Felfedték a homokdűnék énekének titkát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyék! Én szoktam ott énekelgetni... Most csak így párszázéves pályafutásomat holmi tudósok vacak magyarázatokkal próbálják alátámasztani...<#nevetes2>#nevetes2><#hamm>#hamm><#duhos2>#duhos2><#mf1>#mf1><#vigyor4>#vigyor4>
Song of the Dunes as a Self-Synchronized Instrument
gondolom az sg-s cikkíró így fordította.
Éneknek hívják az emberi éneklést és az ahhoz hasonló (utánzó) hangzatokat. Ennek feltétele h hasonló frekitartománya is legyen. 65-110Hz az olyan kis tartomány (asszem kb 1 hangköz) ami nem alkalmas éneklésre..
Inkább mormogás, de annak is van sok felharmonikusa, tehát még az sem.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
apropó nekem tetszik, mármint ez az egész
u dont have to listen anybody else but me
<#vigyor3>#vigyor3>
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Software is like sex, it\'s better when it\'s free.\"
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
"Amúgy mióta ének a 65-110Hz között mozgó hangok? "
Az ének a szünetek és hangok harmonikus váltakozása által adott ritmust követõ változó magasságú hang.
Mi köze ennek ahhoz, hogy milyen frekvencián megy?
Természetesen semmi. LOL
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
na bocs ha megsertettelek, csak vicc volt
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Csak kutatnak vmi evidens dolgot, mögéraknak sok képletet sztán dõl a lé..
Én pl azt kutatnám Uniós pénzbõl, h a szilikátos homokban mélyebb-e a lábnyom. Úgy 5-10 millából kijönnék asszem. Majd írnék róla egy 600 oldalas könyvet, amire felvennék Uniós támogatást (hisz tankönyv lenne).
Képletekkel alátámasztva a lábnyomsüllyedéseket természetesen lúdtalpeloszlást is figyelembevéve kor- népcsoportonként, sõt iskolázottsághoz viszonyítva is. A McDonald's kajáldák sûrûségét is figyelembe venném régiónként.
Kitérnék a napolajas homokra, valamint körültekintõ számításokat végeznék pirosan ill kéken megvilágított homokkal is.
Amúgy mióta ének a 65-110Hz között mozgó hangok? LOL
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
pl ha a tengerparton setalsz es rugdosod a homokor akkor is kulonbozo frekis hangokat hallhatsz. Azt hittem ez mindenkinek nyilvanvalo Hej de kar hogy nem tudtam errol, ma mar hires lennek!
:D
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
:-O http://www.ashes.hu O-:
Kíváncsi vagyok , mi lett aztán a homokkal??
Visszavitte???
Vagy kivakolták belõle a lakása falát???
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Lehet hogy tudatlan vaok , de sokat nezem a Nesenõl Dzseografikot meg a diszkoveri csennelt<#bee1>#bee1>
...