31
Warsow
-
Kosadzk1 #31 van itt még egyáltalán aki játszik is a játékkal? xfire neveket íratok! -
Kosadzk1 #30 vinterdragen by dendrofil
kegyetlen jó, a zene is passzol hozzá, és vgig egy amolyan intro feelingje van, nem ölt az editbe túl sok időt a készítő de mégis rohadt jóra sikerült. -
#29 Ez egy remex FPS, ha kevés szabadidőm engedi, újabban megint tolom. A másik ami még nagyon tetszik, a Nexuiz. Sok szerver van mindkettőnek. -
Kosadzk1 #28 és itt van egy kicsit hosszabb fragmovie, hátha v.ki kedvet kapna
First Contact -
Kosadzk1 #27 itt egy kis kedvcsináló a játékhoz.
team logitech warsow fragmovie -
Kosadzk1 #26 [URL=<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QeEan8ZjGmM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QeEan8ZjGmM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>]team Logitech warsow fragmovie[/URL] -
Kosadzk1 #25 Kijött a 0.5-ös verzió, bekerült a játékba egy machinegun és pár új játékmód, mint pl cs-ből és cod-ból ismerős bomba lerakósdi és az ut3 újjításaként ismert greed amiben az ellenfélből kieső pontokatkell elvinni az ellenfél bázisára.
Akit érdekel innen le tudja szedni. -
jemo69 #24 hát igen, meghalt ez a fórum :p -
jemo69 #23 huh... régen írtak már ide... igen, én tolom a warsow-ot szinte mindennap, xfire-ön aki nyomja ezt a tényleg jó ingyenes játékot csekkoljon rám: jemooo69 -
#22 Magyarok tolják ezt a Warsow-ot mert cod2-zök már több mint 1 éve és kéne egy kis változatoság :D -
#21 ez gyors volt... -
#20 nem sajna :( -
mobal #19 nemtom de biztos nemjót. valami hibát. na sikerült? -
#18 a gebasz mit jelent szó szerint? a ryan közlegény megmentéséből nekem nem jött le
amúgy kösz! -
mobal #17 0.12. belépsz konnektolsz a szerverhez spectator vagy. esc és join ha nem gebasz van nálad. -
#16 nekem talált szervereket, de egyikbe sem tudok belépni.. valami tipp van? -
#15 lejött 5perc alatt
minnyá megkukkantom egypill -
blackgamer #14 lehet router bekavar, mind1, hanyagolom -
mobal #13 pedig van sok. nyomj rá a search! ra és várj. amugy tüzfal oks? -
blackgamer #12 nekem nem talál egy szervert sem, nálatok mi a helyzet? -
mobal #11 hát szerintem még megállja a helyit. jah retrózgatni... -
#10 itt egyebkent akkora siras megy, hogy elkepzelhetetlen
ma mindenki ilyen nagyonokos lett hirtelen ? :D -
#9 Jaj most mit sírtok? Örüljetek, hogy van mégegy ingyenes játék, amivel néha napján el lehet szórakozni, retrózgatni. Én biza leszedem. -
#8 ugy legyen -
mobal #7 huha. jónagy a verzio oke de en meg nemtalaltam bugot -
#6 tenyleg, mar toltom is, bizonyara tokeletes, bugmentes, teljes verzio !
:] -
#5 0.12.hoppá,nem mindegy! -
#4 0.1 a verzio, nem tul biztato -
mobal #3 Jó csak olyasmi... igaz! Szóval ilyen, olyasmi "képregényszerű". -
veri5 #2 Ez azt ne mond hogy képregényszerű. -
mobal #1 Sziasztok! Nem találtam még topikot! Szóval ez egy Quake 3 szerű game. Nagyon gyors! A játékról: quake 2 módosított quakefusion engine dolgozik benne. A grafika kellemes mert olyasmi mint a XIII nevű játékban (Képregényszerű). Nagyon gyors az engine és maga a játék is! Kipróbáltam, tetszik, ingyenes!, és csak 65 mega.
Warsow.net
képek meg itt: -képek-
Én aztmondom ,hogy egy próbát megér!