54
-
moRtiZ #14 Szerintem AVP meg Doom nem sorolhatoak ide. En mind2-t lattam mar 3+-szor, es meg biztos fogom is. Nem kifejezetten jo filmek, de ha olyan hangulatom van, szorakoztatoak. Ez a Boll filmekrol nem mondhato el. -
moRtiZ #13 Bazzeg pont tegnap lattam. Igy az elejen: Hmm, hat nezheto, ennel rosszabbra szamitottam. Aztan multak a percek, es egyre rosszabb es rosszabb lett a film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor a vegen bejutnak a varba, es siman lekapcsoljak oket: Akkor Rayne tart egy kiseloadast, hogy o soha nem adja fel a harcot egy pillanatra sem, es ettol mind3-an belelkesulve allnak a cellaba kozbe szol a nagy epikus zene hogy most majd jol megmutatjak, majd 3 mp mulva megkotozott kezzel hagyja hogy elvezessek, hat azon a jeleneten 5 percet sirtunk haverral a rohogestol (komolyan ugy szakadtunk hogy folyott a konnyem).
A szineszek jateka is szornyen pocsek volt. Elmondhato, hogy ez egy ritka szar film, a beszelgetesek bugyutak, a harcok szanalmasan rosszul koreografaltak. Bar a tobbi Boll produkcional azert jobb :) -
Morden23 #12 Az azért van, mert a lehető legalacsonyabbszintű, történettelen (esetleg rendkívül primkó történettel megáldott) tucatjátékokból próbálnak filmet csinálni, hiszen azt ismerik a legtöbben, nem a szofisztikáltabb, esetleg bonyolultabb game-eket.
Tehát ameddig Doom filmet lehet csinálni (nekem még a Damien Forrestal-féle Doom-könyvhöz is volt szerencsém, úgyhogy tudom, miről beszélek) történet és egy gramm humor nélkül (ami még abban az ócska, duplavé kategóriás könyvben is volt), addig egy igényesebb, értelmesebb játékból már abszolút nem. Megnéznék egy olyan filmet, ami mondjuk a Deus Exből (szigorúan az első részéből), esetleg a régenvolt Archimedean Dynasty-ból akarna filmet csinálni.
A recept nagyszerű: AvP, Doom, Bloodrayne. Ezek mind befutott, felfuttatott, keresztül-kasul, körbe, felül-alul marketingkampánnyal vastagon megkent játékok, amikre lenne kereslet: pontosan ugyanazok az emberek, akik ezekkel a játékokkal játszanak.
Ez a Dungeon Siege dolog a Boll részéről valami művészi szárnybontogatásnak hat, de nem tart soká, már inkább visszanyergelt a szintén "rendkívüli" sztorival megáldott Far Cry-hoz. Na annál is plotline van, hogy bármelyik MacGuyver rész 5 maratonkört ver rá, állóhelyzetből. -
#11 Lesz, persze -_-. A játék 1. része nagyszerû volt, a második már bőrlehúzásnak jött le, de lehet hogy csak én éreztem így. Ha viszont azt várod hogy ennek egy kicsi köze is lesz a játékhoz akkor csalódást kell, hogy okozzak mert ezt "another lame vampire movie"-k tucatai közé sololhatod nyugodt lélekkel. Semmi közük egymáshoz a címnéven kívül. -
beni002 #10 a filmet láttam,de nem valami nagy szám!!! -
qtpman #9 na akkor most mivan? lesz bloodrayne film????? mert ajáték az fasza volt :D -
#8 Szintûgy láttal már a filmet, de a minősége a béka feneke alatt van. Folyamatosan sötétség van, és sokat lehet aludni alatta. Minden jelenet rettentően gagyi, beleértve a szereplést is, a "harcokon" már direkt nevetni lehetett (láttak ezek valaha pl jet lee-s filmeket? :). Hogy kilegyen az egész ebben is van 1 erőltetett szexjelenet, ami azután végképp alsókategóriába sorolta nekem a filmet. A történetnek szokás szerint (mint játék adaptációknál szokás) köze sincs a játékhoz. Nem tudom előzőleh hány filmet rendezett az emberünk, de ha mind hasonló formájúak akkor alapból kihagyhatom mindegyiket, a dungeon siege-el együtt. Pedig attól azért többet vártam. -
avman #7 boll filmjei azért jók, mert megtekintésük után élvezeti értékkel bír egy középszerű hálivúdi gagyi, amibe 2x ennyi pézt öltek és épp nem kifutó B-katos halavány szereplőkkel népesítették tele, egy korrekt iparos/szakmunkás státusú film (azaz semmi extra, de legalább nem egy óvodásra bízták a forgatókönyv megírását és a szereplők pedif épp nem a 2 arcukat váltogatják) megtekintése pedig egyenesen felüdülés.
a film vérgagyi, a főszereplőnő egy mozgásanalfabéta. tvfilmnek elmenne, de a hallmarkon ennél igényesebbeket tucatszám látni, bár azért nem ebben a kategóriában. -
#6 Hat pont egy hete neztem, es kicsit uncsi. Mar jo regota megvolt, aszittem valami regi film:D -
winnie #5 "kialakult közönsége is van."
és mégis a kutya sem nézi? egy randomfilmet könnyebb lenne eladni, igazából nulla hasznot húz a film abból, hogy adaptáció -
Morden23 #4 "a doktor úr egy jelenség, hiszen nem csak a jók közül nem egyszerű a kiemelkedés, de a rosszak közül is tudni kell ahhoz valamit, hogy az ember ilyen indulatot váltson ki egyesekből"
Ez egy marhaság. Boll egyáltalán nem jelenség, és indulatokat egy Sony reklám is ki tud váltani emberekből, ez nem újdonság.
Ez ugye a legjobb duma, a "negatív reklám is reklám". Ha elég sokan szarozzák Boll filmjeit, akkor az átlagember már, ha megnézi, olyan szarra számít, hogy a végén még tetszik is neki.
Boll egyáltalán nem jó rendező. Azért rendez játékadaptációkat. Azokkal könnyű, hiszen a marketing már megvolt, kialakult közönsége is van. -
wanek #3 A cikkíró valami Uwe Boll fan? Pedig rettentően gyengusak a munkái. -
Cat #2 1. csomagban vette meg, szóval tuti nem volt drága
2. legalább ismert lesz a neve
Inkább azoknak a moziknak szívás, amelyek leadják - habár a mai filmek általános minősége miatt ez se annyira feltűnő, nomeg majd ráfogják arra hogy kánikula van, és az emberek a mozi helyett strandra mennek :) -
#1 Nem hinném ,hogy ez az új forgalmazó ezzel a filmmel nagyot fog kaszálni.
De biztos lesz pár tudatlan ember,aki nem tudja mi ez,és megnézi.Egyszer én is megnéztem ,de nem túl emlékezetes film.