Adoba Photoshop CS2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jé télleg. nekem azt nem találja meg a keresõ...
(hehe persze most nem hiszitek el, de ha nagyon akarjátok küldök róla screenshotot)
(hehe persze most nem hiszitek el, de ha nagyon akarjátok küldök róla screenshotot)
Ok, CS2 topik nincs, de az általános PS kérdések megvitatására ezt a topikot használjuk, szal...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
1. Moderátoroknak, még mielõtt csinálnának valamit. Keressetek rá cs2-re. Mit találtok? ILLUSTRATOR CS2-t és MAGYARÍTÁRT. Kösz.
Juj, most látom, véletlenül adobA-t írtam :-) Valaki ki tudja javítani...?
2. Na szóval. Mint amint már sok moderátor mondta, ne nyiss témát na nem szólsz hozzá Na én most hozzászólok. Méghozzá kérdezek! 😛
Szóval azt mondtam neki slice-zéskor, hogy egyedi méret, megkapom a keretet, hogy húzzam oda ahova akarom. Lehúzom a bal alsóba. Király, felvágja 3 darabra, kimentem õket egyenként és láss csodát, nem akkora mint kéne neki (vagyis sima ctrl+c ctrl+v)-vel egyszerûen nem ugyanakkora a kimenõ kép. Ilyet még nem pipáltam...
Juj, most látom, véletlenül adobA-t írtam :-) Valaki ki tudja javítani...?
2. Na szóval. Mint amint már sok moderátor mondta, ne nyiss témát na nem szólsz hozzá Na én most hozzászólok. Méghozzá kérdezek! 😛
Szóval azt mondtam neki slice-zéskor, hogy egyedi méret, megkapom a keretet, hogy húzzam oda ahova akarom. Lehúzom a bal alsóba. Király, felvágja 3 darabra, kimentem õket egyenként és láss csodát, nem akkora mint kéne neki (vagyis sima ctrl+c ctrl+v)-vel egyszerûen nem ugyanakkora a kimenõ kép. Ilyet még nem pipáltam...