12300
-
#975 igen,ez van,csak jövö januárban fog folytatódni és annak is a csak a vége felé -
h3po4 #974 Nem csak az, hogy ebbe az évbe az utolsó ressz lesz.
-
NuSkool #973 télleg most mivan hogyvan mert előzetesbe elvileg azvan h az uccsó rész jön ebben az éveben vagy mi??:O -
h3po4 #972 Igen megyegert -
#971 latom a ctrl+c megyeget,nice -
Lyan Kyj #970 Tényleg sok kérdésre választ kaptunk, de mégtöbb jött. Egyetlen bajom van a sorozattal, mégpedig az, hogy mindig véget ér:( -
h3po4 #969 De a fix cím ahol kedd este fent szokot leni a rész: http://luksfb.freebase.hu/indexxx.html
-
Rio81 #968 ez igen jo volt... bár még így is rengeteg részlet ködös, szerintem lesz még ilyen flashback-rész (pl mi történt 3 hónapja...) -
#967 Perceken belül megtalálod itt:
www.hosszupuska.freeweb.hu -
#966 ma már meglesz? a felirat?
nem akarok senkiit se siettetni és kösz a fordító(k)nak -
#965 valaki fordítja a 10-es feliratot? -
#964 torrenten csak azt kell megosztani, amit letöltesz. -
Tusy #963 - AVAST, illetve M$ defender (ez reklámok és kémprogramok ellen véd állítólag - nekem bejön)
- (mikro)torrent-et illetve 'sima' torrentet próbáltunk, ami ismerősnél ment az nálam kihalt (kábelnet-es szolgáltató miatt halhatott ki). Kaptam egy közepes erősségű vírusra való figyelmeztetést ami rendszerösszeomláshoz vezethet, majd a rendszer visszaállítása után letettem a további kísérletekről
- ismerős ráadásul sok GB-nyi adatot oszt meg, nekem ez az 50GB-nyi helyen nehéz lenne meg nincs is mit megosztanom -
#962 milyen 'virusvédőd' van neked? át kellene h engedje a torrenteket... buheráld meg, mert csak torrentről tudod megszerezni hatékonyan és ingyen -
Tusy #961 - nekem még nem sikerült egy 'igazi' torrentet beüzemelni, csak ilyen emule amit enged a vírusvédőm, ott viszont nagyon nem akarnak megjelenni ezek az állományok, esetleg nem lehet valami fix címről leszedni őket?
- vagy emule-n melyik szerveren érdemes nézelődni? -
#960 és hová kerül fel először?
-
#959 ja... magyar felirat még nincs ugye? mikor lesz? -
#958 Köszönöm szépen... már jövöget is... -
#957 http://isohunt.com/torrents/?ihq=heroes -
#956 Hali
Küldjön már valaki linket a 10. rész torrentjéhez, mert nem lelek...
köszi -
#955 jéé, temég középsulis vagy? o: -
#954 -
#953 nade ilyen flashback még nem volt!!!!óriásiii,flashback amiben tovább szövik a szálakat,hát én lefostam a bokmámat ettől a résztől,na :D -
cucumber87 #952 ez a rész nagyon ott volt! most néztem köv rész trailerét is :)
egyre keményebb lessz :D
http://www.youtube.com/watch?v=TIdalNoMlqA&eurl=
-
Kanál #951 áze de zsír rész volt :| -
#950 Na ezt is jól megkavarták, nem csak a prison break-et... -
Dunkey #949 Huh, 10. rész nagyon bejött, flashback-sucker vagyok :). Ez a sok hajlongós smiley meg tényleg nem kellett volna mert én leszek a közellenség :))!
-
Carti19 #948 Meg is van nézve... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó kis rész volt, de a Hiro szál volt a legjobb ebben a részben...mint mindig :) -
#947 kijött a 10. rész -
#946 Teljes név: miilann miilann
Hobby: cod2,real,foci,alonso,f1 -
Rio81 #945 Na talán a mostani részben végre lehull a lepel Sylar kilétéről... -
#944 ha lenne egy kis eszed tudnad h nem azzal volt a baj... -
#943 bocs, hogy megköszüntük a munkáját -
Carti19 #942 11. rész után lesz szünet...1 hónapig... -
Reyes #941 -
Kanál #940 szerintem mai lesz az utolsó :\ -
Slash89 #939 Lesz szünet asszem a 13. rész után de javítsatok ki ha tévedek. -
#938 Heroesba is lesz szünet? Ha igen hányadik rész után? -
#937 nemhogy te is, na jó mind1...