Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Inditásnál "Failed to create D3D device"t kapok.
végigolvastam 500 fórumot meg minden de egyikkel sem jutottam semmire.
elõször elindult csak átálitottam a felbontást és azóta rossz.
újratettem, legfrisebb driver/directx fent van, nem tudom mi lehet a baj.
valaki tudna segiteni ?
\"Errõl van szó!\"

ITT van egy kis infó. pár órája még több volt: co-op multi!!!
The game's two-player cooperative mode features its own entirely separate campaign with a unique story, test chambers, and two new player characters. This new mode forces players to reconsider everything they thought they knew about portals. Success will require them to not just act cooperatively, but to think cooperatively.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Portal
* Added valuable asset retrieval
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én most vittem végig ujra és meglett az achievement :P
26 rádiot meg kell találni és azokat fogva kell ráállni a piros gombokra, ekkor a rádio gombja átált zöldre és lejátszik egy hangot.
3fájl morze kodot játszott le:
dinosaur1.wav: "Interior Transmission Active External Data Line Active Message Digest Active"
dinosaur12.wav: "System Data DUMP Active User Backup Active Password Backup Active"
dinosaur17.wav: "BEEP BEEEP BEEP BEEP BEEEP BEEEP BEEEP BEEP BEEEP BEEP BEEP"
Nos a többi pedig szöveg, van olyan amelyik Glados szerü férfi hangot hallani, és a hangfájlokban elrejtettek képeket is!
Szoval itt vagy lesz valami vagy a Valve a világ legnagyobb trollja :D
Indult egy google wave "topic" is erröl ahol szépen le van irva minden: itt
Transmission Received
..?
mire készül a valve? :)
Portal
* Changed radio transmission frequency to comply with federal and state spectrum management regulations
De ha ezt még nem hallottad, szerintem ez is tetszeni fog:
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Miért nem próbáltam ki ezt a játékot eddig mióta megvettem az Orange Boxot? Egyszerûen zseniális. A végén a Still Alive song-on fél óráig röhögtem :D
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
legalás játékkal így cheatelsz. Amúgy nem tudom hogy hozod be a konzolt ha tört van neked.
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
DFTBA ಠ_ಠ
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
2 csinálj egy parancsikont a hl2.exeéhez és amikor a cél részbe ird mögé a szöveget amit ir. írok egy példát: D:\game\portal\hl2.exe -steam -game portal
3. sztem ezt nem kell leforditanom :D
http://bexter.hu Szép Fényeket!
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game portal
3. Play and Enjoy :)
nem vagyok jó angolos, szval mit kel csináljak?
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...