121
-
Nuki #41 a nevük tetszik, a zenéjük sem olyan rossz =) -
Verseghy #40 Azt a csávó basszert nemtom hogy irigyeljem, vagy sajnáljam:D -
#39 Zenéjük a light rockhoz közelít,ők a Vanilla Ninja.
Vanilla Ninja -
#38 kabaré:D inkább a magyarok:) -
#37 Nesze nektek hang. :DD
Még, hogy nincs hangja, hmmm :D -
Nuki #36 jóvanna mindent én se tudhatok :D -
#35 ugyanez a véleményem:) -
#34 "Octavia Sperati [N]"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Norvég -
JancsiPapa #33 pff fujj -.- -
Kou #32 Olyat is lehet, ahol 3 lány 3 fiú van? Igaz vegyes, de itt 1 gitár 1 bassz 1 ének lenne a felállás :) -
#31 Magneta Lane egy jó együttes, weblapjuk
három klipjük itt elérhető:
Magneta Lane - The Constant Lover (főleg ezt ajánlom)
Magneta Lane - Ugly Socialite (itt a gitárnak kicsit Placebo beütése van)
Magneta Lane - Broken Plates
pár koncertfelvétel, néhány dal
-
#30 Meghallgattam a számaikat .. Tetszenek -
Nuki #29 ha több időm lenne és nem lennék ilyen álmos, még gitárt is be-fotosoppolnék a kezükbe :D csak a te kedvedért ;Ð -
#28 legjobb -.-
-
Nuki #27 finn banda-e? :) -
Nuki #26 ha tudnék is valamilyen hangszeren játszani normálisan szivesen bevenném a bandámba, csak mink ketten :D
(én el-szólózgatnék, ő meg kísérne engem, aztán meg be az öltözőnkbe >;D
#20 az ötlet tetszik, mikor valósítjuk meg? :D -
#25 Octavia Sperati [N]
doom/goth metal
-
Noodlee #24 Basszeros csajszi aranyosnak tűnik :P -
#23 de kificamult ízlésed vanik. -
#22 csak neked, csak most
-
#21 tényleg jó, tetszik a stílusa -
#20 :) nekem pont a gitáros csaj jön be, elterelem a figyelmét és futhatsz a gitárral :) -
#19 futnál az életedért hallod -
Nuki #18 a dobos csajszi nagyon aranyos:D
a másikuktól csak elvenném a gitárját és futnék :DD (nem a basszgitárt, a másikat:) -
#17 a gitárost meg a középsőt tolnám :D -
#16 hallgasd meg a 3. számot, az már kezd hasonlítani arra amit hallottam. Elhiheted, mikor meghallottuk hogy csajok jönnek előzenekarnak, mi is csak gunyosan mosolyogtunk.
Kijöttek ezek a lányok, szép festéssel az arcukon, isteni ruhában.. egyből odagyültünk, hogy ha jó koncertet nem is, de szép lányokat azért láttni fogunk. Csajszi (szerintem akkor nem a mostani volt, majd utánanézek) lehunyt szemmel kiállt középre, kezébe vette a mikrofont, és olyan kemény hörgést, üvöltést, éneket levágott ott, hogy leesett az állunk. Az utána fellépő monastery-re már senki nem is volt kiváncsi, a csajokat akartuk újra :) Nagyon is megvolt hozzá a hangjuk -
#15 nem szeretem ezt a stílust de ööö...nagyon nem illik ez egy csajhoz :p hangja sincs hozzá -
#14 hát ez a 3 letölthető szám messze nem adja vissza a koncertjükön hallhatót.. :) de élőben szvsz kár kihagyni :P -
#13 nah erre kíváncsi vagyok -
#12 Egy kicsit darkos stilusú gitáros csajokhoz mit szóltok? Kicsit? Hát nem is kicsit.
Angelus
A honlapon sok mindent nem lehet megnézni, de pár képet és néhány demo számot találhatunk: itt
Szerintem sok fiú death és darkmetal banda elbújhat mögöttük. Félelmetesen jó koncerteket adnak. Már persze annak, aki szereti ezt a stilust!
-
#11 nem lánybanda, de sztem Arch Enemy is yobbak között van -
#10 bulis zenéjük van
Igazából kilóg a topikból, de azért berakom :
Miranda Lambert, country-t játszik, ő sem rossz csaj :)
Klippje a youtube-on.
miranda lambert -
#9 na, nyomasd a képeket, ecsém :P -
Szuperkaraj #8 jah..:D -
#7 -
#6 +fav.. gitárt szeressük csajokat mépg jobban!! ebből rossz nem lehet:D -
#5 igazából a topic-ot egyféle Veszett jó rocker csajok témának is szánom, de remélem azért majd túlmutat azon
amúgy persze, sokat számít a külső, és ismerek bandát amiben nem túl jók a nők, a zene viszont kiváló, és fordítva is előfordul -
#4 Akkor folytatnám a Crucified Barbara-val:
EGy kicsit keményebben nyomják, lehelletnyit az ac/dc hez hasonlítanám, csak picit pörgősebb. A honlapjukról meghallgatható pár mp3 első fele is.
Koncert közben:
youtube -on klipjük -
Cat #3 bármennyire is huzodozol a dologtól, nagyon is kérdés hogy ezen csapatok értékelésénél milyen súllyal esik latba a kinézet a zene mellett. Egyáltalán számít az utóbbi? -
#2 Kezdeném a sort a The Mescalitas nevű együttessel, néhány számuk meghallgatható weblapjukon