Windows Fundamentals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben nem nagyon vehetõ észre a különbség a sima XP-vel szemben, talán egy fokkal jobb, mintha egy kicsivel gyorsabban indulna, de ég és föld szintû különbség nincs a két rendszer között.
a jelszóval nekem volt gondom, mert felkiáltójellel kezdtem, de belépni már csak anélkül tudok.
Szóval szerintem nem váltja ki a xinyxp -t
Ez a Windows Fundamentals mennyire "játékbarát"?
Igaz az, hogy az Office 2003 nem indul el rajta?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a legstabilabb Windows
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A játékok jól futtottak rajta, csak a Grand Theft Auto III. volt az a játék, ami nekem álom volt, hogy ne szaggasson. Miután feltettem az XP-t, a GTA nem szaggatott, csak voltak képi hibái a játéknak, ahhoz kiadtak egy patch-et, utána normálisan ment, bár néha szagatott akkor is, de láthatóan jobb volt, mint 98-on.
Windows 98-at azért nem teszem vissza, mert a mai programok többsége már nem igazán támogatja ezt az operációs rendszert, és szerintem több benne a biztonsági rés, mint XP-ben.
Tehát szerintem inkább egy lassú de stabil, támogatott oprendszer, mint egy gyors, kékhalálozó, nemtámogatott
eom$
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Lehet, hogy emulált windows, de itt is észrevehetõ a sebesség a szintén emulált sima XP mellett...
Nekem más vele a problémám: Nem hivatalos, és sok, számomra szükséges funkció nem érhetõ el benne. Bár lehet mondani, hogy nem is igazán értek hozzá, mert tényleg nem, de megnézném ezt a Fundamentals-t, hogy mit tud, milyen gyors, és ha jó lesz, vagy hasonló, akkor is a hivatalos mini XP-re szavazok, különben marad a sima XP, vagy ha fateromnak így nem tetszik, akkor rádobok egy Windows 98-at, oszt jól van...
"Volt szerencsém hozzá. Ha csak szövegszerkesztésre kell, akkor jó. De én se az infrámat, se a fényképezõgépet (egyiket se ismerte fel alapból) nem tudtam telepíteni. Szóval nem javaslom. 150 megás a telepítõ, ha jól emlékszem."
Szövegszerkesztésre ne használd, az û és õ gyengéje szokott lenni, ha ascii a kód. Hardverekkel sem volt semmi baja, fényképezõgépem simán összebarátkozott vele. Egyébként a rev04 readméjében azt írták, hogy direkt "gaming os"-nek fejlesztették.
"Az Internet Explorer, az Office 2003 futott rajta? És a játékok?
Fut mindkettõ.
"internet explorer ki van belõle szedve, így azt késõbb neked kell letölteni, de akkor inkább firefox-.-"
Az explorer KISZEDHETETLEN a windowsokból, a win98-ból még sikerült win95-ös dll-ek másolásával de azóta nem lehet. A TinyXP-bõl kb. az explorer ikont szedték ki, ha elindítod a sajátgépet/lomtárat/egyéb exploreres sz**t, és beleírod a webcímet szépen elõkúszik az ie. Tehát VAN benne. (Mellesleg tessék Operát használni, de aki spyware-t akar gyûjteni, nyugodtan.)
"Elõbb megnéztem TinyXP-t Virtual PC-n, nem igazán jött be :/"
Egy gyorsított windows változatot emulált gépen futtatsz, bravó... Így csak a lényeg veszik el: SEBESSÉG. Élesben kell kipróbálni, a meglévõ winedet nem vágja tönkre ha más könyvtárban telepíted mellé.
A TinyXP hátrányai (amivel találkoztam eddig):
- õ és û betûket néha nem kezeli jól (fájlneveknél is elõjöhet)
- A VS2005EE nem települ fel rá, mert nincs benne BITS szolgáltatás
Ha nagyon offnak érzitek, bocs.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sztem tök hülyeség, hogy csak a cégek érhetik el, mivel világon nagyon sok embernek még régebbi számítógépe van...
En "nem" ilyen termekre gondoltam. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Windows Fundamentals for Legacy PCs bizonyos menyiségi licencekhez járó Frissítési garancia egyik elõnye. Amennyiben a cége Select License SAM-mal vagy Enterprise Agreement / Subscription szerzõdéssel rendelkezik és a megvásárolt termékekhez megrendelte a Frissítési garanciát, kérem látogassa meg a következõ webhelyet:
https://licensing.microsoft.com"
Túlságosan nem meglepõ a dolog, mivel régebben hozzá volt téve a hírhez, hogy cégeknek lesz elérhetõ...
Lehet, hogy túl igényes vagyok, de megnézném ezt a Fundamentals-t is...
office 2002 futott rajta, gondolom akkor a 2003 is fog ill. pár újabb játék (most csak az NFS Most wanted jut eszembe) is ment alatta
de itt biztos jobban értenek hozzá
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ld. azoknak, akik használják majd
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Lehet, hogy rossz döntés volt nyitni témát, de nekem jó lenne, ha meglenne, és most nem a warezra gondolok...
Egyébként mi értelme van egy SG-s hírnek külön topikot nyitni? Mert ugye a topiknyitó hozzászólás egy az egyben a hírbõl van.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊