16
  • R4zoR
    orange meg a black box között mi a különbség?
  • Stuller
    megvettem:D
  • Gundark1234
    Fiúk és lányok! Megkezdődött a Team Fortress 2 nyílt bétatesztje. Na persze csak azoknak nyílt, akik előrendelik Steamen az Orange Box formációt amely tartalmazza a Half-life 2, HL2 Episode One-t, illetve Episode Two-t, valamint a TF2-t és az újfajta játékélményt nyújtó logikai FPS-t a Portalt.(tyű de reklámszagú ez az írás). Ha tudok majd teszek be néhány képet.
  • kisviku
    Végre,végre,végre!És még topic-ja is van.Legalább nem kell nyitnom.
    Régi TF-es vagyok, bevallom a CS nekem nem jött be, de most nem ez a téma.Hétvégén láttam egy teaser-t róla, aranyos, jópofa.A lényeg, hogy mikor először bejelentették, hogy készül a TF2, napokig nem aludtam.Aztán egyszercsak leállt és eltűnt mindenféle hír róla.Legelőször valamikor a HL 1 után kezdték fejleszteni, de leálltak vele, amiért nagyon haragudam.
    Nem értem, miért, mikor ennek is óriási tábora van, nagyon sikeres kis gém, dehát biztos volt jó okuk rá.
    A lényeg, hogy végre megint van remény a TF játékosoknak.
  • Psyho06
    az Sg-s fiúk lányok nem valami tájékozottak
  • Deniboj
    ...évek óta hallgatás van a TF2 körül. Utoljára Quake-kel játszottam vele...
    Ja, és Gabe Newell, nem Newells
  • psishock
    Persze hogy jól tudod, az egyik UT sorozatban, de a Q3 ban sincsenek klasszok, ezek tipikusan futurisztikus gladiátiorjátékok a frag-ekért. :) Minden lehetőségen adva van, azt veszel fel amit elérsz, úgy taktikázol ahogy csak birsz és nem resztriktál semmi. Szerintem legalbább is ez adja meg az igazi feelinget, minél több szabadság. Butaságokat beszél az emberünk xD
  • Cleawer
    Tudomásom szerint az UTkban(UT'99 és 2004) semmilyen class nincs,de lehet hogy csak az én figyelmemet kerülte el igy 2-3 év után is .

Pölö az RTCW is ilyen és az naggyon brutáljó tud lenni,oda kell az olajozott gépezet taktika.
  • rgerg
    Van.Kettős is.Hunter és prey.Ha én is a pályán vagyok akkor ez úgy módosul,hogy én és TI:-)

Amúgy kétezer éve nem játszottam:-)

Nekem tetszik a design.Olyan film noire...
  • rgerg
    Van.Kettős is.Hunter és prey.Ha én is a pályán vagyok akkor ez úgy módosul,hogy én és TI:-)

Amúgy kétezer éve nem játszottam:-)

Nekem tetszik a design.Olyan film noire...
  • haxoror
    ut-ben vannak classok?
  • Blasta
    A Battlefield, a Q3 kieg, Az új UT-k, mind így működnek.
  • psishock
    Meglehet, az is egy stílusos feeling, eccerûen nekem nem igazán jött be :), különbözően vagyunk és ez így van jól.
  • Kingfisher
    Pedig épp a classok teszik érdekessé és változatossá a TF-t Így még csapattaktikát is fel lehet építeni (sniperek sniperkednek, rohamosztag támad, medic supportol:) Ja és ennek a HL-hez csak engine szinten van köze...
  • psishock
    Class-based-multiplayer-FPS.

speciel eleve nem szeretem, ha classok közül kell válogatnom, amolyan megkötöttséget érzek ilyenkor. Sokkal jobb, ha minden helyzetben képes vagy helytálni az adott esetben. Ezt leszámítva még nincs mit kommentálnom a játékról, mert ezen kívül semmit sem tudunk róla. Majd meglátjuk mi kerekedik ki belőle.

...na meg a + epizód(ok) elgondolás is már sok volt a valve tól. Nem hogy még 2. Nem igen komálom a bőrlehúzásokat, azt meg tényleg nem amikor alacsony színvonalú bőrlehúzással próbálkoznak (lást EP1). Miért nem fejlesztenek inkább új játékot, új sztorit, más megoldásokkal. Nem feltétlen a graffal van bajom. Az engine jó, talán egyike a legjobbaknak egyenlőre, és ezt is ugyanúgy lehet újítani mint a többit, hozzá dobálni a technikai fejlesztéseket. Eccerûen csak már elegem van az egész HL históriából. Valami más kellene mostmár.

• gyuri12
    emmeg mi?