Az internetezők az ICANN amerikai irányítása ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
akkor kellemes taborozast
😊
akkor kellemes taborozast
😊
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Vazz, akkor én is megyek a táborba, mert én is ajánlottam egy nemzetközi szervezet felállítását, ahol az USA is csak ugyanolyan értékû szavazattal bír, mint a többiek. <#taps>#taps>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Jah, a Washingtoni megbeszeles eredmenye a kovetkezo lesz:
- Amerika befolyasat megtovabb kell novelni ezen a teruleten, csak mostmar sunyibban
- a 632 hozzaszolok kozul azok akik Amerika rovasara tettek a hozzaszolasokat, mind egytol egyig terroristak, igy azokat el kell kuloniteni es ki kell vinni a finom kenyelmes terrorista taborukba 4 eves kihallgatasra (kicsit spekelve a temat nemi plusz kinzassal)
- Amerika befolyasat megtovabb kell novelni ezen a teruleten, csak mostmar sunyibban
- a 632 hozzaszolok kozul azok akik Amerika rovasara tettek a hozzaszolasokat, mind egytol egyig terroristak, igy azokat el kell kuloniteni es ki kell vinni a finom kenyelmes terrorista taborukba 4 eves kihallgatasra (kicsit spekelve a temat nemi plusz kinzassal)
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW