40 órás munkahetet akar a Fujitsu Siemens
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg 8 óra alvásra lenne szüksége a szervezetnek az egészséges pihenéshez.
Aztán 8 óra munka bonusz fél óra ebédidõ tehát az 8,5 óra
szal marad 7,5 óra.
Minimum 1 óra szerintem az átlag munkábajárási idõ. (kinél több, kinél kevesebb. Nálam 3 óra)
6,5 óra marad.
Ezt kell beosztanod kajálásra, szórakozásra, családra, tanulásra sportolásra mûvelõdésre, barátokra, stb... és vedd figyelembe hogy pl egy film megnézése kb 2 órát vesz igénybe!
Ha van családja az embernek, akkor azzal is kell törödni minimum vacsora szintjén. Szóval akkor mennyi ideje marad egy átlagembernek az Életre??????
És mennyi ideje marad az ultragazdag idiótáknak? És mire használják az idejüket?
Tisztelet a kivételnek.
Nekem max heti 1-2 szer fer bele ilyen 6 ora alvas, ha tobbszor csinalom akkor az lesz belole, hogy egesz nap komozom.
Tul alvas ismeros jelenseg, de az olyan 12 oranal jelentkezik.
Munkaba jaras es napi szuksegeletek sok idot elvisznek. En ezert nem is vagyok hajlando fel oranal messzebb levo helyre jarni suliba/dolgozni.
Igy is mar napi 1 orat el visz, mert ugye vissza is kell utazni.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Én biza 8 órát dolgozok egy nap átlagosan, de a családot-utazást-kajálást-egyéb elintézendõket figyelembe véve nem marad, max napi fél óra.
Ezt nem panaszkodásképpen, gondolom mindenki így van, aki nem egy legénylakásban él házvezetõnõ mellett, vagy a feleség teljes kihasználásával, szóval furcsállom számításodat...
En 10-et szeretek aludni, de persze munkanap jo, ha a 8 megvan.
Hetvegen tudom csak bepotolni 😊
Energia... hát nem tudom ha beteg vagy, akkor nem kell dolgoznod ennyit, ha meg egészéges akkor legalább 2x ennyi energiád van, mégha nehéz fizikai munkát is csinálsz, akkor is. A baj csak ott van, hogy sok országban az emberek a munkát tehernek tekintik nem pedig életet adó áldásnak. Mindég csak azon törik a fejüket, hogy mi illeti õket meg, és az meg, hogy mi a felelõségük... az már kimarad. Na de mindegy, szocializmusban és a többség zsarnoklásán alapuló "demokráciákban" ezt úgy sem értik meg az emberek, sõt nem is akarják, mert egyenessen ütközik árdekeikkel ami nagyjából abban nyílvánul meg, hogy minnél kevesebb munkával (ha lehet semennyivel) minnél többet keressünk. A baj csak ott van, hogy ez nem reális. Na de az illúziók világában mindent lehet. Persze csak illúzióban. Jó szórakozást.
de már megbocsássatok, nem vagyok hajlandó sajnálni a németországi Siemens alkalmazottakat (melósokat).
Röviden összefoglalva: irigylem a problémáikat.
5-10 szer akkora fizetésért kevesebbet kell (idõben is) dolgozniuk, mint kishazánkban? Jajszegények....
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr