kék, ráállok a piros gombra , de semmi. Az elsõ pályán meg rádiót sem találtam. ?

Narxis
Portal 2-nek készítik elõ a terepet.

Zomil
Nos a valve forumon turva a lényeg:
26 rádiot meg kell találni és azokat fogva kell ráállni a piros gombokra, ekkor a rádio gombja átált zöldre és lejátszik egy hangot.
3fájl morze kodot játszott le:
dinosaur1.wav: "Interior Transmission Active External Data Line Active Message Digest Active"
dinosaur12.wav: "System Data DUMP Active User Backup Active Password Backup Active"
dinosaur17.wav: "BEEP BEEEP BEEP BEEP BEEEP BEEEP BEEEP BEEP BEEEP BEEP BEEP"

Nos a többi pedig szöveg, van olyan amelyik Glados szerü férfi hangot hallani, és a hangfájlokban elrejtettek képeket is!
Szoval itt vagy lesz valami vagy a Valve a világ legnagyobb trollja :D

Indult egy google wave "topic" is erröl ahol szépen le van irva minden: itt

Zomil
és van egy ij achievement itt, nézzétek meg a legutolsot:
Transmission Received
..?

mire készül a valve? :)

Narxis
Updates to Portal have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted.

Portal

* Changed radio transmission frequency to comply with federal and state spectrum management regulations

RelakS
én nem röhögtem rajta, viszont tetszett.
De ha ezt még nem hallottad, szerintem ez is tetszeni fog:

http://www.youtube.com/v/DQUaEF2bJZ0&feature=related

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

az hagyján, de mi sokmindent hagytál ki :D volt azóta companion cube mánia, glados mánia, cake mánia, stb.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Aztamindenit!!!

Miért nem próbáltam ki ezt a játékot eddig mióta megvettem az Orange Boxot? Egyszerûen zseniális. A végén a Still Alive song-on fél óráig röhögtem :D

rayman12
pontosan!

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

gondolom mókázni akar, mint mondta végigjátszotta. Normál esetben ilyenkor szoktak a kíváncsi emberek a dolgok mögé nézni.

5Dani
Minek csítelni ebben a játékban?

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

behozod a konzolt steamen keresztül, és beírod hogy impulse 101

legalás játékkal így cheatelsz. Amúgy nem tudom hogy hozod be a konzolt ha tört van neked.

Bexter
Minek az neked?

rayman12
nah tudja valaki?

most járok a 15. pályánál. 19. után vége a teljes a játéknak és nincs több pálya? :S

rayman12
lol. elírtam csítek , cheat.

csietkek, az apró hangyaszerû lények a star trekbõl?

rayman12
Nha már megoldottam, lenne még egy kérdésem: Kijátszotam már és érdekelne mienek a csietk. Hogyan lehet ölket alkalmazni?

Narxis
<#idiota><#vigyor>

Kicsikiraly
nekem is ez mûködött, és pár ismerõsöm is mesélte hogy nekik is bejött.

DFTBA &#3232;_&#3232;

angelslie
Menj a boltba és vedd le a polcról, aztán menj és fizesd ki.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Bexter
1. csomagold ki winrar progival
2 csinálj egy parancsikont a hl2.exeéhez és amikor a cél részbe ird mögé a szöveget amit ir. írok egy példát: D:\game\portal\hl2.exe -steam -game portal
3. sztem ezt nem kell leforditanom :D

rayman12
Héé leszedtem ezt a játékot,csak nem tudom telepíteni mert iylen fura az egész. Ez van az nfo ban: Install Notes:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game portal
3. Play and Enjoy :)

nem vagyok jó angolos, szval mit kel csináljak?

angelslie
Nem

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

hát figyelj, a steam allergiás arra ha van valami feltört steames cucc a gépeden. Ám nemtudom.

alternatív kérdés. ha veszek egy bolti half life-ot és steamen regelem, akkor ha a almappáiba betolom a kiegészítõk tört verzióinak a kitömörített (már telepített warez verzió) fájljait, akkor azok is mûködni fognak ? inkább multizni szeretnék vele, akkor meg elég ha külön megveszem a hl2 sourcét ?

sajnos most nem :(:(:( most jött ki postán egy autópályás bünti... keret megvonva.... :(

Megveszed Half Life Complete-et meg a Portalt probléma megoldva.
orange box? qué?

laca133
Hát találtam a steamen ilyesmit.

Half Life Complete